Δευτέρα, 29 Φεβρουαρίου 2016

Διαλύουν τον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό οι πρόσφυγες και λαθρομετανάστες που περνάνε τα σύνορά της

Διαβάζω όπως όλοι σας δακρύβρεκτα κείμενα για την ανάγκη οι πρόσφυγες και οι μετανάστες να φτάσουν στην καρδιά της Ευρώπης.
Αντιλαμβάνομαι τον πόνο και την αγωνία αυτών των ανθρώπων να πάνε σε μέρη ασφαλή μακριά από την φλόγα του πολέμου όμως δεν αντιλαμβάνομαι (ή κάνω πως δεν αντιλαμβάνομαι) γιατί συνεχίζεται αυτός ο πόλεμος. Η Συρία διαλύθηκε επειδή κάποιοι θεωρούν πως τα δημοκρατικά πολιτεύματα της Δύσης ταιριάζουν και στα κράτη της Μέσης Ανατολής.

Όμως όπου έγιναν ελεύθερες εκλογές επικράτησαν φανατικοί που δεν θέλουν να έχουν καμία σχέση με τον Δυτικό μας Πολιτισμό. Κατηγορούν πολλοί την Δύση γιατί δεν επεμβαίνει για να φέρει ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ στον κόσμο και όταν επεμβαίνει την κατηγορούν γιατί το κάνει. Το θέμα είναι πως η Δύση με τις εμπλοκές της με άλλους Πολιτισμούς οδηγείται με μαθηματική ακρίβεια σε μείωση της δικής της Δημοκρατίας. Κράτη δημοκρατικά αναγκάζονται πλέον να κλείσουν τα σύνορά τους επειδή δεν δέχονται να έχουν μεγάλους πληθυσμούς οι οποίοι δεν έχουν κανένα ΚΟΙΝΟ χαρακτηριστικό με τους κατοίκους των κρατών που θέλουν οι μετανάστες και οι πρόσφυγες να κάνουν "πατρίδα" τους.

Τι δουλειά έχει π.χ η Δημοκρατια των Σκοπίων να δεχθεί Μαροκινούς και Αφγανούς στο έδαφός της; Τι δουλειά έχει η Δανία και το Βέλγιο να φιλοξενήσουν και άλλους κατοίκους της Αφρικανικής Ηπείρου στα εδάφη τους; Οι δήθεν ανθρωπιστές της αριστεράς έχουν σχέδιο διάλυσης της λευκής και χριστιανικής Ευρώπης.

Εδώ και δεκαετίες μεταφέρουν εκατομμύρια μετανάστες από την Αφρικανική Ήπειρο για να τους χρησιμοποιοήσουν αρχικά ως φθηνά εργατικά χέρια και στην συνέχεια ως άλλοθι για να μειώσουν τα δικαιώματα ΟΛΩΝ μας.

Γιατί με τέτοια εγκληματικότητα που θα φέρουν οι ορδές αυτές των μεταναστών και προσφύγων θα υποχωρήσουν για χάρη της "ασφάλειας" όλα τα δικαιώματα που για δεκαετίες απολαμβάνει ο λευκός άνθρωπος.

Ήδη βλέπετε τι γίνεται στην Αμερική με τους μαύρους που δεν κατάφεραν να ενσωματωθούν ακόμα και τώρα που έχουν εκλέξει για πρώτη φορά αφροαμερικανό Πρόεδρο. Εξακολουθούν και κατέχουν τα πρωτεία της εγκληματικότητας. Κοιτάξτε και στην πατρίδα μας ποιοι κάνουν τις ληστείες και τα στυγερά εγκλήματα ακόμα και για 10 ευρώ , σκότωσαν οι Αφγανοί τον Έλληνα για μια κάμερα , άφησαν "φυτό" την άτυχη Μυρτώ οι Πακιστανοί και όμως εάν αρθρώσεις λόγο καταγγελίας εύκολα θα σε πουν ρατσιστή. Επειδή αυτό εδώ το ιστολόγιο έχει αποδείξει στα 8 και πλέον χρόνια λειτουργίας του τι είναι δεν κολάμε σε ρετσινιές ιδίως όταν προέρχονται από τους κατά επάγγελμα ανθρωπιστές ΜΚΟ που θησαυρίζουν με τον πόνο των συνανθρώπων μας.


Άλλωστε ο Σόρος και η παρέα του κουβαλάνε όλους αυτούς τους δυστυχείς στην Ε.Ε για να τους εκμεταλευθούν όσο δεν φαντάζονται ούτε οι ίδιοι. Σε μερικά χρόνια οι ορδές αυτών των ανθρώπων θα έχουν πετύχει να φέρουν τον δικό τους Πολιστισμό σε μια Ε.Ε που διαλύεται εξαιτίας τους.

Η Χριστιανική Ευρώπη θα είναι παρελθόν και ο λευκός άνθρωπος θα είναι μειοψηφία στη γη που του ανήκει. Δυστυχώς και η Ορθόδοξη Εκκλησία στέκεται κατώτερη των περιστάσεων σε ένα έγκλημα που συντελείται. Πλην ελαχίστων Ιεραρχών όλοι οι υπόλοιποι έχουν φάει το παραμύθι της παγκοσμιοποίησης και κάθονται αδρανείς ή προσφέρουν ΑΣΥΛΟ στους αυριανούς βιαστές μας. Τελικά όλα καταστρέφονται εξαιτίας της δικής μας αδράνειας και κυρίως της απολύτου λανθασμένης μας αντίληψης πως τα κράτη δεν έχουν σύνορα όταν πρόκειται να δεχθούν ανθρώπους κατατρεχμένους.

Όμως ουδείς αντιλαμβάνεται πως αυτά τα παιδιά που τόσο μας συγκινούν στις φωτογραφίες που κατακλύζουν το διαδίκτυο είναι οι αυριανοί βιαστές του Ευρωπαϊκού  μας Πολιτισμού. Η Ελλάδα που ξέρει από προσφυγιά είναι το πρώτο τους μεγάλο θύμα. Σε ελέχιστα χρόνια θα είμαστε μειοψηφία μέσα στην ίδια μας την Πατρίδα.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: