ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: Στηρίξατε την διαπλοκή με την ψήφο σας και πληρώνετε τώρα το υψηλό τίμημα

Δευτέρα, 11 Ιουλίου 2016

Στηρίξατε την διαπλοκή με την ψήφο σας και πληρώνετε τώρα το υψηλό τίμημα

Στην φτωχή Ελλάδα υπήρχαν πάντα οι δισεκατομμυριούχοι κάτοικοι. Ήταν οι νταβατζήδες που έλεγε ο Κώστας Καραμανλής αλλά ΠΟΤΕ δεν τους κυνήγησε. Συνεργάστηκε μαζί τους και αφού τριπλασίασε το χρέος της Ελλάδας μέσα σε μια πενταετία που κυβέρνησε , μένει στο απυρόβλητο για το πως φτάσαμε στα σημερινά μας χάλια.
Στην προσπάθειά της να διασωθεί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ τα έβαλε τώρα με την διαπλοκή στα ΜΜΕ και με τις νέες άδειες θέλει να αλλάξει το τοπίο. Βέβαια όσοι συμμετέχουν σε αυτό το διαγωνισμό για τις τέσσερις άδειες πανελλαδικής εμβέλειας δεν πείθουν κανέναν πως σκοπός της κυβέρνησης είναι να σταματήσει την διαπλοκή. Να σκεφτείτε πως μέχρι και ο Βαγγέλης Μαρινάκης ετοιμάζεται να αποκτήσει τηλεοπτικό σταθμό. Ήδη ακούγεται πως στο παρασκήνιο χρηματοδοτεί το Ε του Βρυώνη που κυκλοφορεί ακόμα ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ και δηλώνει μάλιστα και κάτοικος Αλβανίας!!!

Εμείς βαρεθήκαμε από το 2008 να σας γράφουμε για όλους τους διεφθαρμένους καναλάρχες , για τους επιχειρηματίες με τα δικά μας χρήματα, αυτά των τραπεζών και για τους ψηφοφόρους που επιμένουν να τρώνε κουτόχορτο και να περιμένουν πως κάτι θα αλλάξει. Δυστυχώς δεν μας σώζει τίποτα αφού για δεκαετίες δεν κάναμε τίποτα για να αφομοιώσουμε ό,τι καλό έχει ο δυτικός κόσμος αντίθετα πήραμε ό,τι πιο αρνητικό είχε.

Ακόμα και σήμερα ενημερώνεστε από τους πιο βρώμικους επιχειρηματίες, ακόμα και σήμερα στηρίζετε τύπους που σας υπόσχονται επιστροφή στο καλό παρελθόν , ακόμη και σήμερα στην πατρίδα μας δεν υπάρχει ένα εθνικιστικό κίνημα που να έχει επαφές με τα μεγάλα εθνικιστικά κινήματα του δυτικού κόσμου. Ακόμα και σήμερα περιμένουμε να μας σώσουν Ρώσοι και Κινέζοι. Ακόμα και σήμερα δεν γνωρίζουμε πως σωθήκαμε από τον κομμουνισμό επειδή Άγγλοι και Αμερικανοί μας βοήθησαν. Ακόμα και σήμερα δεν έχουμε καταλάβει πως το συμφέρον της Πατρίδας μας επιτάσσει να ανήκομεν εις την Δύση,


Ακόμα και σήμερα δεν έχουμε αντιληφθεί πως οι ΗΠΑ είναι η μεγαλύτερη στρατιωτική δύναμη στον κόσμο με διαφορά από την δεύτερη. Ακόμα και σήμερα διαβάζετε τους κομιστές , τους Ψυχάρηδες και όλους όσους μας έφτασαν στα σημερινά μας χάλια. Κάποιοι ακόμα χειρότερα διαβάζετε τρελούς που θεωρούν πως κάνουν πολιτική υμνώντας την Χούντα των Συνταγματαρχών και μιλώντας για το "μεγαλείο" του Πούτιν. Είναι και η Εκκλησία που έμεινε ορφανή και μουγκή στην χώρα μας και ελπίδα δεν φαίνεται από πουθενά.

Η δική μας διαδικτυακή παρουσία έχει ουσιαστικά σταματήσει κάπου εκεί στο 2013 , όταν ακόμα ελπίζαμε πως όλα μπορούν να ανατραπούν. Σήμερα δεν έχουμε κανέναν λόγο να το παλεύουμε ας διαλύσουν τα πάντα είμαστε ΑΞΙΟΙ ως πλειοψηφία της μοίρας μας και κυρίως των επιλογών μας και της ψήφου μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: