Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου 2016

Ο κοσμάκης πεινάει και η Κυβέρνηση κάνει "κάθαρση" στα ΜΜΕ
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ επειδή έχει καταλάβει πως άρχισε ήδη η αντίστροφη μέτρηση για αυτήν , θυμήθηκε ξαφνικά τους νταβατζηδες του Καραμανλή και θέλει λέει να βάλει τάξη στα ΜΜΕ. Εμείς από την πρώτη στιγμή ,εάν και δεν είμαστε ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ούτε έχουμε καμία σχέση με τους ΑΝ.ΕΛ σταθήκαμε ΑΡΩΓΟΙ σε αυτή της την προσπάθεια.
Λέμε ας καθαρίσει επιτέλους αυτή η βρώμα που υπάρχει στα ΜΜΕ και ας γίνει και από κυβέρνηση που δεν είναι της αρεσκείας μας.

Άλλωστε ΚΑΜΙΑ κυβέρνηση δεν μας άρεσε σε βαθμό τέτοιο που να λέμε σήμερα πως μας λείπει!! Βλέπουμε όμως πως οι Ψυχάρηδες ακόμα δεν έχουν καταλάβει ΤΙΠΟΤΑ από αυτή την διαφαινόμενη "κάθαρση".

Βλέπουμε τους κομιστές να βγαίνουν στην αντεπίθεση και κυρίως βλέπουμε τους Μπόμπολες να εξακολουθούν να παίρνουν δημόσια έργα.

Τελικά πολύ φοβόμαστε πως και αυτή η προσπάθεια του Τσίπρα θα είναι μια επικοινωνιακή φούσκα που θα σκάσει στα κεφάλια μας με πολύ δυνατό κρότο.

Εμείς πάντως να του υπενθυμίσουμε πως αφού δεν έχει πετύχει απολύτως ΤΙΠΟΤΑ θετικό (πλην ελαχίστων μικροπραγμάτων) τον ένα χρόνο που κυβερνάει καλό θα είναι να μας απαλλάξει από 5-6 μεγαλοεργολάβους δημοσίων έργων που μολύνουν επί δεκαετίες τον δημοσιογραφικό κόσμο. Άλλωστε αφού θα αφήσει χωρίς ταμείο χιλιάδες σκληρά εργαζόμενους στα ΜΜΕ ας τους απαλλάξει τουλάχιστον από τους επί δεκαετίες νταβατζήδες τους!!!

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: