Πέμπτη, 26 Μαΐου 2016

Οι «Λύκοι» του Πούτιν στην «Μακεδονία» και οι αυταπάτες των Ελλήνων (φωτό +video)

Αρκετές ημέρες τώρα πολύ συζήτηση γίνεται κυρίως μέσω διαδικτύου για την εμφάνιση στην Ελλάδα και κυρίως στην ευαίσθητη περιοχή της Μακεδονίας μας, μίας ομάδας Ρώσων μοτοσικλετιστών των «Λύκων της Νύχτας». Αυτοί που μιμούνται τα εξωτερικά, τουλάχιστον, πρότυπα των αμερικανικών συμμοριών υποτίθεται ότι ήρθαν σαν προπομπός της επίσκεψης Πούτιν στην χώρα μας, πολλοί από τους Έλληνες, γοητευμένοι ίσως, τους παρουσιάζουν σαν πιστούς φίλους και συμμάχους, είναι όμως έτσι τα πράγματα; 

Οι ίδιοι στο μπλογκ τους μας πληροφορούν ότι η επίσκεψή τους σχετίζεται με τα 1.000 χρόνια της παρουσίας των Ρώσων στο Άγιον Όρος και σε αυτά τα πλαίσια επισκέπτονται τις Ορθόδοξες Χριστιανικές χώρες, μεταξύ αυτών και την «Μακεδονία» όπως την αναφέρουν. Ίδρυσαν εξάλλου παράρτημα στην γειτονική χώρα που σφετερίζεται το όνομα της Μακεδονίας μας παράρτημα του συλλόγου τους με την ονομασία «Λύκοι της Νύχτας Μακεδονίας», υπάρχει μάλιστα και φωτογραφικό ντοκουμέντο, που βρήκαμε στο blogspot makedonikokomma που δείχνει τον ίδιο τον Πούτιν να συζητά με τον επικεφαλής του εν λόγω παραρτήματος Λένιν Γιοβάνοφσκι, όταν μάλιστα είναι γνωστό ότι δίπλα στον Ρώσο Πρόεδρο δύσκολα μπορεί να κάτσει κάποιος ξένος ηγέτης. 

Μάλιστα ο Πούτιν έχει παρασημοφορήσει για την «προσφορά» του τον αρχηγό των «Λύκων» Αλεξάντερ Ζαλντοστάνοφ ο οποίος όμως είναι φανατικός Σταλινικός αλλά και μεγαλοεπιχειρηματίας μηχανών… Μάλλον αυτά τα δύο συνδυάζονται. 

Ο Πανρωσισμός ή Πανσλαβισμός σε όλο το μεγαλείο του! “Τσαρική” φωτογραφία με τον Αρχηγό των Λύκων της ψευτο”Μακεδονίας” Λένιν Γιοβάνοφσκι, με την σερβική, την σκοπιανική και την “μητρική” ρωσική σημαία… Αδιάψευστος μάρτυρας των παραπάνω είναι ο φωτογραφικός φακός που αποτυπώνει τα μέλη των «Λύκων» σε κάθε ευκαιρία να φωτογραφίζονται με τις σημαίες του ψευδοκράτους. 

Προχωρούν όμως ακόμα κάνοντας ένα βήμα το οποίο δεν είναι απλά προκλητικό αλλά και στερείται της όποιας ιστορικής και φυλετικής βάσης, με όχημα το ομόδοξον, την κοινή πίστη στην Ορθοδοξία. Θεωρούν την Ελλάδα κομμάτι του Σλαβικού κόσμου. Είναι φανερό ότι σε αυτές τις ταραγμένες οικονομικά και γεωπολιτικά εποχές η Ρωσία ψάχνει τον τρόπο να εξυπηρετήσει τα συμφέροντά της, από την μακρινή προσδοκία να γίνει η «Τρίτη Ρώμη», μέχρι να ηγηθεί των Ορθοδόξων λαών, αλλά και βάλει πόδι στο Άγιον Όρος που για όσους έχουν μνήμη αυτό είναι κάτι που το επιθυμεί δεκαετίες τώρα, ακόμα και πριν την πτώση του κομμουνισμού. 


Έχουμε γράψει πολλές φορές, επειδή εμείς οι Έλληνες είμαστε λαός που επηρεαζόμαστε από το συναίσθημα, ότι τις επιλογές μας στις εξωτερικές μας σχέσεις πρέπει να τις διέπει το συμφέρον της χώρας μας. Κάθε συμμαχία με την Ρωσία είναι καλή για την Ελλάδα εφόσον εξυπηρετεί τα συμφέροντα μας. Οι Λύκοι των Σκοπίων στον ψευτο”Μέγα Αλέξανδρο” των Πλαστογράφων Δυστυχώς από την άκρατη και άνευ ...

Διαβάστε περισσότερα www.elkosmos.gr/i-liki-tou-poutin-stin-makedonia-ke-i-aftapates-ton-ellinon-foto-video/ 
© www.elkosmos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: