Κυριακή, 15 Μαΐου 2016

Η ομιλία του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου στην 13η Γιορτή Ελληνικής Νεολαίας

Kαταχειροκροτούμενος ανέβηκε ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, Ν. Γ. Μιχαλολιάκος.

Αρχικά έκανε ειδική μνεία στους Αθάνατους Συναγωνιστές μας, Γιώργο Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη που δολοφονήθηκαν άνανδρα από τους αριστερούς παρακρατικούς. Παραμένουν οι φωτεινοί και αιώνιοι πρωτοπόροι του Αγώνα μας, καθώς τίποτα δεν μπορεί να λυγίζει την Χρυσή Αυγή.

Αναφερόμενος στην λάσπη των τελευταίων ημερών περί του "πλουσιότερου πολιτικού Αρχηγού" κάλεσε τους λοιπούς αρχηγούς του "συνταγματικού τόξου" να ανταλλάξουν την περιουσία τους με την δική του και να δημοσιοποιήσουν, αν τολμούν, το εκκαθαριστικό της εφορίας τους και την δήλωση ΕΝΦΙΑ. Η θέση της Χρυσής Αυγής παραμένει αταλάντευτη ενάντια στην πλουτοκρατία και την διαπλοκή και να οδηγηθούν οι κλέφτες στην φυλακή.

Υπενθύμισε ότι το κατάπτυστο σχολικό βιβλίο Ιστορίας της Ρεπούση κυκλοφόρησε επί Νέας Δημοκρατίας και ότι το κόμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη δεν δικαιούται να ομιλεί για εθνικά θέματα. Για όλους αυτούς το πρόβλημά είναι ο Εθνικισμός και είμαστε περήφανοι γι΄ αυτό!

Οι πράκτορες της Άγκυρας λύσσαξαν από την παρουσία της Χρυσής Αυγής στην Θράκη, αλλά οι Εθνικιστές θα παραμείνουν δίπλα στους Έλληνες Πομάκους. Αυτές τις ημέρες οι αδελφοί μας, Κύπριοι Εθνικιστές δίνουν μια τιτάνια μάχη για την είσοδο του ΕΛΑΜ στην Κυπριακή Βουλή και όταν γίνει αυτό θα πραγματοποιηθεί μια κοινοβουλευτική σύναξη των Ενωμένων Εθνικιστών Χρυσής Αυγής - ΕΛΑΜ στην Βουλή των Ελλήνων, πιστοί στο δόγμα Ένωσης της Κύπρου με την Μητέρα Ελλάδα.

Αφού ανέλυσε το χάος που επικρατεί στην χώρα με τους χιλιάδες ανεξέλεγκτους λαθρομετανάστες, τόνισε πως εμείς οι Χρυσαυγίτες προτιμούμε την φτώχεια από την ταπείνωση και την εκχώρηση της Εθνικής κυριαρχίας. Πάνω από όλα η Ελλάδα!

Τέλος, τόνισε πως η δύναμη της Χρυσής Αυγής είναι η νεολαία, λέγοντας χαρακτηριστικά πως είμαστε οι αιώνιοι έφηβοι του Ελληνισμού που δεν θα γονατίσουμε!
Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-omlia-tou-n.-g.-michaloliakou-sthn-13h-giorth-ellhnikhs-neolaias-binteo#ixzz48j7QFAvm

Δεν υπάρχουν σχόλια: