ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: Το ΠΡΩΤΟ ΨΕΜΑ που σας προέτρεπε να μείνετε Ευρώπη αρνείται να πληρώσει έστω ένα ευρώ για τον βαρύ λογαριασμό

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2016

Το ΠΡΩΤΟ ΨΕΜΑ που σας προέτρεπε να μείνετε Ευρώπη αρνείται να πληρώσει έστω ένα ευρώ για τον βαρύ λογαριασμό

Προσπάθεια ηρωοποίησης μιας σαββουροφυλλάδας ,ενός απίστευτου τύπου που κυκλοφορεί(ελεύθερος ελέω συγκυβέρνησης Σαμαρά -Βενιζέλου που τον ξέπλυναν) με την ρετσινιά του κομιστή και τα 5,5 εκατομμύρια ευρώ στην τσέπη που ουδείς κατάλαβε και έμαθε ποτέ από που τα πήρε.

Ο Θέμος Αναστασιάδης και η εφημερίδα της απόλυτης διαπλοκής διαμαρτύρεται γιατί δεν δέχεται η κυβέρνηση να απαντήσει κόσμια στα "αποκαλυπτικά" της ρεπορταζ με τα ΦΕΚ διορισμών συγγενών και φίλων του ΣΥΡΙΖΑ στο Δημόσιο ως μετακλητων υπαλλήλων!!!

Λες και δεν έβλεπε τόσα χρόνια ο Θέμος την διαφθορά των προηγούμενων κυβερνήσεων που βόλευαν όχι ως μετακλητούς αλλά ως μόνιμους τα δικά τους παιδιά!!

Ο τύπος που πρωτοσέλιδα μας καλούσε να ψηφίσουμε τον Γιωργάκη τον Παπανδρέου ΘΑ μπει σύντομα το πρωτοσέλιδο των εκλογών του 2009 (το έχουμε αναρτήσει άλλωστε και παλιότερα) γιατί υπάρχει μεγάλο αρχείο ,θυμήθηκε τώρα που θα πληρώσει ΛΙΓΑ και αυτός για να βγούμε (δεν το βλέπω η αλήθεια είναι ) από την δυσβάστακτη  οικονομική κρίση να κάνει "αντάρτικο" κατά της κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ.


Η κόντρα τους με τον Βαρουφάκη οδήγησε στο τρίτο και χειρότερο μνημόνιο και γενικά η γερμανοφιλία τους είναι έντονη σε κάθε κείμενο που υπογράφεται σε μια εφημερίδα που επιμένει πως μαζί τα φάγαμε!!

Τα χρήματα τα έφαγαν όμως πέντε-έξι οικογένειες στην Ελλάδα οι οποίες αρνούνται να δώσουν τον οβολό τους , το ευρώ τους δηλαδή μπας και ελαφρυνθούν οι περισσότεροι.

Δεν μας είπε ποτέ ο Θέμος Αναστασιάδης για το πόσα χρήματα πληρώνουν στην Ελλάδα οι εφοπλιστές μας , οι καναλάρχες μας ή οι ιδιοκτήτες σαν και αυτόν εφημερίδας; Πόσα μαύρα εκατομμύρια έχει βγάλει έτσι ώστε να έχει πλέον και να νοικιάζει σπίτι στην Ελβετία; Ποιος είναι ο Θέμος Αναστασιάδης που θα κρίνει εκλεγμένους δημοκρατικά Υπουργούς που παλεύουν να γκρεμίσουν λαμόγια σαν τον ίδιο; Τα γράφω αυτά γιατί τα έγραφα και επί συγκυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου όταν τους καλούσα να στείλουν στην φυλακή πέντε-έξι καναλάρχες και εφημεριδάδες για να σωθεί η χώρα.Όμως προτίμησαν να τους κρατήσουν έξω για να τους στηρίξουν με τις φυλλάδες και τα κανάλια τους. Πρέπει να ξέρουν πως πλέον δεν έχουν καμιά απήχηση στην κοινωνία η οποία γελάει με τα κείμενα που γράφουν και εκθειάζουν τον νέο αρχηγό της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη.

Βλέπετε ο Κυριάκος και η Siemens έχουν τους τρόπους τους να γίνονται αρεστοί σε αυτά τα αποβράσματα της κοινωνίας που το παίζουν δημοσιογράφοι και δήθεν αμερόληπτοι.

Ας συνεχίσει το ΠΡΩΤΟ ΦΛΕΜΑ να αγκαλιάζει τη ΝΔ για να διώξει και άλλους Νεοδημοκράτες όπως ο γράφων από το νεοφιλελεύθερο έκτρωμα που ετοιμάζει ο Μητσοτάκης.

Καλά σας είπε ο γραμματέας της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ , καλά σας τα έλεγε και ο πρώην συνέταιρός σας ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος για το πόσο ψεύτες και ανήθικοι είσαστε. Από τον Γεωργάκη Παπανδρέου στην συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑ.ΣΟΚ με ύμνους για την κυβέρνηση Παπαδήμου και άρθρα πληρωμένα για την αναγκαιότητα του μνημονίου.

Και κάτι τελευταίο για τον Θέμο Αναστασιάδη και τον έταιρο συνιδιοκτήτη Αναστάσιο Καραμήτσο του Χρηματιστηρίου δεν υπάρχει ΝΔ να σας χωρέσει μέσα.

Το κόμμα του Κυριάκου μάλλον θα χρειαστεί να αλλάξει τίτλο γιατί οι μισοί Νεοδημοκράτες και Νεοδημοκράτισσες δεν τον  στηρίζουν. Θα το καταλάβει όταν γρήγορα(από ό,τι φαίνεται) θα  έρθει η ώρα της κάλπης και των πολιτών, τότε που οι στημένες δημοσκοπήσεις σας δεν θα τον σώσουν.

Είμαστε οι περισσότεροι και δεν φοβόμαστε τα ψέματά σας ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ του Πρώτου Θέματος. Συνεχίστε να γράφετε έτσι, σύντομα θα σας απονείμει βραβείο καλύτερων πληρωμένων κονδυλοφόρων η Γερμανική Πρεσβεία.

Λέμε ΟΧΙ στο ΠΡΩΤΟ ΨΕΜΑ. αγωνιζόμαστε να βάλουμε φυλακή όλους τους κλέφτες που με δικά μας χρήματα και δάνεια άνοιξαν εφημερίδες για να υπερασπίζονται το ξεπούλημα της Πατρίδας.

Ούτε ένα ευρώ από Νεοδημοκράτη στην εφημερίδα που πλήγωσε πολλά στελέχη της παράταξης με ψεύδη και συκοφαντίες για να φέρει στην Εξουσία τον Γιωργάκη τον Παπανδρέου.

Ούτε ένα ευρώ σε όσους υπερασπίζονται πολιτικές που φτωχοποιούν την κοινωνία μας.

Ούτε ένα ευρώ στους διαφημιστές των ΝΑΖΙ και του ΝΑΙ στο δημοψήφισμα.

Τελικά δεν πετύχατε να μας αποβλακώσετε όλους υπάρχει ακόμα μαγιά ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: