Παρασκευή, 12 Φεβρουαρίου 2016

Προσπαθούν να κάνουν κλικ και να πουλήσουν φύλλα με το αίμα των παλικαριών που "χάθηκαν"


Έπεσαν εν ώρα καθήκοντος οι τρεις αξιωματικοί του πολεμικού μας ναυτικού. Όμως από χθες οι συνήθεις ύποπτοι της προπαγάνδας και του κιτρινισμού ισχυρίζονται ΨΕΥΔΩΣ πως το ελικόπτερο κατερρίφθη. Μάλιστα οι "μακελάρηδες" της κοινής λογικής εμπλέκουν και τους Γερμανούς σε αυτή την κατάρριψη!
Ο παραλογισμός σε όλο του το ΜΕΓΑΛΕΙΟ, και όμως  κάποιοι δίνουν  χρήματα για να αγοράσουν αυτή την εφημερίδα!!!

Μάλιστα επειδή έχουν τεράστια επιτυχία και απήχηση (αυτό δεν είναι ειρωνικό) σκέφθηκαν πως αυτοί μπορούν να μας σώσουν από τα μνημόνια και την υποταγή και ετοίμασαν  πολιτική παράταξη για να διεκδικήσουν την ψήφο μας ή την ΑΝΟΧΗ μας για το "πραξικόπημα" που ετοιμάζουν.

Βλέπετε ως θαυμαστές του Γεωργίου ( μην ακούσουν ποιου Γεωργίου γιατί για αυτούς ήταν ο μεγάλος Ηγέτης!!!) δεν έχουν και ιδιαίτερα δημοκρατικές ευαισθησίες.

Το σανό που σας ταΐζουν εδώ και τρία χρόνια με τις αντιμνημονιακές τους κορώνες και χωρίς να σας γράφουν τι θα γίνει σε λίγο που θα είμαστε εκτός ευρώ έχει πιάσει τόπο για αυτούς.

Φαίνεται άλλωστε, αλλά δεν είναι το θέμα μας αυτό σήμερα. Το θέμα μας είσαστε όλοι εσείς που εξακολουθείτε έστω και για να γελάτε και τους δίνετε κλικ.

Δεν φταίνε αυτοί που τα φαντάζονται ΟΛΑ αυτά τα ΠΑΡΑΛΟΓΑ  και τα γράφουν, αλλά όλοι εσείς που τρώτε αμάσητα τα ΤΕΡΑΤΑ που κατά καιρούς σας πουλάνε ως "ΕΙΔΗΣΕΙΣ".

Άλλωστε για αυτό φτάσαμε έως εδώ ,επειδή ΟΥΔΕΙΣ πλέον ( ούτε εμείς εξαιρούμαστε) δεν μιλά ούτε γράφει με ΛΟΓΙΚΗ.

Βουλιάζουμε και θα εξακολουθούμε, όσο δεν ζούμε στην  ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ αλλά φαντασιονόμαστε πράγματα που δεν συμβαίνουν , και δεχόμαστε ως "ειδήσεις" ,την φαντασία κάθε "τρελού"  που δηλώνει δημοσιογράφος και το παίζει και πατριώτης!!!

Σ.Μ 


Δεν υπάρχουν σχόλια: