Κυριακή, 6 Μαρτίου 2016

Πτωχεύει το Κράτος δεν έχει να πληρώσει μισθούς και συντάξεις εάν δεν πάρει καινούργια οικονομική βοήθεια

ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ 

Μαύρο Πάσχα θα κάνουν οι Έλληνες συνταξιούχοι αφού μέχρι αυτή την στιγμή που γράγονται αυτές οι γραμμές η Ελληνική Κυβέρνηση δεν έχει εξασφαλίσει πόρους ώστε να βάλει τα χρήματα τέλος Απριλίου στα ΑΤΜ όπως κάνει κάθε μήνα.
Οι μισθοί και οι συντάξεις που θα μπούνε στα ΑΤΜ τέλη Μαρτίου θα είναι και οι τελευταίοι ΜΙΣΘΟΙ και οι τελευταίες ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ αφού η ανίκανη κυβέρνηση μας δεν έχει εξασφαλίσει την πολυπόθητη ρευστότητα παρόλο που με το τρίτο μνημόνιο που μας έφερε φορτωθήκαμε άλλα 80 δις ευρώ χρέος.

 Όλοι πιστεύουν πως στο τέλος Μαρτίου θα μας δώσουν μια γερή δόση για να μπορέσει και η Κυβέρνηση να είναι συνεπής στις υποχρεώσεις της προς τους πολίτες αλλά οι δικές μας πληροφορίες από το εξωτερικό λένε πως η Ελλάδα για να πάρει χρήματα θα χρειαστεί να κάνει και άλλες περικοπές σε μισθούς και συντάξεις κάτι που δεν φαίνεται εφικτό υπό τις παρούσες συνθήκες.

Άλλωστε πρέπει να ψηφίσει και το ασφαλιστικό με ισχυρή πλειοψηφία γιατί οι ξένοι βαρέθηκαν τις δικές μας διχόνοιες και δείχνουν πλέον ΚΑΘΑΡΑ πως δεν τους ενοχλεί μια ΕΕ χωρίς την Πατρίδα μας.

Άλλωστε δεν έχουν να χάσουν και πολλά αφού πέτυχαν και θωράκισαν τις δικές τους κλεφτοτράπεζες και έτσι ας πάμε να πνιγούμε μαζί με τους χιλιάδες λαθρομετανάστες και πρόσφυγες που δεχόμαστε καθημερινά.

Με αυτό τον τρόπο θα κλείσουν και καλύτερα τα σύνορά τους αφού μια χώρα που δεν θα είναι στην Ε.Ε δεν θα μπορεί παρά να προωθεί τους λαθρομετανάστες και τους πρόσφτυγες στα σύνορα της με τα άλλα κράτη τα οποία όμως τότε θα παραμένουν ερμητικά κλειστά προς ΟΛΟΥΣ.

Ο Τσίπρας ωστόσο  επιμένει να μας οδηγήσει σε πρόωρες κάλπες αφού βλέπει πως η εικόνα της Κυβέρνησης του  φθείρεται από μέρα σε μέρα και έχει χάσει ήδη την δεδηλωμένη στην κοινωνία και σε λίγο και στην κοινοβουλευτική του ομάδα.


Βλέπετε υπάρχουν βουλευτές που δεν είναι διατεθειμένοι να τα βάλουν ούτε με την εγχώρια διαπλοκή δημιουργώντας μια άλλη, αλλά ούτε και να ρισκάρουν την επανεκλογή τους και ήδη κινούνται προς καθαρά αντιμνημονιακά σχήματα όπως ο ΛΑΕ τον οποίο θεωρούν πως σε αυτές τις εκλογές  θα μπει στη Βουλή. Η ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη δείχνει να μην θέλει να κυβερνήσει ΑΜΕΣΑ αφού δεν έχει να προτείνει τίποτα καλύτερο από τα μνημόνια και το τοπίο γίνεται πολύ θολό όσο τα ακραία κόμματα αποκτούν καθημερινά απεγνωσμένους από την οικονομική κρίση Έλληνες ψηφοφόρους.


Ο μόνος τρόπος για να σωθεί η χώρα είναι να βρεθούν τα χρήματα για τους μισθούς και τις συντάξεις γιατί αυτή η στάση ΠΛΗΡΩΜΩΝ θα οδηγήσει στην οριστική διάλυση της ελληνικής οικονομίας που εδώ και πέντε χρόνια σπάει το ένα αρνητικό ρεκόρ μετά το άλλο.

 Είμαστε πλέον απόλυτα σίγουροι και για αυτό σας το γράφουμε για να μπορέσετε να προστατευθείτε πως πριν βγει το 2016 η Ελλάδα θα είναι εκτός ευρωζώνης.

Προσέξτε τις κινήσεις σας από εδώ και πέρα γιατί ο Εφιάλτης τελειώνει και αρχίζει ένας άλλος δημιουργικός αλλά πολύ χειρότερος!!!!!!!

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: