Σάββατο, 23 Ιουλίου 2016

Ο απόλυτος παραλογισμός της πολυπολιτισμικότητας

Ο 18χρονος που μακέλεψε χθες το Μόναχο ήταν ιρανογερμανικής καταγωγής. Άφησε πίσω 9 νεκρούς,  και κάμποσους τραυματίες. Τα συστημικά ΜΜΕ τον παρουσίαζαν ως Ναζιστή με κύριο επιχείρημά τους πως φώναξε πως "είμαι Γερμανός".
Είναι αυτό που φωνάζουμε εδώ και καιρό πως οι πολυπολιτισμικές κοινωνίες δημιουργούν αυταπάτες πως τάχα μπορεί ο άνθρωπος να απαρνηθεί την Φυλή του και να υποδυθεί κάτι διαφορετικό. Ο παραλογισμός είναι πως όταν σε μερικά χρόνια όταν ένας Αλβανός θα μας σκοτώνει ίσως και αυτός να φωνάζει πως είναι Έλληνας. Αυτή είναι και η τεράστια διαφορά μας , με αυτά που πρεσβεύει η Χρυσή Αυγή και όσοι στην Πατρίδα μας καπηλεύονται εδώ και δεκαετίες τα ιδεώδη του φιλελεύθερου Εθνικισμού.

Ο καθένας μπορεί να αυτοπροσδιορίζεται ανάλογα με αυτά που νιώθει και κυρίως με ό,τι πρεσβεύουν όσα πιστεύει. Ο δράστης θα αποδειχθεί σε λίγες μέρες πως ουδεμία σχέση έχει με τον δυτικό τρόπο ζωής.

Δεν αντιλαμβάνεται πως γεννήθηκε από λάθος σε μια δυτική κοινωνία της οποίας δεν κατανοεί τις βασικές της αξίες. Γεννήθηκε σε μια κοινωνία όπου είναι κατά βάση καθολική στο θρήσκευμα και πιστεύει στην αστική δημοκρατία. Άλλη δημοκρατία δεν υπάρχει παγκοσμίως επομένως οι λύσεις είναι δυο.

Η πρώτη είναι να παλέψεις για να βελτιωθεί και η δεύτερη να την ανατρέψεις για να φέρεις κάτι διαφορετικό που σίγουρα θα είναι πιο αυταρχικό και λιγότερο δημοκρατικό. Μας το λένε οι πρώην κομμουνιστικές κοινωνίες, μας το λέει η γειτονική μας Τουρκία , μας το λένε οι δήθεν δημοκρατίες της λατινικής Αμερικής.

 Όποιος δεν καταλαβαίνει πως ο δυτικός Πολιτισμός είναι σε πόλεμο δεν έχει θέση στο δημόσιο διάλογο αυτή την περίοδο. Δεν είναι δυνατόν να μην μπορούμε να βγούμε από τα σπίτια μας επειδή κάποιοι θέλουν να συνεχίσουμε να κάνουμε το πείραμα της ενσωμάτωσης διαφορετικών πολιτισμών στις κοινωνίες μας. Και φυσικά για να γίνω απόλυτα σαφής και οι Έλληνες που ζουν στην Γερμανία είναι εν δυνάμει εχθρός για τον Πολιτισμό της χώρας αυτής.


 Όλοι οι μετανάστες κουβαλάνε μαζί τους τις Πατρίδες τους, και είναι απόλυτα λογικό η χώρα που τους φιλοξενεί να έχει το δικαίωμα να τους επιβάλλει οποιονδήποτε τρόπο ζωής αυτή θεωρεί αποδεκτό. Δεν είναι λογικό να υπάρχουν τζαμιά στις δυτικές κοινωνίες όπως δεν είναι λογικό σε μια καθολική χώρα να κάνουν κουμάντο οι ορθόδοξοι.

Πριν λίγες μέρες ένας Αφγανός ή Πακιστανός που δήλωνε οπαδός του Ισλαμικού Κράτους τραυμάτισε σοβαρά με τσεκούρι και μαχαίρι τέσσερις επιβάτες σε τρένο της περιοχής της Βαυαρίας. 

Δηλαδή το να πιστεύουμε πως μόνο εμείς έχουμε την ορθή πίστη δεν κάνουμε τίποτα παραπάνω με το να πιστεύουμε πως ο δικός μας φανατισμός μπορεί να επιβληθεί σε κοινωνίες που είναι μουσουλμανικές.

 Καμιά τύχη δεν θα έχει το δίδαγμα του Χριστιανισμού σε μουσουλμάνους πολίτες , όπως δεν έχει και σε πολίτες άλλων μισαλλόδοξων θρησκειών.

Οι "σταυροφόροι" είναι πολλοί στην εποχή μας και οι περισσότεροι σκοτώνουν για να λύσουν τα δικά τους προσωπικά τους προβλήματα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: