Τετάρτη, 10 Φεβρουαρίου 2016

Το μνημόνιο στην υπηρεσία της Νέας Τάξης Πραγμάτων

ΕΙΝΑΙ Η "ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑ" ΣΟΥ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΗΛΙΘΙΕ
Η "ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ" ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ Ο ΜΑΝΤΕΛΑ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ
Μέσα σε ένα νοσηρό και επικίνδυνο μίγμα που έχουν ετοιμάσει οι δήθεν εταίροι μας για να μας εξαφανίσουν εντάσσεται και το δήθεν προσφυγικό.
Η επέλαση που δέχεται η πατρίδα από ορδές ισλαμοφασιστών στα νησιά μας από τα συστημικά ΜΜΕ παρουσιάζεται ως καραβάνι δυστυχισμένων ανθρώπων που αναζητούν στην Ε.Ε μια καλύτερη τύχη. Η τύχη τους σε αυτή την φασιστική Ε.Ε είναι ήδη δεδομένη φτηνά εργατικά χέρια , και εκμετάλλευση κάθε μορφής είναι το μέλλον τους.


 Όμως μαζί με το δικό τους κινδυνεύει και όλης της Ε.Ε που νομίζει πως μπορεί να αντέξει και άλλους μουσουλμάνους στους ήδη πολλούς που υπάρχουν στα κράτη-μέλη της. Η αποχριστιανοποίηση της Ε,Ε έχει αρχίσει από την δεκαετία του 1980. Νόμοι και αποφάσεις πολλών κρατών -μελών το αποδεικνύουν. Εμείς επειδή ανήκουμε στην Ανατολική Ορθόδοξη Εκκλησία και δεν είμαστε καθολικοί έχουμε ακόμα ως κράτος εξάρτηση από την Εκκλησία αφού δεν έχει πλήρως διαχωριστεί η σχέση τους. Αυτό βέβαια θα συμβεί και εδώ και μάλιστα αδιαμαρτύρητα αφού ελέω κρίσης τα πάντα διαλύονται.


Είναι η εφαρμογή του μνημονίου ηλίθιε που απαιτεί να καταργηθούν ΠΛΗΡΩΣ όλα τα εργασιακά δικαιώματα , που θέλει να δίνονται συντάξεις φιλοδωρήμτα , που θέλει να μένουμε χωρίς ιατροφαρμακευτική περίθαλψη όλοι οι ανασφάλιστοι που δεν ασφαλίστηκαν επειδή τα αφεντικά τους δεν τους κολάνε ένσημα. Όλα αυτά τα δεινά όπως π,χ η πλήρης ιδιωτικοποίηση της Υγείας είναι η εφαρμογή του ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ που ψήφισαν τα κόμματα και τώρα τάχα κάνουν πως δεν γνωρίζουν τίποτα για τον φόνο. Η εισβολή χιλιάδων λαθρομεταναστών στα νησιά μας γίνεται γιατί δήθεν φιλανθρωπικά ιδρύματα σαν και αυτά που στήνει παγκοσμίως ο Σόρος θέλουν να εκμεταλευθούν οικονομικά και σεξουαλικά όλους τους πρόσφυγες και τους μετανάστες που είναι επιρρεπείς εξαιτίας της δεινής θέσης στην οποία τους έβαλαν.


 Η Νέα Τάξη Πραγμάτων αφού βομβαρδίζει ανεξελεκτα όποιον δεν υπακούει τις εντολές της μας καλεί τώρα υποκριτικά να φροντίσουμε εμείς τα θύματά της. Σε μερικά χρόνια όσοι κάτοικοι βοηθάνε τους πρόσφυγες και τους μετανάστες να παραμείνουν στη Χώρα μας δεν θα διεκδικούν το Νόμπελ Ειρήνης αλλά θα είναι υποψήφιοι για να καταγραφούν στην Ιστορία μας ως υπεύθυνοι για την τεράστια εγκληματικότητα που θα δημιουργήσουν όλοι αυτοί οι ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ στην Πατρίδα μας. Θα μας σκοτώνουν , θα μας βιάζουν και μόνο τότε θα ξυπνήσουμε και θα κάνουμε το αυτονόητο θα υπερασπίσουμε την Φυλή μας.

(Συνεχίζεται....)

Δεν υπάρχουν σχόλια: