Τρίτη, 7 Ιουνίου 2016

Απόλυτη δικαίωση μας 8 χρόνια μετά!!!


Όταν το 2008 σας γράφαμε για τα "έργα και ημέρες" του Τάσου Καραμήτσου ο σημερινός "διώκτης" του και πρώην εργοδότης μου δεν συμμεριζόταν το δικό μας ρεπορτάζ που αφορούσε το σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου.
Σήμερα το site του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου φέρνει στο φως της δημοσιότητας την παραπάνω απομαγνητοφωνημένη συνομιλία από τον υπερκοριό της ΕΥΠ , που δείχνει πως η διαπλοκή συνεχίζεται όσο υπάρχουν πολιτικοί νάνοι που κάθονται στα έδρανα του Ελληνικού Κοινοβουλίου. Τελικά για να μάθουμε τι είναι τα "βιβλία" ποιος είναι ο "γιατρός" και πως εμπλέκεται ο τότε αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και τωρινός Πρωθυπουργός  Αλέξης Τσίπρας με τα "βιβλία" θα πρέπει ΟΛΟΙ  εμείς να στηρίζουμε πολιτικούς χώρους που δεν είναι διαπλεκόμενοι και κυρίως να μην διαβάζουμε ΠΡΩΤΟ ΨΕΜΑ για να ενημερωνόμαστε.

 Όταν αλλάξουμε συνήθειες , όταν απαιτήσουμε η ΚΑΘΑΡΣΗ να ξεκινήσει από εμάς , μόνο τότε θα αλλάξει κάτι στη δύσμοιρη αυτή χώρα.

Μέχρι τότε και όσο καλοί Υπουργοί όπως ο κ. Πολάκης στοχοποιούνται από τους Κομιστές και τα λαμόγια τότε μαύρο φίδι που μας έφαγε!!!

Διαβάστε κάνοντας κλικ εδώ και εδώ  κάποια από τα κείμενα που είχαμε γράψει και κοιτάξτε την ημερομηνία. Ήδη από το 2007 σας είχαμε ενημερώσει για το τι εστί Καραμήτσος. Ουδείς όμως δεν μπήκε στον κόπο να τον ψάξει. Μάλιστα στη ΝΔ το έπαιζαν χαζοί. Αλλά θα επανέλθουμε.............

Δεν υπάρχουν σχόλια: