Δευτέρα, 7 Μαρτίου 2016

Οι Νεοέλληνες διαλύουν την Πατρίδα παρασυρμένοι από το δήθεν ανθρωπισμό της αριστεράς


Δοσίλογοι οι Βενιζέλος-Σαμαράς έλεγαν τότε τα ΜΜΕ που έφεραν τον ΣΥΡΙΖΑ στην Εξουσία. Ο κόσμος πεινούσε , αυτοκτονούσε και η ήττα στις εκλογές του Ιανουαρίου 2015 ήρθε ως φυσιολογικό επακόλουθο ενός κλίματος που είχε διαμορφωθεί και έδινε ΨΕΥΤΙΚΕΣ ελπίδες στον Ελληνικό λαό.

Έναν λαό απόλυτα άξιο της κακής του μοίρας αφού επί δεκαετίες στηρίζει με την ΨΗΦΟ του ή την ΑΝΟΧΗ του απατεώνες κάθε λογής. Εμείς εδώ μέσα δεν χρωστάμε σε κανέναν ΤΙΠΟΤΑ και για τον λόγο αυτό πολλές φορές τα έχουμε βάλει με τους σάπιους Νεοέλληνες που τώρα τελευταία το παίζουν και φιλάνθρωποι. Αυτοί που δεν έχουν να φάνε και είναι άνεργοι επί τριετία και βάλε θέλουν να φιλοξενήσουν χιλιάδες πρόσφυγες και λαθρομετανάστες που έρχονται στην Ευρώπη με μοναδικό τους σκοπό να ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ό,τι έχει απομείνει από τον Ευρωπαϊκό μας Πολιτισμό.

Η Γερμανίδα Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ εκτός από τα άλλα δεινά που έφερε στην Ε.Ε με τις παρανοϊκές της πολιτικές θέλει τώρα να γεμίσει την Ε.Ε με πρόσφυγες και λαθρομετανάστες για να έχουν φθηνά εργατικά χέρια τα αφεντικά της οι Τραπεζίτες και Βιομήχανοι. Τις επόμενες γενιές δεν τις σκέφτεται γιατί απλά θέλει μια Ε.Ε πολυπολιτισμική η οποία θα χάσει πολλές από τις σημερινές της ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ αφού Ισλά και Ελευθερία είναι έννοιες ασυμβίβαστες.

Η Ευρώπη πλέον θα έχει και άλλα τζαμιά και άλλους μουσουλμάνους με τις συνήθειές τους και ΟΛΟΙ μας θα γίνουμε περισσότερο δυστυχείς από τον ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟ που διαφημίζουν σήμερα τα πουλημένα στο Διεθνή Σιωνισμό ΜΜΕ. Χθες πήγαν στην πλατεία Συντάγματος 10 χιλιάδες Έλληνες για να αφήσουν τρόφιμα και ρούχα στους αυριανούς βιαστές της Ελληνικής Κοινωνίας.


Το γεγονός όπως ήταν φυσικό προβλήθηκε με θετικό και επαινετικό τρόπο από την πλειοψηφία των ΜΜΕ που θέλουν την Πατρίδα μας ένα τεράστιο ΑΝΟΙΧΤΟ στρατόπεδο συγκέντρωσης για χιλιάδες μουσουλμάνους. Νομίζουν οι αφελείς πως οι μουσουλμάνοι θα μας ευγνωμονούν για όσα κάνουμε όμως σε λίγα χρόνια όλοι θα καταλάβουν πόσο λάθος σκέφτονται όσοι παρασύρονται από την δήθεν φιλανθρωπία της αριστεράς και στηρίζουν τις οργανώσεις του Σόρος στην προσπάθειά τους να διαλύσουν τις ευρωπαϊκές κοινωνίες. Θα έπρεπε να ντρέπεστε και όχι να πανηγυρίζετε για την "φιλανθρωπία" σας γραικύλοι που πήγατε να δώσετε τροφή και ρούχα στους αυριανούς μας δυνάστες!!!!

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: