Τρίτη, 14 Ιουνίου 2016

Φτάνει πια

Ο ισλαμοπίθηκος της φωτογραφίας δολοφόνησε χθες στο Παρίσι έναν αστυνομικό και την σύζυγό του. Από την επέμβαση της Γαλλικής Αστυνομίας σώθηκε το τρίχρονο παιδάκι της οικογένειας που θα θυμάται για πάντα το ανθρωπόμορφο αυτό κτήνος.
Όμως σε πείσμα κάθε λογικής ελληνικά ΜΜΕ αναφέρουν τον δράστη ως Γάλλο πολίτη επειδή κατά λάθος γεννήθηκε στη Χώρα του Διαφωτισμού που σήμερα δέχεται επιθέσεις από τον ισλαμικό μεσαίωνα που θέλουν να τις επιβάλλουν ανθρωπόμορφα ΚΤΗΝΗ όπως αυτό της φωτογραφίας.

Ο 25χρονος δράστης ονομάζεται Λαροσί Αμπάλα!!! και όμως επιμένουν οι δήθεν "δημοκρατικοί" δημοσιογράφοι μας πως είναι Γάλλος. Είναι οι ίδιοι που αύριο θα επιμένουν πως ο Κεμάλ Ατατούρκ είναι Έλληνας επειδή γεννήθηκε στην Ελλάδα!!!!

Ευτυχώς για την ανθρωπότητα σε όλα τα πλάτη και τα μήκη της γης υπάρχουν πολιτικοί που πολεμούν με λύσσα τους τζιχαντιστές μισθοφόρους της πιο μισαλλόδοξης θρησκείας στον κόσμο.

Στη Γαλλία υπάρχουν οι Λεπέν, στις ΗΠΑ ο Τράμπ , στη Ρωσία ο Πούτιν και όπου και να κοιτάξεις υπάρχουν εκατομμύρια πολίτες που δεν ανέχονται πλέον το πολυπολιτισμικό πείραμα που δοκιμάζεται επί δεκαετίες με αυτά τα αποτελέσματα.

Η Ευρώπη θα παραμείνει λίκνο Πολιτισμού όσο και εάν προσπαθήσουν ισλαμοπιθήκια όπως ο Λαροσί Αμπάλα.

Ο ISIS που χαιρέτησε βέβαια με ανακοίνωση του το χτύπημα είναι πλέον εχθρός όλου του Δυτικού κόσμου.

Η Λευκή Φυλή δεν θα παραδοθεί ΠΟΤΕ σε κατώτερους πολιτισμούς , ο Μεσαίωνας που πρεσβεύει το ISIS δεν έχει καμιά θέση στον πολιτισμένο κόσμο.

Μην φοβάστε αλλά και μην χαραμίζετε την ψήφο σας σε όσους αγκαλιάζουν όλα αυτά τα ανθρωπόμορφα κτήνη.

Η ΝΙΚΗ είναι κοντά ο εχθρός για ακόμη μια φορά εάν και είναι μέσα στο σπίτι μας θα καταλάβει πως πρέπει να γυρίσει πίσω στα Κράτη όπου οι δικές του απόψεις είναι ανεκτές.

Δεν υπάρχει καμιά άλλη λύση εκτός από την ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΑΣΗ όλων των ισλαμιστών από το έδαφος των δυτικών κρατών.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: