Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2016

Αναζητώντας όσα μας έκλεψαν τα τελευταία έξι χρόνια με τις καταστροφικές τους πολιτικές


Ήταν το καλοκαίρι του 2008 όταν οι φίλες και οι φίλοι αυτού του ιστολογίου μάθαιναν από εμάς πως η Πατρίδα μας έχει χρεοκοπήσει.
Τότε τα συστημικά ΜΜΕ μιλούσαν ακόμα για την ισχυρή Ελλάδα , και ακόμα πιπίλιζαν για τα επιτεύματα της εποχής Σημίτη. Και όμως οκτώ χρόνια από τότε οι περισσότερες και οι περισσότεροι ακόμα θεωρείται πως η Χώρα μπορεί να ανακάμψει και να ζήσουμε όπως ζούσαμε την μισή τουλάχιστον δεκαετία του 2000!!!

Σε αυτή την παράνοια που ζούμε σήμερα δεν μας οδήγησαν κακοί και ανθέλληνες πολιτικοί αλλά και όλοι όσοι επί δεκαετίες τους ψήφιζαν και πίστευαν τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα.


Ο πολιτικός κόσμος είναι υπεύθυνος για τις λάθος επολογές του όμως η πλειοψηφία των πολιτών είναι εκείνη που έδωσε δύναμη σε αυτούς να υποδουλώσουν την χώρα μας.


Ο γράφων δεν ανήκε ποτέ σε όσους ευνοήθηκαν από κανένα πολιτικό κόμμα ακόμα και μέσα στην οικονομική κρίση κρατήσαμε και κρατάμε μια αξιοπρεπή στάση απέναντι σε αρχές και αξίες που θα υπερασπιστούμε μέχρι να κλείσουμε τα μάτια μας.


Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει καν να με αποκαλέσει κάποιος ξενοφοβικό , ραστιστή ή ομοφοβικό.


Δεν με νοιάζει να μην με διαβάζει κανείς εάν είναι να γράφω "ανώδυνα" και ανόητα κείμενα μόνο και μόνο για μερικά κλικ παραπάνω. Ειλικρινά σιχαίνομαι που είμαι μέρος αυτού του διαδικτιακού βόθρου που κάποιοι βαπτίζουν "ενημέρωση".


Έχουμε από την μια πλευρά τους επαγγελματίες κόλακες του λαού και από την άλλη στυγνούς δικτάτορες που θέλουν να τιμωρήσουν δικαίους και αδίκους μόνο και μόνο για να βγάλουν περισσότερο κέρδος. Η Ε.Ε της αλληλεγγύης είναι ένα μεγάλο παραμύθι , η ισότητα των Εθνών ένα άλλο και η ισοπέδωση θεσμών και αξιών είναι η Νέα Τάξη Πραγμάτων που απειλεί τον ελεύθερο άνθρωπο.


Γνωρίζω πως στεναχωρώ πολλές φορές ακόμα και φίλους με τα γραφόμενά μου , όμως επειδή τα γραπτά μένουν ελπίζω κάπου εκεί στο 2050 ο λευκός άνθρωπος που θα είναι όχι μόνο μειοψηφία αλλά και είδος προς εξαφάνιση να γνωρίζει πως υπήρχαν κάποιοι που δεν υπέκυψαν στην ισοπέδωση των φυλών.


Υπήρχαν κάποιοι που δεν ήθελαν την ομοιομορφία μιας μάζας ανθρώπων χωρίς χρώμα , χωρίς ιστορία , χωρίς μέλλον. Τι είναι η Ελλάδα χωρίς την Ιστορία της; Ένα μικρό βαλκανικό κράτος που χρωστάει γύρω στα 350 δις και οι κάτοικοί του είναι άνεργοι σε ποσοστό που ξεπερνάει το 29% και κινδυνεύουν να μείνουν με συντάξεις φιλοδωρήματα μετά από 30 και πλέον χρόνια σκληρής εργασίας.


 Όταν αντιμετωπίζεις τα προβλήματα με βάση την οικονομία έχεις ήδη κάνει λάθος. Ο άνθρωπος που βασίζεται στις μαθηματικές εξισώσεις δεν μπορεί να θεωρείται ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ. Μας λένε οι πολιτικοί μας πως χρωστάμε και πρέπει να υποχωρήσουμε και να δεχθούμε να χαθούν τρεις γενιές Ελλήνων για να υπάρχει Ελληνικό Κράτος.


 Όμως τα κράτη δεν εξαφανίζονται επειδή χρεοκοπούν αλλά επειδή οι κατοικοί τους δέχονται να υποδουλωθούν χωρίς να πέσει ούτε μια τουφεκιά. Δυστυχώς κάποιοι ακόμα και σήμερα μιλούν για ειρηνική συνύπαρξη των Ελλήνων με τους Τούρκους επί 400 χρόνια!!

Αυτοί φυσικά και θέλουν οι Έλληνες να μην ξέρουν την Ιστορία τους. Έλληνας είναι αυτός που μάχεται και δεν προσκυνά κανέναν αφέντη.


 Ο Έλληνας είναι ο ορισμός του Ελεύθερου Λευκού Ανθρώπου και δεν μπορεί να δέχεται να υποδουλωθεί σε κανέναν απόγονο της Φυλής τους Δαυϊδ.


Ο δικός μας ΑΝΤΙΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΣ αγώνας έχει να κάνει με την βαθύτερη γνώση της Ιστορίας μας. Μιας Ιστορίας που είχε πάντα απέναντι τους "εκλεκτούς" και ρατσιστές Εβραίους που ακόμα και σήμερα κατέχουν εδάφη που ποτέ δεν τους ανήκαν.


Λένε πως μισούμε τους Εβραίους όμως η ΑΛΗΘΕΙΑ είναι πως αυτοί μισούνε κάθε τι ελληνικό. Δυστυχώς για τους περισσότερους αδαείς ο δικός μας αγώνας θεωρείται ρατσιστικός όμως εμείς το μόνο που θέλουμε είναι να υπάρχουν κυρίαρχα Έθνη -Κράτη και όχι μαριονέτες του διεθνούς σιωνισμού που ελέγχει με οικονομικά μέσα κυβερνήσεις ανά την υφήλιο.


Δυστυχώς σήμερα η Ελλαδική Εκκλησία δεν έχει δυνατή ΦΩΝΗ όπως επί εποχής του Μακαριστού Χριστοδούλου. Βλέπετε η Νέα Τάξη Πραγμάτων πέτυχε να μην είναι κοντά μας ο ΔΙΚΟΣ μας Αρχιεπίσκοπος με την ΚΑΘΑΡΕΙΑ και ΒΡΟΝΤΕΡΗ φωνή που έβαζε εμπόδια στους Νεοταξίτες.


Στη θέση του ένας άχρωμος και άγευστος Αρχιεπίσκοπος που αντιμετωπίζει χωρίς αγώνες και χωρίς κινητοποιήσεις των ΠΙΣΤΩΝ νομοθετήματα που διαλύουν την Ελληνική Οικογένεια.


Συνεχίζεται...........

Δεν υπάρχουν σχόλια: