Τρίτη, 8 Μαρτίου 2016

Χρήστος Κέλλας να και ένας πατριώτης βουλευτής που βλέπει τα προβλήματα που δημιουργούν ανεύθυνες πολιτικέςΈνας πατριώτης βουλευτής της ΝΔ τόνισε με δήλωσή του την προσπάθεια αλλοίωσης του πληθυσμού της Πατρίδας μας , με την πολιτική της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ στο προσφυγικό. Άλλωστε είναι πλέον φανερό σε όλους πως οι πρόσφυγες και λαθρομετανάστες που κατακλύζουν την Πατρίδα μας θα αλλοιώσουν σε επικίνδυνο βαθμό τον πληθυσμό μας, με τεράστιες κοινωνικές και θρησκευτικές προεκτάσεις. Διαβάστε πως αντέδρασε ο ΣΥΡΙΖΑ που έβγαλε την παρακάτω ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ ανακοίνωση για τις δηλώσεις του βουλευτή Λάρισας κ. Χρήστου Κέλλα.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΡΙΖΑ:"Οι θεσμικές του ιδιότητες (είναι ένας από τους βουλευτές του ελληνικού κοινοβουλίου και παράλληλα έχει τα καθήκοντα υπεύθυνου του Τομέα Υγείας της αξιωματικής αντιπολίτευσης) μας υποχρεώνουν να αντιμετωπίσουμε τον κ. Κέλλα με τον θεσμικό του ρόλο, παρά ως ένα θλιβερό αξιοθέατο της πολιτικής ζωής της Λάρισας. Τίθεται λοιπόν το εξής ζήτημα:

Συμφωνεί, άραγε ο νέος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ Κυριάκος Μητσοτάκης με την άποψη του βουλευτή του, ότι ο Αλέξης Τσίπρας «προσπαθεί να φέρει όχι δεκάδες, αλλά εκατοντάδες χιλιάδες πρόσφυγες στη χώρα μας ώστε να αλλοιώσει τον πληθυσμό της Ελλάδας με θρησκευτικές και κοινωνικές προεκτάσεις";

Η ακροδεξιά φασιστοειδής επιχειρηματολογία «περί καθαρού αίματος» και «περί αλλοιώσεων του πληθυσμού» γίνεται τρομακτικά επικίνδυνη όταν ξεστομίζεται από πολιτικούς σαλτιμπάγκους που έχουν όμως θεσμικό ρόλο.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: Εάν ο Κέλλας είναι φασίστας κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ τότε το 60% του Ελληνικού λαού που έχει τις ίδιες ΑΠΟΨΕΙΣ είναι ΦΑΣΙΣΤΕΣ. Κάντε δημοψήφισμα άμα τολμάτε με το ερώτημα εάν συμφωνούν οι πολίτες με τις επιλογές σας στο προσφυγικό-μεταναστευτικό ή καλύτερα κάντε εκλογές για να βάλουμε και άλλους "φασίστες" στη Βουλή όπως τον Κέλλα. Εμείς από την πλευρά μας να δώσουμε συγχαρητήρια στον κ. Κέλλα για τις δηλώσεις του και ν α ελπίσουμε πως και άλλοι βουλευτές θα αρθρώσουν ανάλογο λόγο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: