ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: Ερχόμαστε και η γη θα τρέμει

Σάββατο, 30 Απριλίου 2016

Ερχόμαστε και η γη θα τρέμει

Από τις 13 Μαΐου όσοι καπηλεύονται Αξίες και Ιδανικά της Φυλής μας θα έχουν και πάλι έναν ακόμα πονοκέφαλο. Το ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ που εδώ και εννιά  έτη  κάνει αγώνες για Πατρίδα - Ορθοδοξία και Ελληνισμό θα είναι και πάλι στις επάλξεις του αγώνα. Διαβάζουμε όλους αυτούς που συκοφαντούν με κάθε ευκαιρία τα ιδεώδη του Εθνικισμού και γελάμε αφού ακόμη δεν έχουν καταλάβει πως το ΜΕΛΛΟΝ όχι μόνο της Ευρώπης αλλά και ολόκληρου του κόσμου θα είναι γεμάτο από μεγάλες ΝΙΚΕΣ του Εθνικιστικού Κινήματος.

Όσοι θεωρούν πως τα Εθνικά Κράτη πέθαναν και πως η Παγκοσμιοποίηση ισοπέδωσε τα πάντα θα πέσουν για ακόμη μια φορά έξω. Συναγωνιστές από όλον τον κόσμο αγωνίζονται για τα ιδεώδη του Εθνικισμού ενώ η Ευρώπη έχει πλέον εκατομμύρια πολίτες που πιστεύουν πως ο Εθνικισμός είναι η ΜΟΝΗ λύση για την ΣΩΤΗΡΙΑ του Ευρωπαϊκού μας Πολιτισμού.

 Όσο και να πολεμούν ΑΞΙΕΣ όπως η Οικογένεια , η Φυλή , η Θρησκεία δεν πετυχαίνουν ΤΙΠΟΤΑ οι οπαδοί της Παγκοσμιοποίησης που έχουν οπαδούς κυρίως στην Αριστερά αλλά και στην Νεοφιλελεύθερη "δεξιά" που είναι χειρότερη σε θέματα πίστεως και εθνικά ακόμα και από τους Εθνοπροδότες Κομμουνιστές!!!

Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που οι εθνικές φωνές στο διαδίκτυο δυναμώνουν και υπάρχουν ιστοσελίδες που φιγουράρουν στις πρώτες θέσεις επισκεψιμότητας. Εμείς δεν καταφέραμε να σας πείσουμε πως ό,τι σας γράφαμε εδώ και εννιά χρόνια έγινε μια φρικτή πραγματικότητα για την Πατρίδα μας και τον Λαό μας. Από κάθε γωνιά της Υφηλίου δεχόμαστε μηνύματα συμπαράστασης για τον αγώνα που κάνουμε χρόνια τώρα.

Αφού σας ευχηθούμε ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ και αναμένοντας επιτέλους την Ανάσταση του Γένους μας θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε που ακόμα και μετά την δίμηνη ΑΠΟΧΉ μας από το διαδίκτυο μας κρατάτε "ζωντανούς" και αναμένετε με αγωνία και πραγματικό ενδιαφέρον την μεγάλη επιστροφή μας. Ερχόμαστε και η γη θα τρέμει κάτω από τα πόδια όσων ξεπούλησαν και ξεπουλούν την Πατρίδα μας έναντι ενός πινακίου φακής.

Συντακτική Ομάδα ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ.

ΥΓ: Αλλάζουμε τα πάντα σε λίγες μέρες στην μορφή του ιστολογίου μας αλλά ΟΧΙ τις Ιδέες και τα Ιδανικά που υπηρετούμε ΠΙΣΤΑ από την πρώτη μέρα παρουσίας μας στο διαδίκτυο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: