Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου 2016

Ζητείται Ελπίς

Απεργούν λέει σήμερα οι μικρομεσαίοι εξαγριώθηκαν γιατί πρέπει να βάλουν και αυτοί το χέρι στην τσέπη. Να μην κλέβουν , να κόβουν αποδείξεις , να μην διακινούν μαύρα χρήματα, να δίνουν προκαταβολή φόρου 100% γιατί το Κράτος δεν εμπιστεύεται τις φορολογικές δηλώσεις ΠΕΙΝΑΣ που κάνουν τα τελευταία 20 χρόνια. Μαζί με αυτούς "καίγονται" και οι νέοι επιχειρηματίες που ξεκίνησαν με capital control στις Τράπεζες και έτσι δεν μπόρεσαν να κάνουν καβάντζα 1.000.000 -2.000.000 ευρώ στην Ελβετία ούτε να αγοράσουν πόρσε καγιέν!!

Μαζί με αυτούς οι κουστουμάτοι δικηγόροι και οι γιατροί που έχτιζαν βίλες από τα φακελάκια οι δεύτεροι και από το μαύρο χρήμα που διακινούσαν για δεκαετίες οι πρώτοι. Και όλα αυτά γιατί επέμειναν ΟΛΟΙ αυτοί να εκλέξουν μια αριστερή κυβέρνηση που όπως ήταν απολύτως φυσικό μη μπορώντας να πει όχι στα μνημόνια άρχισε να κατανέμει τα οικονομικά βάρη πιο ΔΙΚΑΙΑ ξεχνώντας τους πολύ οικονομικά ισχυρούς που ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ φοροδιαφεύγουν. Ακόμα και οι ΗΠΑ με τόσους αυστηρούς νόμους και την φοροδιαφυγή δεν μπορεί να την πατάξει. Παρακαλάει ο Πλανητάρχης τις μεγάλες εταιρείες όπως η Αpple να δώσουν κάτι παραπάνω από τα λιγοστά που δίνουν για να μπορέσει να κάνει την κοινωνική του πολιτική.

Θα είναι πάρα πολύ καλό να δούμε εάν ο επόμενος Πρόεδρος των ΗΠΑ θα πετύχει να μην φεύγουν οι αμερικανικές εταιρείες και να πηγαίνουν στην Κίνα , και πως θα διαχειριστεί όλη αυτή την οικονομική ασυδοσία που επικρατεί και στην πρωτεύουσα του Παγκόσμιου Καπιταλισμού την Νέα Υόρκη.

Εδώ στα δικά μας οι αγρότες με τα καγιέν κατέβηκαν να κλείσουν τους δρόμους όταν επί δεκαετίες έπαιρναν εκατομμύρια ευρώ επιδοτήσεις και τα έκαναν σπίτια , αυτοκίνητα και ποτά. Και μπορεί να μην είναι όλοι έτσι αλλά τον θόρυβο τον κάνουν οι πέντε -έξι τσιφλικάδες του σωματείου τους που ζουν όχι σαν αγρότες αλλά σαν βουλευτές!!! Αυτούς ο Τσίπρας χάιδευε στα μπλόκα όταν ήταν αντιπολίτευση αυτούς τώρα θα βρει μπροστά του.

 Ξαφνικά μάλιστα οι σύγχρονοι αυτοί δουλέμποροι που εκμεταλλεύονται εκατοντάδες λαθρομετανάστες που δουλεύουν στα χωράφια τους για μισθούς πείνας και υπό άθλιες συνθήκες έγιναν πατριώτες και το παίζουν πως τάχα έχουν εθνικές ευαισθησίες , βάζοντας ελληνικές σημαίες στα τρακτέρ του που χρωστάνε ακόμα στις Τράπεζες. Οι ίδιοι αγρότες ψήφισαν και με τα δυο χέρια ΣΥΡΙΖΑ για να μας βγάλει από τα κακά μνημόνια και να διαπραγματευθεί καλύτερους όρους για να μην φορολογηθούν αυτοί ποτέ.


Τα πράγματα είναι απλά ή μένουμε Ευρωζώνη και εφαρμόζουμε όλα αυτά τα μέτρα που θα δυσαρεστήσουν όλους μας ή πάμε σε δικό μας νόμισμα , ξεκινάμε από την αρχή πεινάμε για πέντε -έξι χρόνια και μετά γυρνάμε στη δεκαετία του 1950 και 1960 και περιμένουμε να περάσουν άλλα δέκα χρόνια για να φτάσουμε στις εποχές που όλοι κάτι είχαν!!

 Έχουμε πει πολλές φορές από εδώ μέσα πως η δική μας άποψη είναι πως η Ελλάδα δεν αντέχει να είναι χώρα μέλος της Ευρωζώνης. Δεν αντέχει το ευρώ , με αυτό κλέβουν  όλοι πολύ και κυρίως δεν μπορεί να είναι ανταγωνιστική σε ένα τόσο ισχυρό νόμισμα.

Κανείς δεν μπορεί άλλωστε να ανταγωνιστεί μέσα στο ευρώ αγορές όπως η κινέζικη, η κορεάτικη , η ιαπωνική , η αμερικανική και ένα σωρό άλλες οικονομίες που είναι κολοσσοί επειδή έμαθαν να παράγουν οι πρώτες με φθηνά εργατικά χέρια και οι ΗΠΑ σκορπώντας τον τρόμο  σε όλο τον κόσμο και βγάζοντας δις ευρώ από την βαριά τους πολεμική βιομηχανία. Όταν βλέπεις πως στις ΗΠΑ υπάρχουν άστεγοι και πεινάνε μην περιμένεις στην Κολομβία των Βαλκανίων να εξακολουθούν να κερδίζουν δις οι πέντε -έξι γνωστές οικογένειες που βούλιαξαν την χώρα.

Το πάρτι είτε με ΣΥΡΙΖΑ είτε με ΝΔ έχει τελειώσει για όσους πιστεύουν πως θα μπορούν να πουλάνε τα προϊόντα τους σε δεκαπλάσια τιμή από την πραγματική τους αξία. Θέλω να τονίσω επίσης πόσο επικίνδυνη και λαϊκιστική είναι η Χρυσή Αυγή που στηρίζει τους αγρότες ενώ γνωρίζει πως η κοινωνική αυτή ομάδα για δεκαετίες πρωτοστάτησε με την ΨΗΦΟ της στην ΛΕΗΛΑΣΙΑ του Εθνικού μας πλούτου. Κρήτη , Κυκλάδες , Θεσσαλία και πάει λέγοντας με τους αγροτικούς τους πληθυσμούς στην πλειοψηφία τους στήριξαν κάθε ΨΕΥΤΗ και ΔΗΜΑΓΩΓΟ που τους έδινε χρήματα δήθεν για να ενισχυθεί ο πρωτογενής τομέας της παραγωγής μας.

 Στην ουσία πετύχαμε να γεμίσουμε με χιλιάδες παράνομους λαθρομετανάστες που έβρισκαν αγροτικές δουλειές και να αλλοιωθεί και άλλο ο πληθυσμός της Πατρίδας από αυτούς που αργά ή γρήγορα θα στρέψουν τις χατζάρες τους εναντίον του Λευκού μας Πολιτισμού.

Βλέπουμε τρελά πράγματα τα γίνονται στις Κυκλάδες όπου οι κάτοικοι λέει κυνήγησαν τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο την ίδια στιγμή που διεκδικούν το νόμπελ λέει επειδή έσωζαν πρόσφυγες και λαθρομετανάστες!!

Τους σώζουν για να τους στείλουν που; Κανείς στην Ε.Ε δεν τους θέλει. Εκεί θα μείνουν μαζί με τους "σωτήρες" τους που θα τιμηθούν για την "φιλανθρωπία" τους από αυτή την γενιά ανάξιων Ελλήνων και θα καταγραφούν στην Ιστορία από τις επόμενες γενιές ως οι δωσίλογοι που έσωζαν  τις ορδές των εισβολέων στη δύσμοιρη αυτή χώρα.

Μακάρι να είχαν τον ίδιο "ανθρωπισμό" και οι αρχαίοι μας πρόγονοι όμως αυτοί έλεγαν πως "Πας μη Έλλην Βάρβαρος" και δεν πρόσφεραν τέτοιες "φιλοξενίες" σε στρατόπεδα συγκέντρωσης που μοιάζουν με καταυλισμούς ανθρώπων που η μοίρα τους επιφύλαξε να ζουν μακριά από την Πατρίδα τους επειδή η Δύση θέλησε να τους κάνει δημοκρατικούς με το ζόρι!!!!

Ξέρω πως δεν συμφωνείτε με αυτά που γράφω και τα θεωρείτε ρατσιστικά. Όμως επειδή τα γραπτά μένουν ο ιστορικός του μέλλοντος θα πρέπει να μάθει πως υπήρχαν και πληκτρολόγια που υπεράσπιζαν την Λευκή Φυλή λίγο πριν εξαφανιστεί από αυτή ο Λευκός Άνθρωπος.

Για αναρωτηθείτε όλοι εσείς εκεί έξω οι ψευτοκουλτουριάρηδες τι θα ήταν ο κόσμος μας χωρίς Πλάτωνα , Αριστοτέλη , Ιπποκράτη , Σοφοκλή , Πυθαγόρα , Γκαίτε , Νίτσε , Στράους , Μότσαρ , Αϊνστάιν και ένα σωρό άλλα μεγαθήρια πνεύματος που γέννησε η Ευρωπαϊκή Ήπειρος που πλέον μοιάζει όλο περισσότερο με την Αφρικανική.

Δεν μπορούμε να μένουμε απαθείς στην εξαφάνιση μιας Φυλής και σε μερικές δεκαετίες από σήμερα θα είναι όχι μόνο μειοψηφία (ήδη είναι) αλλά δεν θα υπάρχει εκεί που γεννήθηκε.

Σ.Μ

Δεν υπάρχουν σχόλια: