Σάββατο, 20 Φεβρουαρίου 2016

Δεν υπάρχει ζωή μέσα στα μνημόνια

Όσο ο ελληνικός λαός δεν αποφασίζει να βγει από τα μνημόνια οι μέρες μας όλο και θα λιγοστεύουν!!

Εάν εξαιρέσεις ένα 5-10% Ελλήνων που έχουν εξασφαλίσει μέχρι και τα δισέγγονά τους ΟΛΟΙ οι υπόλοιποι μέρα με την μέρα "πεθαίνουμε" εφαρμόζοντας τις ΑΠΟΛΥΤΑ ΛΑΘΟΣ μνημονιακές πολιτικές. Πλέον μας θέλουν εκτός από ανασφάλιστους και χωρίς σύνταξη έστω και εάν δουλέψαμε καμιά εικοσαετία και βάλε ως είλωτες στον ιδιωτικό τομέα.

Τελικά ήταν όλοι ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ. Ο αντιμνημονιακός Σαμαράς με τα Ζάππεια έγινε εν μια νυχτί το "παιδί" της Μέρκελ και υπέγραψε το δεύτερο μνημόνιο , ο Τσίπρας που θα τα καταργούσε με έναν Νόμο έφερε το τρίτο.

Ο Γεωργάκης Παπανδρέου μας έβαλε στα μνημόνια με αποτέλεσμα να διαλυθεί το κλεπτοπασόκ και όλο το πολιτικό σύστημα δεν έχει καμιά ΛΥΣΗ εντός Ε.Ε έστω και εάν δεν το ομολογεί δημόσια. Το ΚΚΕ μας θέλει Βόρεια Κορέα εκτός ΝΑΤΟ και Ε.Ε και η Χρυσή Αυγή μιλάει για Ρωσική Συμμαχία θεωρώντας πως οι Αμερικανοί είναι Αμερικανάκια και δεν θα μας λιώσουν σε 1-2 ώρες!!!

Ο φόβος και η ανασφάλεια μας οδηγούν συνεχώς σε λάθος επιλογές και η ΛΟΓΙΚΗ έχει υποχωρήσει τόσο που πάρα πολλοί συμπολίτες μας περιμένουν από τις προφητείες του γέροντα Παϊσιου να βρεθεί λύση στα καθημερινά μας προβλήματα.

Η Χώρα ξεπουλιέται έναντι ενός πινακίου φακής, χιλιάδες πλέον συμπολίτες μας αδυνατούν να επιβιώσουν και ξεπουλάνε τα ΠΑΝΤΑ.

Σε αυτή την κρίση όπως και σε όλες κάποιοι ΠΛΟΥΤΙΖΟΥΝ όμως όλοι εμείς οι υπόλοιποι παραμένουμε ΤΡΑΓΙΚΑ ανύμποροι να αντιμετωπίσουμε ό,τι μας συμβαίνει. \\

Θύμα της κρίσης θα είναι και η ενημέρωση η οποία είναι ΑΚΡΙΒΗ και δεν βασίζεται πολλές φορές σε κανένα ηθικό νόμο.

Η ανηθικότητα των περισσότερων ΜΜΕ είναι ήδη ΓΝΩΣΤΗ στην πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού που τα είδε μαζί με τους ΙΣΧΥΡΟΥΣ να λεηλατούν τις περιουσίες του.

Αυτή η ΠΛΗΡΗ απαξίωση των ΜΜΕ μας κάνει να σκεφτόμαστε πολλές φορές γιατί ακόμα το παλεύυμε.

Αφού βλέπουμε πως η δική σας προτίμηση είναι αυτή που στηρίζει τους πιο διεφθαρμένους και ωθεί όλους τους πραγματικά  ΗΘΙΚΟΥΣ ή στην εγκατάλειψη της προσπάθειας ή στο χιλιογραμμέννο "αυτούς επιλέγετε καλά να πάθετε".

Μα γιατί ο Έλληνας επιλέγει αυτούς ; Με αυτό θα ασχοληθούμε σε άλλο μας κείμενο όταν με το καλό βρούμε το χρόνο αφού πλέον για εμάς είναι "βαρύς" και είμαστε κοντά στην "έξοδο" από ό,τι μάταιο είναι γύρω μας.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: