Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2016

Σφοδρή Επίθεση Πούτιν κατά των Μπολσεβίκων…»Εθνικοί Προδότες οι Πρώτοι Κομμουνιστές του Λένιν»!!!Απασφάλισε ο Ρώσος Πρόεδρος για άλλη μια φορά κατά των Μπολσεβίκων, με αφορμή της Συνεδρίασης του Προεδρικού Συμβουλίου Τεχνών και Εκπαίδευσης , ο Βλαντιμίρ πούτιν ξασπάθωσε κατά της …. «καταστροφικής Πολιτικής των Πρώτων Κομμουνιστών, οι οποίοι έβαλαν ατομική βόμβα στα θεμέλια του έθνους και κατέστρεψαν την ιστορική Ρωσία (εννοεί την Ορθόδοξη Τσαρική Ρωσία)».
Σαν να μήν έφτανε αυτό, συνέχισε ο Ρώσος Πρόεδρος, «Δημιούργησαν αυτόνομες Σοσιαλιστικές Δημοκρατίες, διαμελίζοντας την Ρωσική Επικράτεια»!!!

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν στρέφεται κατά του Λένιν και των πρώτων Κομμουνιστών του 1917 , τους οποίους αποκάλεσε «Εθνικούς Προδότες» που δεν δίστασαν να συνεργαστούν με τους εχθρούς του έθνους κατά τον πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο 1914-18!!!

Μας λύθηκε επομένως η απορία των τελευταίων ημερών , γιατί οι ψευτοσοσιαλιστές του Σύριζα και τα απομεινάρια του Περισσού όταν ακούν το όνομα Β.Πούτιν,βγάζουν …καντήλες!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: