ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: Τι άλλο πρέπει να κάνουν οι Τούρκοι για να τους μισήσουμε;

Σάββατο, 16 Ιουλίου 2016

Τι άλλο πρέπει να κάνουν οι Τούρκοι για να τους μισήσουμε;

Με χλευασμό διαβάζω σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που μας καλούν να αγκαλιάσουμε τον γείτονα τουρκικό λαό και να πανηγυρίσουμε σχεδόν μαζί του που απέτυχε η απόπειρα πραξικοπήματος.
Είναι λέει "Έλληνες" έχουν ελληνικά επώνυμα , ψηφίζουν για το μέλλον μας αλλά αγνοούν επιδεκτικά την Ιστορία μας. Να λυπηθώ δηλαδή εγώ για τους Τούρκους που επί τέσσερις αιώνες σχεδόν είχαν υποδουλώσει την Πατρίδα μου; Να λυπηθώ για τον τουρκικό λαό που δεν τον συμπαθεί κανένας Ευρωπαίος από τα "σοβαρά" και ισχυρά κράτη;


Να λυπηθώ για αυτούς τους Μογγόλους που δεν τους θέλουν στην Ευρώπη εάν και έχουν ένα κομμάτι που το έκλεψαν από εμάς που ανήκει στην Ευρώπη; Όχι δεν λυπάμαι , μάλιστα επιθυμώ να μην υπάρχει καθόλου τουρκικό έθνος δεν έχει προσφέρει ΤΙΠΟΤΑ θετικό παρά μόνο δεινά και πόνο στον Παγκόσμιο Πολιτισμό. Είναι ένας λαός που σε κανέναν δεν θα λείψει η παρουσία του. Ούτε οι Αυστριακοί τους συμπαθούν , ούτε οι Γάλλοι ούτε οι περισσότεροι Γερμανοί και φυσικά μια βόλτα στην Τουρκία δείχνει σε όλους πως δεν θα γίνουν ποτέ κομμάτι του δυτικού πολιτισμού.


Δεν τους βοηθάει η θρησκεία τους , δεν τους βοηθάει η Ιστορία τους , δεν είναι ικανοί να κατανοήσουν καν τι σημαίνουν λέξεις όπως ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ εδώ και αιώνες. Μας έκλεψαν και την Κύπρο με την ανοχή και βοήθεια κάποιων Κυπρίων που είχαν αυταπάτες που θα μπορούσαν μόνοι τους και χωρίς ένωση με την μητέρα Ελλάδα να μείνουν στο Παγκόσμιο στερέωμα. Χωρίς στρατό , χωρίς στην ουσία συμμάχους και κυρίως με την αυταπάτη πως μπορούν να συμμαχούν με δυνάμεις αμελητέες και να απειλούν τους κλασσικούς παίχτες της διεθνούς σκακιέρας. Έφυγαν οι Άγγλοι (τους έδιωξαν) δεν ενώθηκαν με την Ελλάδα και ήταν φυσικό επακόλουθο να σκλαβωθούν από τους Τούρκους. Το θαύμα είναι πως ακόμα δεν έχει καταληφθεί όλο το νησί από τους Τούρκους αφού δυστυχώς για αυτούς η Τουρκία ως μέλος του ΝΑΤΟ έχει εξαιτίας μας προνομιακή μεταχείριση.


Βλέπετε οι δικοί μας πολιτικοί νομίζουν πως μπορεί να παίζουν δίπορτα και τρίπορτα αλλά τα τελευταία 70 και  πλέον χρόνια στο τέλος γίνεται αυτό που θέλουν οι ΗΠΑ. Εάν η εξωτερική μας πολιτική δεν είναι προσκολλημένη στο ανήκουμε εις την Δύση , ίσως τα επόμενα χρόνια καταλάβουμε και εμείς πως ακόμα και τους Μογγόλους θα κάνουν Δυτικούς για να εξυπηρετούν τα συμφέροντα της Αμερικής στο Αιγαίο Πέλαγος. Βλέπετε εμείς που γλιτώσαμε τα 70 και πλέον χρόνια της κομμουνιστικής θηριωδίας επειδή ακριβώς μας κατέταξαν στη Δύση θέλουμε να φάμε το κεφάλι μας ποντάροντας σε Ρώσους , Κινέζους, Λιβανέζους , Αιγύπτιους και διάφορους τυχάρπαστους που νομίζουν πως μπορούν να τα βάλουν με τις ΗΠΑ ή ακόμα και με το Ηνωμένο Βασίλειο. Θα ακούσετε πολλούς να σας λένε για τους Ρώσους , το μπλέκουν και με προφητείες , μιλάνε και για την Ορθοδοξία στην προσπάθεια να σας πείσουν όπως επί ΕΣΣΔ για το "μεγαλείο" και τις προοπτικές της Ρωσίας.

Σας λένε ψέμματα και πληρώνονται για αυτό , και το χειρότερο θέλουν να μπλέξουν σε περιπέτειες την Πατρίδα μας για να χαθεί ακόμα κανένα νησάκι του Αιγαίου ή να ολοκληρωθεί το έγκλημα στην Κύπρο με την ΟΡΙΣΤΙΚΗ και αμετάκλητη αναγνώριση του Τουρκικού Ψευδοκράτους.  Ας ελπίσουμε μέσα στο 2016 να μην λυθεί το Κυπριακό γιατί με Ομπάμα πλανητάρχη θα βρουν δίκιο ακόμα και οι βιαστές μας.

Τις επόμενες μέρες θα σας έχουμε αρκετά βίντεο από την τουρκική εισβολή στην Κύπρο άλλωστε χθες ήταν και η επέτειος του πραξικοπήματος εκεί.

Καλά να περνάτε και να σκέφτεστε όχι όλα αμάσητα . 

Δεν υπάρχουν σχόλια: