Κυριακή, 22 Μαΐου 2016

Η Ε.Ε αλλάζει- Τρόμος μην τυχόν και βγει ο Χόφερ στην Αυστρία από τους τραπεζίτες-τοκογλύφους


Σε «θρίλερ» φαίνεται να εξελίσσεται ο σημερινός δεύτερος γύρος των προεδρικών εκλογών στην Αυστρία, καθώς, σύμφωνα με τις πρώτες προβλέψεις της δημόσιας Αυστριακής Τηλεόρασης, αμέσως μετά το κλείσιμο των εκλογικών κέντρων στις 18.00 ώρα Ελλάδας, και καταμετρημένο ένα 60% των ψήφων, οι δύο υποψήφιοι εμφανίζονται σε έναν αγώνα «στήθος με στήθος», με τον υποψήφιο του ακροδεξιού εθνικιστικού Κόμματος των Ελευθέρων, Νόρμπερτ Χόφερ, να προηγείται οριακά, με ποσοστό 50,1%, έναντι του αντιπάλου του, υποψήφιου των Πράσινων, Αλεξάντερ Βαν Ντερ Μπέλεν, με ποσοστό 49,1%.

Μάχη στήθος με στήθος για τους δύο υποψήφιους για την προεδρία, δείχνουν οι δημοσκοπήσεις

Οι δύο υποψήφιοι για την προεδρία της Αυστρίας, ο Νόρμπερτ Χόφερ του ακροδεξιού εθνικιστικού Κόμματος των Ελευθέρων (FPÖ) και ο οικολόγος Αλεξάντερ Βαν Ντερ Μπέλεν, των Πράσινων, δίνουν μάχη στήθος με στήθος, σύμφωνα με τις προβολές ινστιτούτων δημοσκοπήσεων που δόθηκαν στη δημοσιότητα μόλις έκλεισαν οι κάλπες.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του δημόσιου τηλεοπτικού δικτύου ORF, ο υποψήφιος του FPÖ φέρεται να λαμβάνει 50,2% έναντι 49,8% του αντιπάλου του στις δημοσκοπήσεις που έχουν ένα περιθώριο λάθους +/- 2% για τις εκλογές αυτές τις οποίες παρακολουθεί με μεγάλη προσοχή η Ευρώπη.

Άλλη δημοσκόπηση που διεξήχθη επίσης από το ινστιτούτο SORA για το δίκτυο ORF δείχνει ότι ο ανεξάρτητος Αλεξάντερ Βαν Ντερ Μπέλεν προηγείται με 50,1% έναντι του Χόφερ που λαμβάνει 49,9%. Η δημοσκόπηση έχει περιθώριο λάθους 1,6 μονάδες.

Τα αποτελέσματα αναμένεται να ανακοινωθούν αργότερα σήμερα. Ωστόσο τα ψηφοδέλτια που θα σταλούν ταχυδρομικώς, τα οποία θα μπορούσαν να κρίνουν μια αμφίρροπη μάχη, θα έχουν όλα καταμετρηθεί μέχρι αύριο.

Όση νοθεία και να κάνουν ο μεγάλος νικητής των Αυστριακών Εκλογών θα είναι ο αυστριακός λαός που θα αποτινάξει μια για πάντα από πάνω του όλους αυτούς που τον ήθελαν ένα λαό πολυπολιτισμικό χωρίς ιστορία και υπόδουλο. 

Αύριο η Αυστρία θα δείξει το δρόμο σε όλους τους Ελεύθερους ανθρώπους της Ε.Ε που αργά ή γρήγορα θα ακολουθήσουν τον δρόμο που πρώτη άνοιξε. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: