Τετάρτη, 2 Μαρτίου 2016

Σκάνδαλο με τα hot spot για πρόσφυγες και μετανάστες


Όσο τα Μέσα Μαζικής Αποχαύνωσης προσπαθούν να πείσουν την κοινή γνώμη πως για λόγους ανθρωπισμού θα πρέπει να δεχθούμε χιλιάδες μετανάστες και πρόσφυγες στην χρεοκοπημένη Πατρίδα μας , κάποιοι κάνουν χρυσές δουλειές ποντάροντας στο δικό τους μαρτύριο.
Τα κράτη που βομβάρδισαν την Συρία είναι σε όλους μας γνωστά. Βλέπετε οι ΗΠΑ του Αφροαμερικανού Μπάρακ Ομπάμα ήθελαν να επιβάλλουν "δημοκρατικά" ήθη σε κράτη της Μέσης Ανατολής που δεν είχαν ΠΟΤΕ μέχρι σήμερα κουλτούρα Δημοκρατίας.

Το Ισλάμ έχει καταδικάσει εκατομμύρια "πολίτες" σε όλο τον κόσμο σε έναν ιδιότυπο ΜΕΣΑΙΩΝΑ εν έτη 2016. Μαντήλες , μπούργκες , παντελής έλλειψη ανθρωπίνων δικαιωμάτων και καθεστώτα κατά βάση στρατιωτικά και θεοκρατικά σε πληθυσμούς που η σχέση τους με τον Δυτικό Πολιτισμό είναι τουλάχιστον προβληματική.

Το γεγονός της δικής τους δεινής θέσης εκμεταλλεύονται δήθεν "ανθρωπιστικές" ΜΚΟ με ιδιοκτήτες όπως ο Σόρος που διεκδικούν και παίρνουν κάθε χρόνο εκατομμύρια ευρώ από κράτη για να μετακινούν πληθυσμούς από χώρα σε χώρα.

Η Ευρώπη είναι το μεγάλο θύμα αυτών των μετακινήσεων αφού η πολυπόθητη για πολλούς ανεγκέφαλους ενσωμάτωση μεταναστών και προσφύγων στις τοπικές κοινωνίες του Δυτικού κόσμου έχει οδηγήσει σε μύρια προβλήματα. Αυξημένη εγκληματικότητα, ανεργία για τους γηγενείς πληθυσμούς και κυρίως αλλοίωση και εκφυλισμό του Ευρωπαϊκού Πολιτισμού που έδωσε σε όλη την ανθρωπότητα ό,τι καλύτερο έχει επιτύχει μέχρι σήμερα ο άνθρωπος. Μέσα σε αυτό το γενικό εμπόριο ψυχών και σωμάτων κάποιοι κάνουν χρυσές δουλειές φορτώνοντας ΟΛΑ τα αρνητικά του Πολυπολυτισμού στις δικές μας πλάτες.

Ένας από αυτούς και ο προνομιακός εδώ και δεκαετίες προμηθευτής του Δημοσίου κ. Σωκράτης Κόκκαλης. Η φωτό είναι ενδεικτική της κονόμας στις πλάτες όλων μας. Μάλιστα την φωτό "κλέψαμε" από το twitter της πρώην βουλευτού κ. Ραχήλ Μακρή η οποία καυτηριάζει με εύστοχο ομολογουμένως τρόπο ό,τι συμβαίνει γύρω μας.

Βλέπετε όλοι εμείς είμαστε αυτοί που θα στερηθούμε ακόμα περισσότερα για να προσφέρουμε δήθεν φιλοξενία σε χιλιάδες πεινασμένους και εξαθλιωμένους ανθρώπους. Όμως δεν είναι λογικό να καλείς στο σπίτι σου "φιλοξενούμενους" όταν το ψυγείο σου είναι άδειο.

Η δική μας ΑΠΟΨΗ όσο "ρατσιστική" και εάν ακούγεται είναι πως η Ελλάδα δεν έχει την δυνατότητα και λογικά δεν θα έπρεπε να φιλοξενήσει ούτε ΕΝΑΝ μετανάστη κα πρόσφυγα στα οικονομικά χάλια που είναι.

Με τέτοια ΑΝΕΡΓΙΑ , με διαλυμένες όλες τις κοινωνικές της δομές φαντάζει ΠΑΡΑΛΟΓΟ το να δέχεται να δημιουργεί hot spot που θα είναι εστίες εγκληματικότητας τα επόμενα χρόνια. Εμείς σας γράφουμε αυτά για να προβληματιστείτε και να μην τρώτε κουτόχορτο από την μαζική ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ δήθεν ανθρωπισμού που σας κάνουν τα συστημικά ΜΜΕ που χρωστάνε δις ευρώ και τα χρεώνουν σε όλους εμάς.

Όποιος θέλει να φιλοξενήσει μετανάστες και πρόσφυγες από τους μεγαλοδημοσιογράφους των ΜΜΕ να τους πάρει σπίτι του στην Κηφισιά , στην Εκάλη και στο Κολωνάκι. Ο Ελληνικός λαός ούτε ρατσιστής είναι ούτε ξενοφοβικός απλώς πεινάει!!!!

Δεν φταίνε σε ΤΙΠΟΤΑ οι κάτοικοι της Αθήνας   να χρειάζονται να μάθουν αγγλικά για να συννενοηθούν με τους εκατοντάδες μετανάστες που έχουν ΠΛΕΟΝ  μετονομάσει την πλατεία Βικτωρίας σε πλατεία Καμπούλ!!!!

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: