Σάββατο, 9 Ιανουαρίου 2016

Υπάρχουν αντιμνημονιακοί στη ΝΔ;


ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΔΕΝ ΜΑΣ ΒΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΑΥΤΑ ΕΛΕΓΕ ΤΟ 2011 
Το ερώτημα δεν είναι ρητορικό. Μπορεί η ΝΔ να ψήφισε το δεύτερο και τρίτο μνημόνιο λέγοντας ΟΧΙ στο πρώτο αλλά η βάση του κόμματος , οι απλοί πολίτες που καταστράφηκαν από τις μνημονιακές πολιτικές ελπίζουν ακόμα πως η ΝΔ θα ξαναβρεί την ρητορική των Ζαππείων όσον αφορά την θέση της στην Ε.Ε των 28.
Μικρομεσαίοι που πλέον είναι φτωχοί, χιλιάδες άνεργοι που πριν είχαν δουλειά, οι νέες και οι νέοι μας που έφυγαν για ένα καλύτερο μέλλον στο εξωτερικό αποτελούσαν για δεκαετίες το πιο δυναμικό κομμάτι της γαλάζιας παράταξης.

Δύο μέρες πριν τις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ και το κόμμα έχει την τελευταία του ευκαιρία να εκλέξει αρχηγό που δεν θα παθιάζεται από τις γερμανικές προσταγές. Δυστυχώς και οι δυο εναπομείναντες υποψήφιοι έχουν ψηφίσει δυο μνημόνια αλλά έχουν μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορά.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πιστεύει στις μνημονιακές πολιτικές και στη γερμανική πολιτική της λιτότητας ενώ ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης βλέπει το άστοχο του πράγματος και απλώς περιμένει τις κατάλληλες συνθήκες για την ΡΗΞΗ με την υπάρχουσα Ε.Ε που είναι και η ΜΟΝΑΔΙΚΗ διέξοδος για την σωτηρία της Πατρίδας.

Η επιλογή βέβαια του Μεϊμαράκη δεν απαλάσσει την ΝΔ από τα τεράστια λάθη της τα δυόμιση χρόνια συγκυβέρνησης με το κλεφτοπασόκ και όλες εκείνες τις δήθεν ευρωπαϊκές δυνάμεις που ονομάζουν το ξεπούλημα μεταρρύθμιση.


Συζητώντας εδώ και πολύ καιρό με τους απλούς αγωνιστές της δεξιάς παράταξης μου είναι πλέον σαφές πως η πλειοψηφία των ψηφοφόρων της ΝΔ είναι ΑΠΟΛΥΤΑ αντιμνημονιακοί και ΚΑΤΑ της Ε.Ε που υπάρχει σήμερα. Βλέπουν θετικά ηγέτες που αμφισβητούν την πρωτοκαθεδρία της Γερμανίας σε μια Ε.Ε που δεν σέβεται τα κράτη-έθνη που την αποτελούν και δρα ΜΟΝΟ προς όφελος των Τραπεζιτών και των Τοκογλύφων!!


Μόνο οι Βόρειοι Λαοί και αυτοί με πολλές ενστάσεις είναι ευχαριστημένοι σε κάποιο βαθμό από αυτό το έκτρωμα που ονομάζεται ευρωζώνη. Η Ελλάδα που ανήκει στον σκληρό πυρήνα της Ε.Ε καλείται εκτός από τα δικά της τραγικά λάθη να πληρώσει και τα σπασμένα ενός οικονομικού οικοδομήματος που είναι απόλυτα ΣΑΘΡΟ.

Όσο και να προσπαθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης να μας πείσει για τα καλά των μεταρρυθμίσεων τόσο θα μας έρχονται στο μυαλό όλες οι κακές εικόνες μιας  ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗΣ πολιτικής που εφαρμόζεται επί μια πενταετία στην Πατρίδα μας.

Ανεργία , εξαθλίωση , πείνα , αυτοκτονίες αυτά είναι τα "ευεργετήματα" των πολιτικών που ασπάζεται ο κ. Μητσοτάκης.

Η επικράτηση του στην ηγεσία της ΝΔ εάν ποτέ πραγματοποιηθεί θα απεγκλωβίσει χιλιάδες συμπολίτες μας από ένα κόμμα που έχει κρίση ταυτότητας.

Γιατί δεν μπορεί η ΝΔ να ψηφίζει το τρίτο μνημόνιο , δεν μπορεί να ψηφίζει το σύμφωνο συμβίωσης ομόφυλων ζευγαριών (ευτυχώς υπήρχαν και όσοι ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΧΙ) , δεν μπορεί η ΝΔ να συνεργάζεται με τους κλέφτες του ΠΑ.ΣΟ.Κ , δεν μπορεί να ξεχνάει τους ήρωες το Γράμμου και του Βίτσι , δεν μπορεί να μην τιμάει τους δολοφονηθέντες από τους κομμουνιστές στο Μελιγαλά, δεν μπορεί να μην αποτίει φόρο τιμής στους ένδοξους αστυφύλακες στου Μακρυγιάννη.

Επειδή η ΝΔ εάν αλλάξει διαλύεται όσοι θεωρούν πως πρέπει να υπάρξει ένα νέο κόμμα ας βγάλουν για αρχηγό τους τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Εμείς στη ΝΔ του Μητσοτάκη δεν θέλουμε να έχουμε καμιά θέση δεν μας εκφράζει το φιλελλέ και δεν μας αρέσει να συνομιλούμε με ανθρώπους που στο όνομα των καλών σχέσεων και της καλής γειτονίας ξεπουλάνε τα ΙΕΡΑ και τα ΟΣΙΑ της Φυλής.

Η βάση της ΝΔ που στην συντριπτική της πλειοψηφία είναι αντιμνημονιακή θα δώσει την ΝΙΚΗ στον Ευάγγελο Μεϊμαράκη αφού τον θεωρεί λιγότερο ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ από τον εκπρόσωπο των γερμανικών συμφερόντων στην Ελλάδα Κυριάκο Μητσοτάκη.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: