ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: Ξυπνάτε Έλληνες Εθνική Αντίσταση πριν χάσουμε τα πάντα

Σάββατο, 2 Ιανουαρίου 2016

Ξυπνάτε Έλληνες Εθνική Αντίσταση πριν χάσουμε τα πάντα


Καθόλου δεν πτοείται ο Νεοέλληνας από τα χαράτσια και τους φόρους που έρχονται. Άλλωστε έχει εκπαιδευτεί στο να μην τα πληρώνει αφού οι απατεώνες του ΣΥΡΙΖΑ μίλαγαν για στάση πληρωμών. Ακόμα και όταν φτάσει ο κόμπος στο χτένι οι Νεοέλληνες συνεχίζουν να στηρίζουν τα πολιτικά απολιθώματα που μας οδήγησαν σε αυτή την παρακμή.
Άλλωστε σε ποιο κράτος θα είχαμε έναν Λεβέντη να μας καθορίζει πως θα κυβερνηθεί η δύσμοιρη αυτή χώρα. Μιλάμε πως πολλοί ακόμα πιστεύουν πως θα βγούμε από την κρίση σε 1-2 χρόνια και όλα θα πάνε και πάλι καλά. Η ανοησία τους είναι τέτοια που πιστεύουν πως ένας ψεύτης Πρωθυπουργός μαζί με έναν θίασο παλιάτσων και αθέων τον οποίο αποκαλεί κυβέρνηση είναι σε θέση να οδηγήσει την χώρα σε απάνεμο λιμάνι.

Ό,τι και να κάνει η συγκυβέρνηση των Τσιπροκαμμένων υπάρχουν πάντα αυτοί που λένε "Μα καλά τι θέλετε να γυρίσουν στα πράγματα το ΠΑ.ΣΟ.Κ και η ΝΔ ; " Λες και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι το Νέο ΠΑ.ΣΟ.Κ που μεταμορφώθηκε ξαφνικά σε κόμμα το οποίο δήθεν έχει αριστερές ρίζες. Λες και το ΠΑ.ΣΟ.Κ του κλέφτη και απατεώνα Ανδρέα Παπανδρέου δεν έλεγε ένα σωρό μαλακίες για έξοδο της χώρας από όλες τις συμμαχίες της πράγμα βέβαια που ουδέποτε έκανε. Το σημερινό λέει ΠΑ.ΣΟ.Κ εγγυάται την ευρωπαϊκή μας πορεία!!

Αυτοί δηλαδή που το 1981 φώναζαν ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο έγιναν ξαφνικά υπερασπιστές της ευρωπαϊκής Ιδέας!! Μια Ε.Ε που ουδεμία σχέση έχει με την ΕΟΚ που μας έβαλε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής και που διοικείται από πολιτικούς νάνους που οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στη διάλυση του οικοδομήματος.


Αυτή την Ε.Ε η πλειοψηφία του Ευρωπαϊκού Λαού δεν την θέλει. Την θέλουν οι λαθρομετανάστες Αφρικανοί , και κάθε λογής φυλή που θέλει να φέρει τον υπανάπτυκτο πολιτισμό της στην Γηραιά Ήπειρο. Τελικά όσο και να φωνάζουμε εμείς που θεωρούμε λάθος την ενσωμάτωση ουδείς συγκινείται. Βλέπετε άμα φωνάζεις και μετά ψηφίζεις κόμματα που δεν αντιδρούν στην Παγκοσμιοποίηση δεν βγαίνει κάτι. Επειδή πολλοί Έλληνες νιώθουν πολιτικά άστεγοι μετά την νεοφιλελεύθερη στροφή της ΝΔ θεωρούμε πως είναι απαραίτητη η δημιουργία ενός δεξιού αντιευρωπαϊκού κόμματος που θα σέβεται τα ήθη και τα έθιμα της Ελληνικής Φυλής.

Δεν θα είμαστε τίποτα εάν χάσουμε την ελληνικότητά μας όπως δεν θα είναι ΤΙΠΟΤΑ και κανένα ευρωπαϊκό έθνος εάν χάσει τα κύρια χαρακτηριστικά του.


Όσοι ονειρεύονται Έλληνες πολίτες μαύρους , κίτρινους ή εμπριμέ σίγουρα χαίρονται με την κατάντια που επικρατεί στο πολυφυλετικό μας πλέον "κράτος". Είναι οι ίδιοι που την ώρα που ο Ελληνικός Λαός θα αρχίσει να αντιστέκεται θα συνεργαστούν με τους εχθρούς μας στο όραμα δήθεν μια πολυπολιτισμικής κοινωνίας που δεν θα έχει καμιά ΗΘΙΚΗ Αντίσταση. Ας είναι το 2016 το έτος που θα αρχίσει πλέον οργανωμένα η ΕΘΝΙΚΗ μας ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ σε όσους καταστρέφουν επί δεκαετίες την Φυλή μας.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: