Τρίτη, 24 Μαΐου 2016

Ο Διεθνής Σιωνισμός δεν αφήνει την Ε.Ε να ανασάνει και καταδικάζει την Ελλάδα σε αργό θάνατο


Όπως σας είχαμε πρώτοι αναφέρει, τελικά οι επιστολικές ψήφοι έδωσαν στην Αυστρία την δυνατότητα σε ένα σάπιο πολιτικό κατεστημένο που καταρρέει να εκλέξει για  νέο  Καγκελάριο έναν 72χρονο!!!με μια διαφορά ολίγων ψήφων.


 Να θυμίσουμε πως πριν την καταμέτρηση των επιστολικών ψήφων προηγείτο ΚΑΘΑΡΑ ο Εθνικιστής Χόφερ ο οποίος τελικά ηττήθηκε παίρνοντας όμως ένα εντυπωσιακό 49,3% που είναι και η παρακαταθήκη του, για τις μελλοντικές νίκες του εθνικιστικού κινήματος της Αυστρίας. Στην Ελλάδα η αριστερή κυβέρνηση δέσμευσε ΟΛΗ την δημόσια περιουσία για 99 έτη!!!! σε ένα ταμείο όπου τον πρώτο λόγο θα έχουν οι δανειστές μας και όχι εμείς. Όσα ακόμα ψέμματα και να πει ο Πινόκιο Αλέξης Τσίπρας ηττήθηκε κατά κράτος στη δήθεν διαπραγμάτευση που έκανε με τους δανειστές μας, και οι τελευταίοι ετοιμάζονται να αγοράσουν εκτός από τον ορυκτό μας πλούτο κάθε παραγωγική μας δομή.

 Όλα αυτά θα τα αγοράσουν ΤΖΑΜΠΑ αφού όταν χρωστάς πάνω από 400 δις ευρώ δεν μπορεί να πετύχεις καμιά καλή τιμή. Αυτό το σάπιο πολιτικό σύστημα που ξεπουλάει την Ελλάδα στους δανειστές της , στηρίζετε δυστυχώς ακόμα από την πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού αφού κόμματα όπως ο ΣΥΡΙΖΑ , οι ΑΝ.ΕΛ , η ΝΔ , το ΠΟΤΑΜΙ , το ΠΑ.ΣΟ.Κ , η ΔΗΜ.ΑΡ ακολουθούν τις επιταγές της Ε.Ε και καταδικάζουν όλους εμάς σε απέραντη φτώχεια.

Η προσφυγή της χώρας σε εκλογές θα σήμαινε λύτρωση μόνο εάν σε αυτές επικρατήσουν οι αντιμνημονιακές δυνάμεις κάτι που δεν φαίνεται στην παρούσα φάση.

 Σε 5-6 χρόνια ουδείς θα στηρίζει τα μνημόνια αλλά μέχρι τότε η Πατρίδα θα έχει χάσει κάθε πλουτοπαραγωγική της δομή και δεν θα μπορέσει ποτέ να σταθεί ξανά στα πόδια της.

Πριν γίνουμε μια ακόμα Ρουμανία ή Βουλγαρία πρέπει να ξυπνήσουμε να σηκωθούμε από τους καναπέδες μας και να απαιτήσουμε την έξοδο μας από την ζώνη του ευρώ και την επιστροφή στο εθνικό μας νόμισμα.

 Όσο αργούμε, υποθηκεύουμε και άλλο το μέλλον τον παιδιών μας.

Εθνική Αντίσταση μέχρι ΤΕΛΟΥΣ και φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: