ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: Ποιος θα απαντήσει σε αυτήν την Μάνα;

Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2016

Ποιος θα απαντήσει σε αυτήν την Μάνα;Δεν είναι η πρώτη φορά που μέσα στα μνημονιακά χρόνια δολοφονείτε ένας δημοσιογράφος. Είχε προηγηθεί η στυγνή δολοφονία του Σωκράτη Γκιόλια το 2010 από την "Σέχτα Επαναστατών" που μέχρι και σήμερα παραμένει ασύλληπτη αφού στην ουσία είναι το παρακράτος που εξολοθρεύει όποιον σηκώνει κεφάλι.
Θα δούμε και άλλα όσο μένουμε απαθείς στην μνημονιακή σφαγή μας. Ο Μαυρίκος θεωρήθηκε από το πολιτικό κατεστημένο ως εκβιαστής. Μάλιστα εκβίαζε σύμφωνα με ένα αστείο κατηγορητήριο το μονοπώλιο της ΕΥΔΑΠ να του δίνει διαφήμιση!!!

Η ΕΥΔΑΠ δηλαδή , η ΝΔ ως κόμμα αλλά και τράπεζες έδιναν χρήματα στην μικρής κυκλοφορίας εφημερίδα του Τάκη Μαυρίκου επειδή εκβιάζονταν. Δηλαδή τι μεμπτό είχαν και φοβόντουσαν έναν Μαυρίκο; Γιατί τον έβγαλαν από την μέση τόσο νέο αφήνοντας την οικογένειά του να πενθεί. Οι σχέσεις μου με τον Τάκη Μαυρίκο ήταν ανύπαρκτες. Είχε κάνει και μια πολιτική κίνηση στα δεξιά όμως δεν μου ήταν ποτέ ιδιαίτερα συμπαθής. Μια περίπτωση που έλεγες πως μπόρεσε ο Μαυρίκος και έγινε εκδότης; Όμως την ίδια απορία έχω και με τον Κουρτάκη των "Παραπολιτικών",
και με   πολλούς φερόμενους ή πραγματικούς εκδότες που είχα την τύχη ή την ατυχία να γνωρίσω από κοντά.

Ο Παναγιώτης Μαυρίκος δεν ήταν ένας καιροσκόπος που θα μπορούσε να αλλάξει  ιδέες. Καμιά σχέση δεν μπορούσε να έχει με τις απόψεις της κεντροαριστεράς σε βασικά ζητήματα. Όσοι προσπαθούν να πείσουν την κοινή γνώμη πως δεν ήταν δεξιός, είναι οι ίδιοι που έχουν κάνει τον δεξιό κόσμο να ψηφίζει Χ.Α , ΑΝ.ΕΛ , και τώρα Εθνική Ενότητα , και Νέα Δεξιά. Η προσπάθεια που θα έκανε να ενώσει όλες τις πατριωτικές δυνάμεις ο εκδότης της "Ακρόπολις" Παναγιώτης Μαυρίκος εξόργισε εδώ και ένα χρόνο όλους όσους βγάζουν μεροκάματα από την πολυδιάσπαση.


Ας κοιτάξουν οι αρχές να δουν και αυτή την παράμετρο στον κύκλο των υπόπτων μέσα από τον οποίο θα αναζητήσουν τους δράστες της καλά στημένης δολοφονίας του.

 Γιατί να κάηκε ζωντανός μέσα στο υπερπολυτελές τζιπ γνωστής γερμανικής εταιρείας από βραχυκύκλωμα είναι μια σύμπτωση που εμάς δεν μας πείθει. Εάν εσείς πιστεύετε πως είναι ένα ακόμα ατύχημα μάλλον θα πρέπει να είσαστε αφελείς και ανυποψίαστοι.

Αυτή η μάνα όπως και η μάνα του Σωκράτη Γκιόλια πρέπει να μάθει την ΑΛΗΘΕΙΑ και πρέπει επιτέλους η Πολιτεία να αντιληφθεί πως δεν μπορεί να "ξεφορτώνεται" τους "ενοχλητικούς" και όλοι εμείς οι υπόλοιποι να παραμένουμε απαθείς θεατές.

Η διαπλοκή δεν σπάει όταν εμείς μένουμε απαθείς στον καναπέ μας. Ο φρικτός θάνατος του Παναγιώτη Μαυρίκου ας αφυπνίσει όλους μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: