Παρασκευή, 13 Μαΐου 2016

Περιμένοντας από Βρετανούς , Γάλλους και Αυστριακούς να σώσουν την Ευρώπη

Καθώς η χώρα βουλιάζει ολοένα και περισσότερο στο βούρκο των μνημονίων , οι Έλληνες περιμένουν να σταματήσει η διάλυση της χώρας όχι από την δική τους ΞΕΚΑΘΑΡΗ απόφαση να επιστρέψουν στο εθνικό τους νόμισμα αλλά από ένα "ατύχημα" που θα αναγκάσει την ηγεμονεύουσα της Ε.Ε Γερμανία να σταματήσει την καταστροφική πολιτική της λιτότητας και να τυπώσει χρήμα για να σωθεί.
Εδώ ολόκληρες ΗΠΑ κατέφυγαν σε αυτή την πρόσκαιρη "λύση" και η Γερμανίδα Καγκελάριος πιστεύει ακόμα πως μπορούμε να σωθούμε με την λάθος πολιτική της λιτότητας που έχει οδηγήσει μεγάλα τμήματα του Ευρωπαϊκού Πληθυσμού στην φτωχοποίηση. Εμείς όπως σας είχαμε υποσχεθεί εδώ και καιρό ξεκινάμε από σήμερα ένα νέο ξεκίνημα με καθημερινή παρουσία,

Με πολλές αναρτήσεις , πολλές αποκαλύψεις που θα θυμίζουν τις πρώτες μας διαδικτυακές μέρες όταν ΜΟΝΟΙ και ΠΡΩΤΟΙ σας είχαμε αποκαλύψει την ΧΡΕΙΚΟΠΙΑ που έρχεται όταν ΟΛΟΙ οι άλλοι σας μιλούσαν για μικρή ύφεση στην οικονομία και μια πρόσκαιρη μείωση των εισοδημάτων μας. Ακολούθησαν τα μνημόνια ήδη έχουμε τρία και πάμε για τέταρτο και η φτωχοποίηση του ελληνικού λαού που αναζητεί στα σκουπίδια την τροφή του.

Μείναμε ΕΥΡΩΠΗ εάν και ψηφίσαμε ΟΧΙ στο δημοψήφισμα και αναμένουμε τώρα από άλλα ευρωπαϊκά έθνη Βρετανούς , Γάλλους και Αυστριακούς στα δικά τους δημοψηφίσματα ή εκλογές να βγάλουν το φίδι από την τρύπα ώστε να σταματήσει επιτέλους η Γερμανίδα Καγκελάριος να καταστρέφει αργά αλλά σταθερά το Ευρωπαϊκό Οικοδόμημα και τον Λευκό Πολιτισμό μας.


 Ήδη και στη Γερμανία εκατομμύρια πολίτες την κατηγορούν για την στάση της στο προσφυγικό-μεταναστευτικό και φαίνεται πως της στοίχισε παραπάνω από ό,τι νόμιζε η στάση της στο προσφυγικό δράμα. Αυτά και μείνετε συντονισμένοι γιατί έχουμε πολλές αποκαλύψεις για το σάπιο πολιτικό μας σύστημα που πριν λίγες μέρες ψήφισε στη Βουλή μέτρα αντιαναπτυξιακά πάνω από 5 δις και πάει και για πρόσθετα.

ΥΓ: Και από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού τα μηνύματα είναι θετικά για όσους πιστεύουν στο Λευκό μας Πολιτισμό και στην Χριστιανική Δύση. Ένας πολιτικός πατριώτης ο Ντόναλντ Τράμπ προηγείται ενώ έχει εναντίον του όλο το μιντιακό σιωνιστικό κατεστημένο για τις Προεδρικές Εκλογές της Αμερικής που θα γίνουν το 2017.
Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: