ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: Αυτή είναι η Ε.Ε της "αλληλεγγύης" ηλίθιε

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου 2016

Αυτή είναι η Ε.Ε της "αλληλεγγύης" ηλίθιε

Δεν ξέρω γιατί έβγαλε ανακοίνωση η ΝΔ για τον τρόπο που μίλησε ο Σόϊμπλε στον Έλληνα Πρωθυπουργό.
Προφανώς δεν γνωρίζουν καλά αγγλικά στη Συγγρού και δεν κατάλαβαν το λογοπαίγνιο. Το ανησυχητικό για το κόμμα της ΝΔ είναι πως δεν έχει καταλάβει πως το 40% του ναι στην Ευρώπη στο γνωστό δημοψήφισμα έχει αρχίσει και ξεθωριάζει επικίνδυνα.

 Σε αυτή την μαγιά λένε πως ποντάρουν οι νεοφιλελέδες του Κούλη που θέλουν να επιβάλλουν τις μεταρρυθμίσεις που θα οδηγήσουν τον μισό ελληνικό πληθυσμό να τρέφεται από συσσίτια. Αφού μέσα σε δυόμιση μόνο χρόνια η ΝΔ πέτυχε να διαλύσει όλους τους μικρομεσαίους ήρθε τώρα η αριστερή λαίλαπα να συνεχίσει πάνω στο ίδιο μοτίβο και να διαλύσει ό,τι απέμεινε.

 Η προσπάθεια του να βάλει στο παιχνίδι της φορολογίας και πολίτες που ήταν στο απυρόβλητο π.χ καναλάρχες, εφοπλιστές κ.α θα του δώσει ακόμα μια εκλογική νίκη όποτε και εάν αυτές γίνουν. Ο μόνος τρόπος να ερχόταν η ΝΔ στα πράγματα πιο γρήγορα ήταν να εκλεγεί ένας Πρόεδρος που να μπορεί να απευθυνθεί σε κοινωνικές τάξεις που κρίνουν σε μεγάλο βαθμό το εκλογικό αποτέλεσμα. Τι θα πει π.χ ο Κούλης στα φτωχά κοινωνικά στρώματα σε Αιγάλεω και Κερατσίνι; Τι θα μοιραστεί μαζί τους ; Την αγάπη τους για τις ελεύθερες αγορές;

Ενοχλούν κάποιους λέει τα capital control δεν κλέβουν όσο θέλουν και μένουν οι Τραπεζίτες να θησαυρίζουν από αυτά. Ουδείς μεσαίος δεν έχει φουσκωμένους τραπεζικούς λογαριασμούς έτσι ώστε να μπορεί να σηκώσει πάνω από 500 ευρώ την εβδομάδα , άλλωστε και να έχει μπορεί άνετα να πληρώσει με την κάρτα του τις αγορές του. Το πρόβλημα με τον περιορισμό αυτό είναι πως το 50% των μικρομεσαίων δεν μπορούν να δικαιολογήσουν τα χρήματα που έχουν γιατί τα παίρνουν μαύρα και δεν φορολογούνται. Τις καινούργιες μικρομεσαίες επιχειρήσεις τις καταδίκασαν όλες οι προηγούμενες της χρυσής τριαντακονταετίας 1980-2010. Έβγαζαν πολλά λεφτά και δήλωναν όσα τους έβαζε κάθε φορά κατώτατο όριο ο φορολογικός νομοθέτης. Με μια πιτσαρία πολλοί Έλληνες έφτιαξαν σπίτια με πισίνες και αγόρασαν πανάκριβα αυτοκίνητα.

Τα κέρδη τους από μια πίτσα ξεπερνούσαν το 100% αφού εάν δείτε τις τιμές έχουν ανέβει σχεδόν στο τριπλάσιο από την εποχή της δραχμής στην εποχή του ευρώ. Ποιος θα έδινε π.χ 1200 δραχμές για να πάρει ένα πακέτο τσιγάρα; Ποιος θα τολμούσε να ζητήσει 500 δραχμές για μια τυρόπιτα; Και να γράψουμε και κάτι επίκαιρο . Τις καλές εποχές οι αγρότες μας που δεν είναι όλοι φτωχοί γιατί υπάρχουν και πολλοί τσιφλικάδες. αγόραζαν αντί για τρακτέρ με τα δανεικά και αγύριστα της Αγροτικής Τράπεζας πόρσε Καγιέν!!! Σήμερα έρχεται μια κυβέρνηση και θέλοντας να διαλύσει τον πρωτογενή μας τομέα επιβάλλει προς όλους και τους ελάχιστους που δεν έκλεψαν δυσβάστακτους φόρους.

Ουδείς τιμωρήθηκε για την λεηλασία του ελληνικού κράτους την εικοσαετία 1990-2010 και τώρα ζητάνε και από αθώους να πληρώσουν με την ίδια τους την ζωή τον βαρύ λογαριασμό. Όσοι από εμάς έχουμε ψηφίσει τα κόμματα που έχουν κυβερνήσει έχουμε τις ευθύνες μας. Όταν βάζαμε κλέφτες στη Βουλή ήταν λογικό να μας κλέψουν και εμάς. Να μας αδειάσουν τα πορτοφόλια μας στο όραμα μιας ενωμένης Ευρώπης που βρωμάει από παντού. Είναι η Ευρώπη των πούστηδων , των παιδεραστών , των ισλαμοπιθήκων και μια τέτοια Ευρώπη όχι μόνο δεν παράγει Πολιτισμό αλλά συναγωνίζεται επάξια και πιθηκίζει τον κατώτερο πολιτισμό αφρικανικών κρατών.

Η δήθεν αλληλεγγύη της προς τους πρόσφυγες έχει έναν και μοναδικό σκοπό την πλήρη εκμετάλλευσή τους από το μεγάλο κεφάλαιο. Η δήθεν παγκοσμιοποίηση που διαλαλούν και θέλουν να επιβάλλουν ως ιερή υποχρέωση κάθε ανθρώπου οδηγεί στο τέλος του Λευκού Πολιτισμού και στην ουσία στο τέλος της ανθρωπότητας.

Γιατί ο λευκός πολιτισμός δεν είναι ακόμα ένας πολιτισμός όπως σας τον παρουσιάζουν οι αριστεροί διανοητές και κονδυλοφόροι είναι η μόνη ΕΛΠΙΔΑ για να παραμείνει η Ε.Ε δημοκρατική και ανθρώπινη και να μην γίνει ΚΟΛΑΣΗ η ζωή μας. Η συμβίωση με πολιτισμούς κατώτερους δεν είναι πρόοδος είναι ο νέος ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ που θέλουν να επιβάλλουν όσοι μισούν τα ΕΘΝΗ και θέλουν να μας κάνουν όλους έναν "άγευστο" πολυπολιτισμικό πολτό απόλυτα ΑΝΗΘΙΚΟ και εξαρτημένο από τα υλικά του πάθη.


Το ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ δεν έχει καμιά διάθεση να διαφημίσει "ιδέες" και "αξίες" που φέρνουν πιο κοντά τον εφιάλτη. Θα μείνει πιστό έστω και χωρίς συμμάχους στην υπεράσπιση του Λευκού Ανθρώπου , του Πολιτισμού του και υπέρ μιας Ε.Ε που θα σέβεται τα Έθνη και θα διατηρεί τις παραδόσεις τους. Αυτή η Γερμανοκρατούμενη και πολυπολιτισμική Ε.Ε δεν μας αρέσει. Για αυτήν την Ε.Ε δεν δίνουμε εμείς αγώνες διατήρησης παρά μόνο διάλυσής της.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: