Πέμπτη, 31 Μαρτίου 2016

Δεκάδες μηνύματα για την αποχή μας στο διαδίκτυο

Όπως σας έχουμε αναφέρει στις 13 Μαΐου θα είμαστε και πάλι κοντά σας σε καθημερινή βάση. Όσοι μένετε Ηλιούπολη μπορείτε να διαβάζετε τις τοπικές ειδήσεις στο ιστολόγιο ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ αφού σας λείπουμε τόσο πολύ.
Όσο ήμασταν ενεργοί διαδικτυακά ελάχιστα μηνύματα λάβαμε μέσα στο 2016 με το που σταματήσαμε τις αναρτήσεις μας δεκάδες ηλεκτρονικά μηνύματα μας τόνιζαν την "αναγκαιότητα" να συνεχίσουμε. Να συνεχίσουμε έτσι για να έχετε το περιθώριο να διαβάζετε και μια διαφορετική άποψη.

Να συνεχίσουμε για να βλέπουμε όλους τους δικούς μας εχθρούς να απολαμβάνουν διαφημίσεις , να απολαμβάνουν έσοδα από αυτές και κυρίως επισκεψιμότητα από όλους εσάς που δήθεν τώρα σας λείπουμε. Βλέπουμε ακόμα και επιχειρηματίες που μας έστειλαν στην Ελληνική Δικαιοσύνη να φιγουράρουν με δικές τους ηλεκτρονικές σελίδες στο διαδίκτυο και να κυκλοφορούν ελεύθεροι και ωραίοι παρόλο που κατέκλεψαν τον Ελληνικό Λαό μέσω των Τραπεζών.

Δεν μας αρέσει και το γράφουμε η τάση που δημιουργείται ωραιοποίησης της Χούντας των Συνταγματαρχών από δήθεν "δημοκρατικά" ΜΜΕ. Το παραμύθι αυτό το έχει ξεκινήσει η Χρυσή Αυγή με τις φασιστικές και Ναζιστικές αντιλήψεις της και βρήκε πρόσφορο έδαφος σε παρακμιακά ΜΜΕ για να πάρουν μερικά κλικ ακόμα. Είναι λυπηρό το γεγονός πως γραφικοί δημοσιογράφοι κερδίζουν ένα σωρό χρήματα πουλώντας ανέξοδο λαϊκισμό σε όλους εσάς τους μ@λ@κες που μπαίνετε από περιέργεια για να διαβάσετε τις δήθεν "ειδήσεις" που σας παρουσιάζουν.

Επειδή η χώρα βαδίζει προς την πλήρη καταστροφή σύντομα θα έχετε από εμάς όλες εκείνες τις πραγματικές πληροφορίες που θα σας κάνουν να προστατέψετε εσάς και την οικογένειά σας. Θα ανεβάσουμε κάποια κείμενα μέσα στο ΣΚ για τα χάλια της Ελληνικής Οικονομίας και τις εκλογές που έρχονται το Φθινόπωρο του 2016 στην Πατρίδα μας. Μην εφησυχάζετε  οι καιροί θα δυσκολέψουν και πρέπει όλοι να σταθείτε πλάι στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Σ.Μ 

2 σχόλια:

poul είπε...

Great post!

Useful information worthy of thanks ,

http://ixgram.com


Cara Pemesanan Ace Maxs είπε...

nice post brother