Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου 2016

Η ΕΣΗΕΑ βγάζει γελοίες ανακοινώσεις για την διαφθορά που υπάρχει στους δημοσιογράφους


Μια ανίκανη ηγεσία καλύπτει εδώ και δεκαετίες την διαφθορά που υπάρχει στο δημοσιογραφικό λειτούργημα. Κάνοντας μέλη μόνο τις ακριβοπληρωμένες πουτάνες των νταβατζήδων των ΜΜΕ η ένωση έχει καταστήσει το λειτούργημα του δημοσιογράφου σε ένα επάγγελμα όπου βασιλεύει η διαφθορά.

Αφού ανέχετε απατεώνες όπως ο Γιώργος Κουρής να είναι μέλη της , αφού ανέχεται κομιστές να εξακολουθούν να είναι μέλη της , αφού κάνει μέλη όποιο κομματόσκυλο δούλεψε σε κάποιο γραφείο τύπου ή ήταν σε γραφείο πολιτικού. Η διαφθορά δεν είναι βέβαια ο Μαυρίκος , ο Μουσσάς και ο Φράγκος αυτοί είναι τα μικρά "ψάρια" , οι μεγαλοκαρχαρίες λένε ακόμα δελτία ειδήσεων , εκδίδουν εφημερίδες , έχουν site μεγάλης απήχησης και πριν μερικά χρόνια λιβάνιζαν ως μεγάλο επιχειρηματία τον ΑΠΑΤΕΩΝΑ Λαυρέντη Λαυρεντιάδη. 

Την ώρα που ο Δημήτρης Κοντομηνάς έχει ακόμα τηλεοπτικό σταθμό η ΕΣΗΕΑ αναρωτιέται γιατί τα μέλη της είναι τίγκα στη διαφθορά. Οι τύποι που είναι μέλη της και το παίζουν δημοσιογράφοι έχουν μια αλλεργία στις κρυφές κάμερες γιατί γνωρίζουν πως εκεί η ΑΛΗΘΕΙΑ λάμπει. Αυτοί τώρα την πάτησαν γιατί η ΕΥΠ έκανε την δουλειά που πρέπει να κάνει κάθε δημοσιογράφος που σέβεται το λειτούργημα που κάνει. Εάν δεν επιτραπεί και πάλι η χρήση κρυφής κάμερας για την προάσπιση του Δημόσιου συμφέρονντος δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να παταχθεί η ΔΙΑΦΘΟΡΑ στην Πατρίδα μας. Την ώρα που κατέγραφαν τον Μαυρίκο θα έπρεπε να καταγράφουν και άλλους εκδότες. Εκεί να δείτε τους εκβιασμούς και τις απειλές.


 Όμως αυτοί έχουν πλάτες πολιτικές και επιβιώνουν μαζί με ένα ΣΑΠΙΟ πολιτικό σύστημα που θα καταρρεύσει ΠΛΗΡΩΣ αργά ή σύντομα.

Εμείς παρακολουθούμε τα γεγονότα και υποσχόμαστε πως θα βγάλουμε ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ συνομιλίες με ΟΠΟΙΟ κόστος. Το ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ υπηρετεί την ΑΛΗΘΕΙΑ και μόνο αυτή. Σε εμάς έχετε διαβάσει πολύ πριν πόσα λαμόγια κυκλοφορούσαν και κυκλοφορούν στο δημοσιογραφικό χώρο. Όμως δεν είναι δυνατόν να μιλάνε και οι κομιστές για δημοσιογραφική ΗΘΙΚΗ. Ήμαρτον......

Υστερόγραφο: Όταν εμείς σας γράφαμε τι εστί lykavitos και kourdistoportikali κάποιοι μας κατηγορούσατε ως συκοφάντες. Θα σας πούμε πως και ιδιοκτήτες πολύ γνωστών site έχουν καταγραφεί απο τον υπερκοριό της ΕΥΠ και σύντομα θα λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη. Είπαμε ο ΣΥΡΙΖΑ σε αυτά δεν παίζεται ...........

Διαβάστε στη σελίδα της ΕΣΗΕΑ την ανακοίνωσή της για το συγκεκριμένο θέμα για να δείτε για το πόσο λαμόγια και γελοίοι είναι, Κλέφτες που τους ενοχλεί η συγκυρία. Ευτυχώς που βγήκε ο ΣΥΡΙΖΑ μαζί με τους ΑΝΕΛ για να ξεβρωμίσει λίγο και ο δημοσιογραφικός χώρος. Μπόχα Λαμπράκη-Ψυχάρη είχαμε τα δυο προηγούμενα χρόνια.

Άντε να μπει ο Ψυχάρης ΦΥΛΑΚΗ να κλαίνε οι Μαρίες με μαύρο δάκρυ.....

ΣΜ 


Δεν υπάρχουν σχόλια: