ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: Πολλά κόμματα μαζεύτηκαν στα δεξιά της ΝΔ διεκδικώντας ένα 20% του λαού που κινείται στα άκρα μιμούμενο την τάση στις τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις στην Ε.Ε

Τετάρτη, 25 Μαΐου 2016

Πολλά κόμματα μαζεύτηκαν στα δεξιά της ΝΔ διεκδικώντας ένα 20% του λαού που κινείται στα άκρα μιμούμενο την τάση στις τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις στην Ε.Ε

Μετά την Εθνική Ενότητα των Καρατζαφέρη-Μπαλτάκο έχουμε και την Νέα Δεξιά του Φαήλου Κρανιδιώτη .Υπάρχει ακόμα το Εθνικό Μέτωπο και φυσικά ακόμα δεξιότερα ή για όσους την προτιμούν ακόμα πιο "Ναζιστικά" η Χρυσή Αυγή του Νικόλαου Μιχαλολιάκου.

Να μην ξεχάσουμε πως η ΑΝ.ΕΛ είναι και αυτή ένα δεξιό κόμμα που συνεργάζεται με την αριστερά όπως άλλωστε με την αριστερά του ΠΑ.ΣΟ.Κ είχε συνεργαστεί και η ΝΔ στην συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου για να μην θυμηθούμε την συνεργασία της το βρώμικο '89 και τα ντολμαδάκια της Μαρίκας στο Χαρίλαο Φλωράκη!!!

Από αυτά τα κόμματα για Εθνικισμό προς το παρόν μιλάνε μόνο η Χρυσή Αυγή και το Εθνικό Μέτωπο οι υπόλοιποι αυτοχαρακτηρίζονται πατριώτες όπως πατριώτες αυτοχαρακτηρίζονται και οι οπαδοί του ΚΚΕ!!!

Οι διαφορές τους είναι τέτοιες που θα τους επέτρεπαν ένα διάλογο μεταξύ τους. Έχουν στοιχεία αντιευρωπαϊκά αφού δεν τους αρέσει η σημερινή Ε.Ε και αντιμάχονται την Παγκοσμιοποίηση.

Όλα τα κόμματα αυτά είναι αντικομμουνιστικά και φυσικά όλα τιμάνε τους Εθνικούς μας ήρωες.

Όλοι αυτοί και άλλοι που θα αναφέρουμε τις επόμενες μέρες διεκδικούν τις πατριωτικές και εθνικιστικές ψήφους των Ελληνίδων και των Ελλήνων Πολιτών.

Διεκδικούν δηλαδή πάνω από το 20% κατά την δική μου άποψη του σημερινού εκλογικού σώματος.

Αυτή την στιγμή στη Βουλή από όλα αυτά τα κόμματα είναι μόνο οι ΑΝ.ΕΛ και η Χρυσή Αυγή και κατάφεραν μέσα σε αυτή την κρίση να συγκεντρώσουν ένα 11% περίπου.

Οι λόγοι γνωστοί αφού για δεκαετίες δεν υπήρχε κανένα "ακραίο" κόμμα στη Βουλή και οι δεξιοί , ακροδεξιοί , χουντικοί , βασιλικοί και λοιπές ομάδες ψήφιζαν το κόμμα της ΝΔ.

Από το 2007 που υπάρχει αυτό το ιστολόγιο κάνουμε αγώνα υπέρ της διάδοσης της Εθνικιστικής Ιδέας σε όλο και περισσότερο Ελληνίδες και Έλληνες.

Μια Ιδέα που δεν δεχόμαστε να μολύνετε από τα αποβράσματα της Χούντας των Συνταγματαρχών αλλά ούτε και από όσους θεωρούν πως πρέπει να βρούμε έναν νέο Χίτλερ που θα εξολοθρεύσει όσους διαφωνούν μαζί τους.

Γνωρίζουμε πως για το λόγο αυτό εάν και θα μπορούσαμε δεν ενταχθήκαμε σε κανέναν από τους παραπάνω πολιτικούς σχηματισμούς γιατί είχαμε σοβαρές διαφωνίες με τους όλους.

Δεν υπήρχαν βέβαια οι τελευταίοι Εθνική Ενότητα και Νέα Δεξιά και το Εθνικό Μέτωπο ως μετεξέλιξη του Ελληνικού Μετώπου του Μάκη Βορίδη μπορούμε εμείς να το δούμε.

Μέσα στην κρίση έγινε άλλωστε και δεν κατέβηκε και στις εκλογές του 2015 , ούτε του 2012.

Επομένως καλό θα είναι και επειδή εμείς θα έχουμε και άλλα ρεπορτάζ για τον χώρο να μας εξηγήσουν τι τους χωρίζει και εάν τους ενώνει κάτι όλους αυτούς.

Το σύνθημα του Καρατζαφέρη "Όλους εμάς ενώνει η Ελλάς" πρέπει να ξεθώριασε αφού τόσοι πολλοί "δεξιοί" αδυνατούν να βρουν κοινό τόπο για την δημιουργία ενός κόμματος που θα μπορούσε να γίνει και αξιωματική αντιπολίτευση την πρώτη φορά που θα κατέβαιναν ΟΛΟΙ ενωμένοι.

Υπάρχει ένα 20% που όχι μόνο είναι είναι ,αλλά πλέον δεν "ντρέπεται" και να δηλώνει πως πιστεύει στον Εθνικισμό.

Για αυτό όσο κάποιοι καθυστερούν να το εκφράσουν, ίσως συνεχίσει να ταλαντεύεται σε πολιτικούς σχηματισμούς που δεν έχουν σχέση με τα εθνικά ιδεώδη ή ακόμα χειρότερα να απέχει από την εκλογική διαδικασία.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: