ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: Πεθαίνουμε την ώρα που οι Ιδέες μας και οι απόψεις μας επικρατούν ΠΑΝΤΟΥ!!!

Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2016

Πεθαίνουμε την ώρα που οι Ιδέες μας και οι απόψεις μας επικρατούν ΠΑΝΤΟΥ!!!

Ειρωνεία της τύχης ή δική μας παράλειψη του παράγοντα άνθρωπος!! Ένα ερώτημα που αφορά εμάς , πρέπει να απαντηθεί από εμάς και κυρίως πρέπει να μας γίνει μάθημα για το τι θα κάνουμε στο μέλλον.Υπάρχουμε στο διαδίκτυο από το 2007 τότε που όλοι σας έλεγαν ανοησίες , που δεν υπήρχε Τράμπ , που δεν έκοβαν ένα κεφάλι την ημέρα οι τζιχαντιστές στην Ευρώπη. Σας λέγαμε για τα λάθη του Καραμανλή  , παλέψαμε τις ανοησίες Παπανδρέου , διαφωνήσαμε και με τον Σαμαρά όταν είδαμε πως τα Ζάππεια έμειναν πίσω και πως συνεργάστηκε και ό,τι πιο σάπιο υπήρχε στο ΠΑ.ΣΟ.Κ της απόλυτης ρεμούλας και διαφθοράς.

Σας είχαμε γράψει πως ο Εθνικισμός είναι το μέλλον και όλοι πλέον στρέφονται σε αυτόν όχι για να γίνουν καλύτεροι άνθρωποι όπως θα έπρεπε αλλά απλώς για να επιβιώσουν!! Έχουμε για ακόμη μια φορά αναβίωση του Ναζισμού και του Κομμουνισμού και παρά την προπαγάνδα των συστημικών ΜΜΕ οι πάντες κατανοούν πως ο δικός μας φιλελεύθερος Εθνικισμός δεν έχει σχέση ούτε με την Χρυσή Αυγή , ούτε βέβαια με το διεφθαρμένο πολιτικό προσωπικό που ανακάλυψε τελευταίως την αγάπη για την Πατρίδα.

Ένας Καμμένος π.χ μαζί με τους "ανεξάρτητους" Έλληνες του αφού εκμεταλλεύθηκε την ξενοφοβία σας και την ελλιπή γνώση σας για τους μετανάστες το γύρισε και πλέον συγκυβερνά με τον ΣΥΡΙΖΑ που είναι αλληλέγγυος και στοιβάζει ανθρώπινες ψυχές σε κέντρα κράτησης ανοιχτά με συνθήκες απαράδεκτες ακόμα και για ζώα. Οι ΜΚΟ που κερδοσκοπούν με το δράμα των προσφύγων ας πάνε μέχρι το Ελληνικό να δούνε πως ζουν αυτοί οι άνθρωποι που αργά ή γρήγορα θα στρέψουν την οργή τους εναντίον μας.

Η πολιτική της ενσωμάτωσης κατώτερων πολιτισμών στην Ε.Ε έχει αποτύχει πλήρως και η ύπαρξη πολιτικών όπως η Λεπέν και ο Τράμπ αποδεικνύουν πως ο δυτικός κόσμος ψάχνει τρόπους όχι για να σώσει αυτούς τους πληθυσμούς αλλά για να τους στείλει από εκεί που ήρθαν. Τα φθηνά εργατικά χέρια εξυπηρετούν το μεγάλο κεφάλαιο όχι όμως όλους εμάς που με ποσοστά ανεργίας που ξεπερνούν κατά πολύ το 30% βλέπουμε να μεγαλώνουμε άπραγοι σε μια κοινωνία που πλέον δεν είναι ούτε δυτική , ούτε χριστιανική αλλά κυρίως δεν είναι ανθρώπινη. Ποια οι ευαισθησία του Τσίπρα προς τους πρόσφυγες;

Μια τουαλέτα ανά 500 άτομα στο Ελληνικό; Φαγητό που δεν το τρώνε ούτε οι εργαζόμενοι στο catering που το παρασκευάζουν; Μάθατε ποτέ από κανέναν πόσο πληρώνει το Κράτος μας ένα φαγητό που είναι για πέταμα; Έχετε δει εσείς που πάτε τις τσάντες σε αυτούς του δυστυχισμένους την ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ τους στις γυναίκες τους και στα παιδιά τους; Θέλετε ειλικρινά να μείνουν εδώ και να βλέπουμε γυναίκες να στερούνται τα βασικά τους δικαιώματα; Μα ειλικρινά πιστεύετε ακόμα πως μπορούν αυτοί να γίνουν Ευρωπαίοι πολίτες; Δεν βλέπετε ποιοι σφάζουν σε Γαλλία , Βέλγιο και αλλού;

Γάλλοι- Αλγερινοί ακόμα και δεύτερης γενιάς που όχι μόνο δεν ενσωματώθηκαν αλλά που ατυχώς για κάποιους ακόμα ηλίθιους που τους αποκαλούν Γάλλους δεν είναι παρά Αλγερινοί Ισλαμιστές που μισούν την διαφορετικότητά μας. Μισούν το γυναικείο σώμα , δεν τους αρέσει να αμφισβητείται ο παιδόφιλος και ανώμαλος Αλλάχ και αντιδρούν ακόμα και στις απλές μας κακές συνήθειες όπως το κάπνισμα και το αλκοόλ. Η ποινή τους είναι ο δικός μας θάνατος αφού για  αυτούς είμαστε άπιστοι επειδή δεν πιστεύουμε στα δικά τους ψεύδη. Και φυσικά το περιοδικό Charlie Hebdo είπε την αλήθεια πως ο μικρός Άϊλαντ που πνίγηκε στο Αιγαίο θα ήταν ο αυριανός κακοποιός που θα βίαζε και θα σκότωνε Γερμανίδες ή άλλες Ευρωπαίες απλώς η πολιτική ορθότητα απαγορεύει πλέον και την αλήθεια.


Ποιοι έκοψαν το κεφάλι του Ιερέα στη Γαλλία. ποιος σκότωσε με το φορτηγό δεκάδες Ευρωπαίους την ημέρα που είχαν οι Γάλλοι εθνική εορτή, ποιος δολοφόνησε αθώους πολίτες στο Βέλγιο; Δεκάδες τα εγκλήματά τους όμως για κάποιους δεν φταίνε αυτοί αλλά ο δικός μας φιλελεύθερος Εθνικισμός που δεν δέχεται να διαλύσουν τα έθνη μας άνθρωποι κατώτερου πνευματικού επιπέδου. Δεν έχω να πω τίποτα με έναν Άραβα , ούτε καν με ενώνει κάτι με έναν μουσουλμάνο που νομίζει πως είναι λογικό και ηθικό να έχεις εκατό ή δέκα συζύγους αρκεί να μην καπνίζεις και να μην πίνεις. Δεν έχω να πω κάτι θετικό για αυτούς που σκοτώνουν ομοφυλόφιλους εάν και κάνω αγώνα να μην υιοθετήσουν παιδιά δεν τους θέλω νεκρούς και ατιμασμένους. Ο δικός μου πολιτισμός λένε πως διέλυσε τα κράτη τους. Όχι ο δικός μου πολιτισμός θέλησε να αλλάξει τα κράτη τους προς το καλύτερο και όταν ο λευκός άνθρωπος έφυγε από εκεί οι ίδιοι παρέμειναν να σκοτώνει ο ένας τον άλλο.


Οι σταυροφορίες έγιναν για να μην αφανιστεί ο Χριστιανικός Πολιτισμός της Ευρώπης και όχι για να κάνει χριστιανούς ανθρώπους που δεν κατανοούν τα βασικά δικαιώματα του ανθρώπου. Όλα αυτά και πολλά άλλα πλέον θα τα διαβάζετε ακόμα και στα πιο συστημικά ΜΜΕ και αυτό γιατί οι νέοι ηγέτες που θα ηγηθούν του δυτικού κόσμου θα τα πιστεύουν και θα τα υλοποιούν. Ουδείς μπορεί να αποφύγει την σύγκρουση πολιτισμών και μην έχετε καμιά αμφιβολία πως δεν μπορεί να χάσει ο λευκός άνθρωπος από κανέναν.

Όσοι σας λένε πως θα είσαστε μειοψηφία στην Ε.Ε τα επόμενα χρόνια και πως ο Πολυπολιτισμός είναι το μέλλον να τους λέτε απλώς πως είναι παρελθόν οι ίδιοι. Σε μια δεκαετία από σήμερα οι μετακινήσεις πληθυσμών θα είναι απαγορευμένες και ελεγχόμενες σε όλο τον δυτικό κόσμο. Κράτη δυτικά θα έχουν αποικίες παντού και η ισλαμική βία θα είναι μακριά από τον δικό μας δυτικό κόσμο.

Όσοι ακόμα πιστεύουν πως μπορούν οι Άραβες να κυριαρχήσουν μάλλον δεν έχουν διαβάσει ιστορία. Δεν ξέρουν τίποτα για το τι συμβαίνει στο Αφγανιστάν , στο Πακιστάν και στη Συρία. Οι "γενοκτονίες" στην ιστορία της ανθρωπότητας δείχνουν ξεκάθαρα τι συμβαίνει σε όποιον αμφισβητεί την πρωτοκαθεδρία του δυτικού πολιτισμού. Δεν έχουμε κανένα λόγο να φοβόμαστε για την τύχη του πολιτισμού μας παρά μόνο για την δική μας σωματική ακεραιότητα!! Για τους Γάλλους που σκότωσε η Ισλαμική Τρομοκρατία θα υπάρχουν εκατόμβες νεκρών σε όλη την Μέση Ανατολή και στο Ισλαμικό παρακράτος. Γιατί πολύ απλά χωρίς δυτικό πολιτισμό δεν υπάρχει τίποτα από αυτά που σε κάνουν να αξίζεις να ζεις. Δημοκρατία -Δικαιοσύνη- Ελευθερία έννοιες άγνωστες στους ισλαμοπιθήκους που υποστηρίζουν κάποιοι από εσάς εκεί έξω. Η ΝΙΚΗ είναι κοντά κανένας μουσουλμάνος στην Ε.Ε 

Δεν υπάρχουν σχόλια: