Τρίτη, 31 Μαΐου 2016

Η απόλυτη δυστυχία


Πόσο μπορεί άραγε να αντέξει κανείς την δυστυχία; Πόσο μπορεί να αντέξει να βλέπει γύρω του όλα τα βουλιάζουν και ο ίδιος να ζει με τις καλές αναμνήσεις του παρελθόντος. Καμιά προοπτική , κανένα μέλλον μόνο οικονομική σκλαβιά και ανείπωτη δυστυχία.
Όλα μοιάζουν ένας αγώνας που είναι στημένος και μεγάλοι νικητές είναι όσοι μας κατάντησαν ξένους στην ίδια μας την Πατρίδα.

Ουδείς πλέον μπορεί να εγγυηθεί και να γίνει πιστευτός πως τα επόμενα χρόνια σε αυτή την ευλογημένη γωνιά του πλανήτη ο Έλληνας και η Ελληνίδα θα είναι πλειοψηφία ανάμεσα σε μια πολυπολιτισμική κοινωνία που είναι και η κύρια υπεύθυνη για την δυστυχία μας.

Κανείς δεν θα μπορούσε να υποδουλώσει τους Έλληνες εάν δεν τους έταζε μεγαλεία ευρωπαϊκά που αποδείχθηκαν στην πράξη τα "καθρεφτάκια" στους ιθαγενείς που μας στέρησαν την ελευθερία μας.  Μέσα στα τόσα οικονομικά προβλήματα , στις τόσες χασούρες , και κυρίως στην εποχή που όποιος δεν έχει δουλειά λιμοκτονεί αρνείσαι να δεις τα πραγματικά γεγονότα που μας οδήγησαν έως εδώ. Ακόμα και σήμερα πιστεύουν κάποιοι Έλληνες και κάποιες Ελληνίδες πως η ευρωπαϊκή μας πορεία είναι αυτή που θα μας εξασφαλίσει και πάλι την ευημερία. Υπάρχουν κάποιοι ψεκασμένοι που θεωρούν πως μπορούμε και πάλι να δανειζόμαστε και να ζούμε καλά!!!


Υπάρχουν επίσης και τα συστημικά ΜΜΕ που αναμένουν να βγει Πρωθυπουργός ο Κούλης για να πληρώσουν ΜΟΝΟ οι συνήθεις ύποπτοι και να συνεχίσουν να πλουτίζουν οι οικονομικά ισχυροί. Οι "γραβατάκηδες" όπως σωστά τους αποκαλεί ο  Υπουργός Εργασίας Κατρούγκαλος που επί δεκαετίες έκλεβαν ανεξέλεγκτα και έκαναν πλάτες σε ένα σάπιο πολιτικό σύστημα που μας έφερε έως εδώ.

Από την άλλη η ανθελληνική κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ γεμίζει την χώρα πρόσφυγες σε μια προσπάθεια πλήρους αφελληνισμού της κοινωνίας μας.

Μια βόλτα παντού πείθει πλέον και αυτούς που πιστεύουν στον πολυπολιτισμό πως οι φωνές μας δεν είναι υπερβολικές.

Οι ίδιοι βλέπουν πλέον πως δεν έχουν τις κατάλληλες δομές φιλοξενίας και πως αναγκάζονται να τους φυλακίσουν αφού δεν γίνεται να κυκλοφορούν όλοι ελεύθεροι.

Οι ίδιοι συμφώνησαν να τους επαναπροωθούν στην "φασιστική" για αυτούς  Τουρκία αφού δεν έχουν ούτε να τους ταΐσουν.

Η αποτυχία των αλληλέγγυων αντικατοπτρίζεται στα  πρόσωπα των ίδιων των μεταναστών και των προσφύγων που δεν έχουν ούτε τουαλέτες αλλά ούτε και μπάνιο για να πλυθούν/

Με 5 τουαλέτες για πάνω από 1500 άτομα δεν κάνεις φιλοξενία ως "Κράτος",  αλλά βασανίζεις ανθρώπους ήδη βασανισμένους.

Δεν έχω καμιά όρεξη να εξηγήσω σε κανέναν ανεύθυνο ή βολεμένο στο που έγκειται η δυστυχία των περισσοτέρων μας.

Αυτό που ορκίζομαι όμως είναι , πως δεν θα πέσω αμαχητί αλλά θα το παλέψω.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: