Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2016

Οι Λαοί της Ευρώπης αφυπνίστηκαν και λένε ΟΧΙ σε πρόσφυγες και λαθρομετανάστες

Η δύναμη των λαών της Ευρώπης , οι δεκάδες κινητοποιήσεις τους σε πολλές ευρωπαϊκές πόλεις έφεραν αποτέλεσμα..
Το ΟΧΙ στην εισβολή προσφύγων και λαθρομεταναστών έχει  κάνει αρκετές Ευρωπαϊκές  κυβερνήσεις  όπως αυτές της Δανίας να φέρουν στα κοινοβούλιά τους και να ψηφίσουν νομοθετήματα αποτρεπτικά για την είσοδο προσφύγων στο έδαφός τους.

Στην Ελλάδα ο τύπος έχει βαλθεί να ασκεί κριτική σε τέτοιου είδους "ρατσιστικά" όπως τα αποκαλούν κάποιοι νομοθετήματα.
Διαβάζουμε χαρακτηριστικά στο ΕΘΝΟΣ:

Την υποστήριξη του Κοινοβουλίου της Δανίας φαίνεται ότι έχει η αμφιλεγόμενη πρόταση για την κατάσχεση των μετρητών και αντικειμένων αξίας των προσφύγων, με στόχο να συγκεντρώνονται χρήματα για την σίτιση και στέγασή τους.


Το εν λόγω νομοσχέδιο, το οποίο θα ψηφιστεί σύντομα από τη Βουλή, προβλέπει την κατάσχεση των τιμαλφών και μετρητών πάνω από ένα συγκεκριμένο όριο.

Η κυβέρνηση της χώρας ισχυρίζεται ότι το νομοσχέδιο αυτό βάζει τους πρόσφυγες στην «ίδια μοίρα» με τους άνεργους Δανούς, οι οποίοι για να λάβουν κρατικά επιδόματα πρέπει πρώτα να πουλήσουν την περιουσία τους.

Η πρακτική αυτή, που εξετάζεται και από άλλες χώρες της Ε.Ε., έχει διχάσει την Ευρώπη και δέχεται έντονη κριτική από τις οργανώσεις προστασίας ανθρώπινων δικαιωμάτων.

Βλέπετε πως προσπαθούν οι Νεοταξίτες της εφημερίδας να "ευαισθητοποιήσουν" την κοινή γνώμη για μην γίνουν ανάλογα βήματα και στην Πατρίδα μας. 

Ο κυρίαρχος λαός δεν ερωτάται εδώ αφού ως γνωστόν η πλειοψηφία των Ελλήνων και των Ελληνίδων είναι απολύτος ΑΝΤΙΘΕΤΗ με την φιλοξενία προσφύγων και λαθρομεταναστών. 

Τα επόμενα χρόνια και όσο δυναμώνουν τα εθνικιστικά κινήματα στην Ε.Ε θα γίνει η ύστατη προσπάθεια να διασωθεί από τους κατοίκους της ο Λευκός μας Πολιτισμός. 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: