ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: Ο ξένος(αμερικανικός) παράγοντας βάζει χέρι και στην Ελληνική Δικαιοσύνη

Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2016

Ο ξένος(αμερικανικός) παράγοντας βάζει χέρι και στην Ελληνική Δικαιοσύνη

ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ
Άναυδοι έχουν μείνει στην Αμερικανική Πρεσβεία με τις αποκαλύψεις από τον υπερκοριό της ΕΥΠ που έχει καταγράψει τον επιχειρηματία Βαγγέλη Μαρινάκη σε αποκαλυπτικές συνομιλίες με "εκδότες" και δημοσιογράφους των εφημερίδων ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ και ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ.
Στην κατοχή τους έχουν πέσει άγνωστο πως και άλλα ηχητικά ντοκουμέντα που μπλέκουν το πολιτικό μας σύστημα σε μεγάλες περιπέτειες αφού φαίνεται πως κορυφαίοι πολιτικοί έχουν επιλογές που αμφισβητούν την συμμαχία μας με το ΝΑΤΟ και μιλούν υποτιμητικά για τον Αμερικανικό λαό!!!!

Το φιλορωσικό μπλοκ δεν το αποτελούν μόνο οι Ναζιστές της Χρυσής Αυγής αλλά και πολιτικοί της ΝΔ και του ΠΑ.ΣΟ.Κ που μιλάνε κολακευτικά για την Ρωσία του Πούτιν.

Ο ΣΥΡΙΖΑ με τις συνεχείς κωλοτούμπες του δείχνει και αυτός να έχει χωριστεί στη μέση αφού στελέχη του έχουν έντονες φιλορωσικές θέσεις που δημιουργούν απορίες για το πως θα αντιδράσει η διπλωματία των ΗΠΑ.

Τα σκάνδαλα που θα αποκαλυφτούν το προσεχές διάστημα θα έχουν έντονο άρωμα από ΗΠΑ καθώς οι Προεδρικές Εκλογές που έρχονται εκεί θέλουν ένα ξεκάθαρο τοπίο για τις σχέσεις Ελλάδας-ΗΠΑ.

Θεωρούμε πως οι ΗΠΑ θα πιέσουν την κυβέρνηση στο να προχωρήσει σε ΡΗΞΗ με όσους επιχειρηματίες θεωρούνται μαύρα πρόβατα για αυτούς.

Ήδη με την προηγούμενη κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑ.ΣΟ.Κ είχαν ξηλωθεί κάποιοι που έμειναν για μικρό χρονικό διάστημα στη φυλακή ή έδωσαν εγγυήσεις για να κυκλοφορούν προσωρινά ελεύθεροι.

 Στις αρχές Σεπτεμβρίου  σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πηγές θα έχουμε προφυλακίσεις επιχειρηματιών σε βαθμό πρωτόγνωρο για την Πατρίδα μας.

Ελπίζουμε σε ΚΑΘΑΡΣΗ αλλά πιστεύουμε πως τελικά νέα τζάκια θα αντικαταστήσουν την εγχώρια διαπλοκή.

Και αυτή την φορά η χώρα μας έχει πετύχει να εξοργίσει τον αμερικανικό παράγοντα και τα πράγματα θα δυσκολέψουν ακόμα περισσότερο εάν τον ήπιο Ομπάμα διαδεχθεί στο Λευκό Οίκο ο εκρηκτικός και χαρισματικός Ντόναλτ Τραμπ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: