Τετάρτη, 9 Μαρτίου 2016

Η "λογική" των τζάμπα επιχειρηματιών και ιδιοκτητών ΜΜΕ τελειώνει

Διαβάζοντας τα κείμενα κάποιων ηλιθίων ή βολεμένων υπέρ του να συνεχιστεί η ΑΠΛΗΡΩΣΙΑ των ΜΜΕ και να μην κλείσουν όσοι δεν πληρώνουν νιώθω πραγματικά αηδία που συνυπήρξα για δυο δεκαετίες με τέτοιους "συναδέλφους".

Δηλαδή να μείνει ΑΝΟΙΧΤΟ το Mega και το κάθε κανάλι που δεν αποπληρώνει τα δάνεια του για να μην χάσουν την δουλειά τους οι 1000 εργαζόμενοι που επί δεκαετίες δεν έβλεπαν τα κακώς κείμενα της ελληνικής Πολιτείας. Όταν έκλεισε το alter ουδείς διανοήθηκε πως πρέπει να γίνουν κινητοποιήσεις επειδή ο Κουρής ήταν μικρό ψάρι και δεν ήταν Μπόμπολας ή Ψυχάρης. Τώρα όλοι οι δημοσιογράφοι της διαπλοκής βλέπουν προσπάθεια της κυβέρνησης να χειραγωγήσει τα ΜΜΕ επειδή τους λέει απλά πως το ΤΖΑΜΠΑ πέθανε!!

Άμα θέλει ο κ. Ψυχάρης να είναι ιδιοκτήτης καναλιού να πληρώσει τους φόρους και τα δάνεια που πήρε και όχι να το παίζει και θιγμένος. Τύποι σαν και αυτόν θα έπρεπε ήδη να είναι ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΙ και όχι να απειλούν και να εκβιάζουν με δημοσιεύματα τον Πρωθυπουργό της χώρας. Εμείς με τον Τσίπρα και την αριστερά δεν έχουμε ουδεμία σχέση αλλά στο θέμα των τηλεοπτικών αδειών στηρίζουμε την προσπάθεια που κάνει να αλλάξει η ΔΙΑΠΛΟΚΉ!!

 Άμα δούμε πως και οι νέοι ιδιοκτήτες το ρίχνουν στο ΤΖΑΜΠΑ θα φωνάζουμε και για αυτούς. Άλλωστε εμείς (και για αυτό δεν μας διαβάζετε) τα έχουμε βάλει με όλους με τους Κλεφτομηνάδες , με τους Αυριανιστές Κουρήδες , με τους ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ Βαρδινογιάννηδες και φυσικά με τους τζάμπα Προέδρους ομάδων όπως ο κ. Αλαφούζος. Θα συνεχίσουμε γιατί και ο ΣΥΡΙΖΑ την δικιά του βρωμιά θέλει να βάλει στο κόλπο και όταν εσείς ξυπνήσετε και μάθετε να ψηφίζετε ίσως και εμείς φτάσουμε να είμαστε μέσα στα πρώτα ιστολόγια της χώρας.

Μέχρι τώρα στηρίζετε διαδικτυακά την ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗ με 1-2 εξαιρέσεις στις προτιμήσεις σας. Μιλάμε για τα 100 πρώτα site και ιστολόγια για να μην παρεξηγηθούμε. Αυτά και σε άλλα με ΥΓΕΙΑ. Το Mega μην το λυπάσαι , να λυπάσαι που δεν έχεις δουλειά και δεν έχεις να προσφέρεις ΤΙΠΟΤΑ στα παιδιά σου καημένε Νεοέλληνα.

Σ.Μ  

Δεν υπάρχουν σχόλια: