Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου 2016

Διαφημίζουν "πατριωτικό" - φιλορωσικό κόμμα στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ


ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΠΑΪΣΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΚΑΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ

ΓΕΛΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΛΑΥΡΕΝΤΙΑΔΗΣ!!!!!!!! ΜΕ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΑΚΕΛΕΙΟ

Μετά τους "γερμανοτσολιάδες" της συγκυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου τους οποίους γκρέμισε η κοινωνική τους αναλγησία και όχι φυσικά τα περίεργα δημοσιεύματα της ιστοσελίδας ΜΑΚΕΛΕΙΟ,  έχουμε τώρα την προσπάθειά τους να διαλύσουν με ψεκασμένα δημοσιεύματα τον πατριωτικό χώρο.
Αφού ο εναγκαλισμός με τους φιλοναζιστές της Χρυσής Αυγής δεν τους οδήγησε πουθενά τώρα ισχυρίζονται πως είναι προς ίδρυση φιλορωσικό κόμμα στην Ελλάδα. Οι απόψεις μας για όλες τις μεγάλες δυνάμεις είναι γνωστές, και να θυμίσουμε στους ατυχείς αναγνώστες του ΜΑΚΕΛΕΙΟ πως ο Πούτιν που θαυμάζουν ως μεγάλο ηγέτη υπήρξε κομματικό στέλεχος του Κομμουνιστικού Κόμματος της Ρωσίας.

Ξαφνικά ένας πρώην κομμουνοστής όπως ο Πούτιν ντύθηκε το μανδύα του πατριώτη και του "καλού" Χριστιανού και το παίζει Ηγέτης.

Κάποια ζώα (για να θυμηθούμε και την φράση του Λεβέντη που τον βάλατε στη Βουλή) εδώ στην Ελλάδα πιστεύουν πως ο Πούτιν θα μας σώσει από όλα μας τα οικονομικά δεινά και πως θα μας δώσει και την Κωνσταντινούπολη!! αφού την πάρει πρώτα από τους Τούρκους!!

Θεωρούν δηλαδή πως οι Ρώσοι ως λαός επειδή και μόνο είναι ορθόδοξος είναι αλληλέγγυος προς όλα τα δικά μας αιτήματα.

Αφού θυμίσουμε σε αυτά τα ζώα πως πρώτοι οι Σέρβοι και οι Ρώσοι αναγνώρισαν την ψευτομακεδονία των Σκοπίων ως κρατική οντότητα να τους πούμε πως πρέπει να τρώνε πολύ σανό για να πιστεύουν πως ένας καιροσκόπος και δικτατορίσκος σαν τον Πούτιν που συνομιλούσε με τον Αλέξη Τσίπρα πριν λίγους μήνες  για να μας "σώσει" οικονομικά και μας πούλησε είναι τώρα αλληλέγγυος με κόμματα όπως η Χρυσή Αυγή.


Ξεχνάνε την δήλωσή του ότι στη Ρωσία δεν θα επιτρέπονταν να συμμετάσχει στις εκλογές  κόμμα σαν την Χρυσή Αυγή (ο "μεγάλος"  Ηγέτης το παίζει βλέπετε και πολύ κατά των ΝΑΖΙ)  και τάχα μου βλέπουν στο πρόσωπό του τον "Εθνικιστή" Πολιτικό ξεχνώντας βέβαια τους Ουκρανούς Εθνικιστές που τον κατηγορούν ευθέως για μπολσεβικισμό.


Επίσης ο Στέφανος Χίος και οι συνεργάτες του που δήθεν θέλουν μια πατριωτική κυβέρνηση και υμνούν τον Πούτιν ξεχνάνε πως δεν έχει κάνει ΠΟΤΕ του ούτε μια δήλωση κατά των Εβραίων και των Σιωνιστών.


Λέμε τέλος σε όλους τους αφελείς που θέλουν να το παίξουν Εθνικιστές , πως εμείς θεωρούμε δέκα φορές πιο πατριώτη και Αντισιωνιστή τον Αμερικανό  Ντόναλτ Τραμπ παρά τον Σιωνιστή Πούτιν που έχει καταδικάσει τον  λαό του σε μια "δημοκρατία" που καταπιέζει τους πάντες.


Η "Δημοκρατία" του Πούτιν είναι γνήσια συνέχεια της κομμουνιστικής δικτατορίας και ελπίζουμε σύντομα ο ρωσικός λαός να την αποτινάξει.

Σ.Μ

1 σχόλιο:

meliritos είπε...

Αντε γαμησου ρε γερμανοτσολια!