ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: Το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ δεν είδε αυτό αλλά έκανε ρεπορτάζ δημοσιεύοντας τα ΦΕΚ διορισμών των εκλεκτών του ΣΥΡΙΖΑ

Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2016

Το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ δεν είδε αυτό αλλά έκανε ρεπορτάζ δημοσιεύοντας τα ΦΕΚ διορισμών των εκλεκτών του ΣΥΡΙΖΑ

ΤΟ SITE ΚΑΙ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ  ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΕΒΓΑΛΕ ΠΡΩΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ 
Θίχτηκαν οι διαπλεκόμενοι του ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ με την ανάρτησή μας που αφορούσε τις δήθεν αποκαλύψεις τους. Βλέπετε είναι περισσότερο δικτυωμένοι στη ΝΔ από όλους εμάς που για τον άλφα ή βήτα λόγο στηρίξαμε την δεξιά στην Πατρίδα μας θεωρώντας πως είναι περισσότερο πατριωτική από τις άλλες πολιτικές παρατάξεις.
Άλλωστε οι αγώνες της είναι γνωστή έβγαλαν έναν Ζέρβα που δυστυχώς σήμερα ελάχιστα στελέχη της τιμούν τους αγώνες του για την ανεξαρτησία της Πατρίδας και φυσικά το γεγονός πως δεν καταλήξαμε να γίνουμε κομμουνιστικός "παράδεισος" οφείλεται στους αγώνες των Ελλήνων Εθνικιστών απέναντι στη λαίλαπα του κομμουνισμού. Εμείς πλέον δεν θα βάζουμε νερό στο κρασί μας.

 Όποιος είναι δεξιός δεν ανέχεται να έχει στο κόμμα του ανθρώπους που κατηγορούνται για παιδεραστία , δεν ψηφίζει σύμφωνα συμβίωσης ομόφυλων ζευγαριών, δεν τιμά Βελουχιώτηδες , ούτε συνεργάζεται με κατσαπλιάδες!!!  Όποιος θεωρεί πως θα ψηφίζουμε ένα κόμμα το οποίο συστηματικά αποκλείει από όλα τα αξιώματά του τους δεξιούς είναι γελασμένοι.

Εκτός και εάν τον σύγχρονο δεξιό εκπροσωπεί ο Άδωνις Γεωργιάδης ο οποίος δεν πήγε στη Βουλή καν όταν ψηφιζόταν το σύμφωνο συμβίωσης των ομόφυλων ζευγαριών για να μην δυσαρεστήσει τον υπέρμαχο του συμφώνου και νυν αρχηγό της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη.

Και να που μια επιλογή του νεοφιλελεύθερου Κυριάκου ο κολλητός του Νίκος Γεωργιάδης μας εκθέτει όλους όσους κατά το παρελθόν ψηφίσαμε έστω και μια φορά το κόμμα της συντηρητικής παράταξης.

Τώρα θα ανεχόμαστε την κάθε πούστρα και τον κάθε ανώμαλο να κάνει σχεδιασμό του προγράμματος της ΝΔ!!!

Μα καλά είναι δυνατόν εσείς να είσαστε συνεχιστές ενός Ζέρβα;

Είναι δυνατόν να έχετε ουδεμία σχέση με έναν Ευάγγελο Αβέρωφ;

Επειδή οι καιροί είναι δύσκολοι δεν θα σας κουράζω (ελάχιστα άλλωστε πλέον γράφω) με τα εσωκομματικά ενός κόμματος που έχασε την ευκαιρία τους στις εσωκομματικές του εκλογές και παρέμεινε ένα νεκρό και ηθικά και ηλικιακά  παρηκμασμένο κόμμα.

Η ΝΔ πέθανε και όσοι ακόμα πιστεύουν στη δεξιά ιδεολογία θα πρέπει να αναζητήσουν άλλη πολιτική στέγη.

Τίποτα από τα υπάρχοντα δεν είναι ελκυστικό για εμάς. Από την μια οι συνεργάτες των νεοκομμουνιστών ΑΝ.ΕΛ και από την άλλη οι Ναζιστές της Χρυσής Αυγής.

Αναζητείται ηγέτης να δημιουργήσει δεξιό πόλο. Και ως γνωστόν οι ηγέτες δεν βγαίνουν από τα τζάκια της σήψης και της διαπλοκής αλλά από το πεζοδρόμιο.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: