Παρασκευή, 5 Φεβρουαρίου 2016

Το Liberal και οι νεοφιλελεύθεροι που το στηρίζουν θέλουν να μας κάνουν Ρουμανία!!!!!


Τελικά πρέπει να είσαι πολύ δοσίλογος για να υποστηρίζεις με πάθος τους δανειστές μας που καταστρέφουν καθημερινά την χώρα.
Εκεί στο Liberal έχουν βαλθεί να "θάψουν" μια και καλή την ΝΔ αφού προπαγανδίζουν πολιτικές που κατέστρεψαν πλήρως τα γειτονικά μας κράτη. Σήμερα επέλεξαν να πλέξουν το εγκώμιο της Ρουμανίας και του αποτυχημένου πρώην Προέδρου της Traian Basescu ο οποίος επέβαλε μειώσεις 25% σε όλες τις συντάξεις , 25% μείωσε τους μισθούς των δημοσίων υπαλλήλων , και έδιωξε 100.000 από το Δημόσιο. Εκτός από όλα τα παραπάνω έκανε και ελαστικοποίηση στην αγορά εργασίας με αποτέλεσμα ο κάθε ιδιώτης να απασχολεί όσες ώρες θέλει και να έχει ανασφάλιστους χιλιάδες εργαζομένους.

Το αποτέλεσμα εκτός του ό,τι δεν είναι πια Πρόεδρος γιατί κανένας λαός δεν είναι ηλίθιος, είναι αυτή την στιγμή η Ρουμανία να μην έχει μέλλον. Το κείμενο ξεχνάει να πει πως και άλλες προηγούμενες δεξιές και σοσιαλιστικές  κυβερνήσεις ξεπούλησαν όλες τις δομές του Κράτους με αποτέλεσμα η Ρουμανία που έχει το περισσότερο πετρέλαιο και χρυσό από τα 28 κράτη μέλη της Ε.Ε να έχει σήμερα κατοίκους που λιμοκτονούν!!!

Αυτά έκαναν εκεί ,αυτά τεχνηέντως αποκρύπτει το κείμενο ενός Έλληνα που ζει εις βάρος του Ρουμανικού Λαού όπως και εκατοντάδες άλλοι Έλληνες ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ που το παίζουν επιχειρηματίες στο γειτονικό μας κράτος.

Η ώρα που ο Ρουμανικός Λαός θα τους στείλει πακέτο στις χώρες τους δεν αργεί ,άλλωστε ουδείς θέλει επιχειρηματίες που δεν πληρώνουν καθόλου  ΦΟΡΟΥΣ, ή πληρώνουν ελάχιστους  και δίνουν μισθούς φιλοδωρήματα.

Πανηγυρίζει μάλιστα ο συντάκτης του κατάπτυστου κειμένου πως η ανεργία στην γείτονα χώρα είναι μόλις 7%. Αυτό που δεν είπε είναι πως και όσοι δουλεύουν δεν πληρώνονται με πάνω από 200-400 ευρώ τον μήνα.

Τα χρήματα αυτά δεν τους φτάνουν εάν δεν έχουν δικό τους σπίτι. Ο συντάκτης του κειμένου που ξέρει την Ρουμανία αφού είναι όπως δηλώνει επενδυτικός σύμβουλος ακινήτων, Πρόεδρος του Ρουμανικού Συνδέσμου Βιομάζας και Βιοαερίου και Αντιπρόεδρος της ProAgro (Ρουμάνικη «ΠΑΣΕΓΕΣ») και μέλος του δ.σ. του Ευρωπαϊκού Συνδέσμου Βιομάζας (AEBIOM), προβλέπει μάλιστα πως ο Ρουμανικός λαός στις επόμενες εκλογές θα στηρίξει τους "δεξιούς" και τους νεοφιλελεύθερους για να ολοκληρώσουν την καταστροφική πορεία της χώρας.

Οι Ρουμάνοι ξεχρέωσαν και πάλι το ΔΝΤ(για το γεγονός πανηγυρίζει ο συντάκτης αφού λέει τώρα όποτε θέλουν θα ξαναδανειστούν) όπως και επί εποχής Τσαουσέσκου αλλά δυστυχώς για αυτούς η χώρα τους δεν έχει καμία προοπτική να γίνει ισότιμο μέλος της Ε.Ε.

Μάλιστα όταν θα μπουν (σύντομα φαίνεται εάν και ο λαός αντιδρά) και στη ζώνη του Σέγκεν θα γεμίσουν και αυτοί με χιλιάδες λαθρομετανάστες οι οποίοι θα προστεθούν ήδη στις μειονότητες που υπάρχουν εκεί για να ολοκληρωθεί το ΜΑΚΕΛΕΙΟ που ετοιμάζουν και για αυτό το κράτος οι ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ που διοικούν τον κόσμο.

Ο Ρουμανικός λαός θα μπει εμπόδιο στα σχέδιά τους γιατί πλέον έχει καταλάβει πως βγαίνοντας από την λαίλαπα του κομμουνισμού μπήκε στη λαίλαπα των αγορών και του άκρατου καπιταλισμού που οδήγησε εκατομμύρια Ρουμάνους να εγκαταλείψουν την πατρίδα τους για ένα καλύτερο μέλλον.

Για όσους δύσπιστους δεν ξέρουν ποιος λέει την αλήθεια για την Ρουμανία εγώ ή ο φιλελεύθερος συντάκτης του Liberal δεν χρειάζεται παρά να επισκεφθεί την χώρα που έχει μόλις 7% ανεργία για να καταλάβει και αυτός που την οδήγησαν οι νεοφιλελεύθερες επιλογές των κατοίκων της.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: