Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2016

Οδυνηρό να μιλάει ο Κυριάκος για οικογενειοκρατία !!! Πως υπηρετείται η Παγκοσμιοποίηση από το πολιτικό κατεστημένο και τις Πολυεθνικές Εταιρείες


Αφού πλέον σύμφωνα με τις στημένες δημοσκοπήσεις προηγείται η ΝΔ του ΣΥΡΙΖΑ είναι ώρα για νέες εκλογές!!
Μια νεοφιλελεύθερη ΝΔ θα πρέπει να τις επιβάλλει από την στιγμή που ο νέος της αρχηγός ισχυρίζεται πως η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ διαλύει την οικονομία της Πατρίδας μας.

Και τα λέει αυτά ένας γερμανόφιλος πολιτικός ο Κούλης  που υπέγραψε τα δυο από τα τρία μνημόνια ενώ η αδελφή του ψήφισε και το πρώτο!!!

Είναι μάλιστα πολύ αστείο το γεγονός πως σύσσωμος ο Τύπος της διαπλοκής και της ρεμούλας ανακάλυψε στο πρόσωπό του τον νέο "ηγέτη" που θα σώσει την Πατρίδα μας.

Αυτός ο φίλος του Χριστοφοράκου , αυτός που απέλυε κόσμο από τον Δημόσιο στην τραγική συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου που οδήγησε χιλιάδες συμπολίτες μας στην απόγνωση , στην ανεργία, στην αυτοκτονία.

Βλέπουμε πολύ σύντομα και το λέμε καθαρά πως η Πατρίδα μας με ΔΙΚΗ της θέληση θα βγει από την ζώνη του ευρώ.

Τότε όλα αυτά τα χαμένα 6 μνημονιακά χρόνια θα γίνουν θηλιά στο λαιμό όσων έβαλαν τις υπογραφές τους για να βιώσει η Πατρίδα μας αυτή την ανθρωπιστική τραγωδία.

 Η Ελλάδα θα αναγκαστεί να ξαναρχίσει από την αρχή και όσοι αμφιβάλλουν για αυτό ας διαβάσουν το διεθνή τύπο και τις αναφορές του στην Ελληνική Οικονομία.

Το τραγικό για την χώρα μας είναι πως ένας ανίκανος και επικίνδυνος Τσίπρας έχει απέναντί του έναν νεοφιλελεύθερο πραγματιστή που περιμένει να δώσει λύσεις στα άμεσα οικονομικά μας αδιέξοδα όταν η Ελληνική Οικονομία και οι Αγορές το επιτρέψουν.

Με απλά μαθηματικά σε 10 χρόνια από σήμερα και βάλε, θα ανασάνει ο μικρομεσαίος πολίτης με ήπιους υπολογισμούς.

Η μόνη λύση για γρηγορότερη επιστροφή στη ζωή είναι περισσότερο ΕΠΩΔΥΝΗ και δεν είναι άλλη από την επιστροφή της Πατρίδας στο Εθνικό της νόμισμα την δραχμή.

Αλλά για να υλοποιηθεί το σχέδιο Σόϊμπλε , το plan B της Γερμανίας χρειάζεται πολιτική ηγεσία με καθαρά πατριωτικό πρόσημο και Έλληνες πολίτες που να μην μαϊμουδίζουν και να είναι ξενομανείς.

Άλλωστε σε λίγα χρόνια ουδείς θα μας θέλει σε καμιά ένωση αφού θα έχουμε ξεπουλήσει τα πάντα έναντι ενός πινακίου φακής.

Και τα φτωχά κράτη εκτός από ανελεύθερα είναι και κακή παρέα για όσους ζουν εις βάρος των "μικρών" και οικονομικά αδύναμων κρατών.

Θα μας στίψουν σαν λεμονόκουπες και θα μας πετάξουν στον κάλαθο των αχρήστων!!

Ξυπνάτε συνέλληνες και μην ψηφίζετε όσους δεν έχουν πατριωτικό πρόσημο στην πολιτική τους ατζέντα.

Πολιτικοί τύπου Τσίπρα , Μητσοτάκη , Φώφη είναι για φτύσιμο και όχι για ψήφο!!!

Πολλοί άλλοι ανήκουν στην ίδια κατηγορία. Είναι όλοι αυτοί που μας πλασάρουν τον "ιδεώδες" της Παγκοσμιοποίησης που είναι ένας Εφιάλτης για όλους τους Ελεύθερους Ανθρώπους.

Διαλύουν την Οικογένεια με τα σύμφωνα συμβίωσης του κάθε ανώμαλου που θέλει να κάνει ΝΟΜΟ του Κράτους την ιδιαιτερότητα του, και γεμίζουν την Πατρίδα με Άθεους και επικίνδυνους Ισλαμοπιθήκους για να διαλύσουν κάθε τι ευγενές που γέννησε ο Δυτικός Πολιτισμός.

Σε μερικά χρόνια η Ε.Ε θα είναι Μουσουλμανική και ο Δυτικός μας Πολιτισμός κουρελόχαρτο στα χέρια Αφρικανών και Ισλαμιστών δήθεν ευρωπαίων πολιτών που θα διασύρουν ακόμα και με την εμφανισή τους κάθε έννοια Δημοκρατίας και Ελεύθερου φρονήματος.

Για αυτή την Ε.Ε δεν δίνω δεκάρα. είναι ο εφιάλτης όλων όσων ακόμα αγωνιζόμαστε για Αξίες και Ιδανικά παντελώς ξένα σε κατώτερους πολιτισμούς που θέλουν να ισοπεδώσουν τον Πολιτισμό μας.

Ως Έλληνες έχουμε χρέος να αγωνιστούμε για να διατηρήσουμε τον Πολιτισμό που παραδώσαμε στην Ευρώπη και που ανίκανες ηγεσίες τον διέλυσαν με την είσοδο εκατομμυρίων πολιτών κατώτερου πολιτισμού στην Ε.Ε.

Ο αγώνας μας δεν είναι απλώς για την ΕΠΙΒΙΩΣΗ αλλά για να υπάρχει ζωή και ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ τα επόμενα χρόνια στην Ευρωπαϊκή Ήπειρο.

Πες ΟΧΙ σε ό,τι ξένο απειλεί να καταστρέψει ότι αντιπροσωπεύει για αιώνες ο Ευρωπαϊκός μας Πολιτισμός.

Η Ελλάδα θα γίνει μεγάλη και πάλι , η Ε.Ε θα βρει και πάλι το δρόμο της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ στηριζόμενη στις αρχές και της Αξίες της Γαλλικής Επανάστασης.

Άλλωστε: «Πηγή κάθε εξουσίας είναι αποκλειστικά το έθνος. Κανένα σώμα, κανένα άτομο δεν μπορεί να ασκήσει εξουσία που δεν απορρέει από το έθνος».

Και τα έθνη ισοπεδώνονται από την Νέα Τάξη Πραγμάτων που θέλει να μην υπάρχουν για να δημουργήσει έναν ΑΝΕΛΕΎΘΕΡΟ και ΦΟΒΙΣΜΈΝΟ υπάνθρωπο.

Και για τους σημερινούς μας και χθεσινούς μας "σωτήρες" καλό θα ήταν να διαβάσουν και τα παρακάτω από την διακήρυξη της Γαλλικής Επανάστασης.

Κανένας φόρος δεν επιβάλλεται όταν δεν αποβλέπει σε δημόσια ωφέλεια. Όλοι οι πολίτες έχουν δικαίωμα να συνεργάζονται στον προσδιορισμό των φόρων, να επιβλέπουν τη χρήση τους και να ελέγχουν τη διαχείρισή τους.

Τα εγκλήματα των εντολοδόχων του λαού δεν πρέπει ποτέ να μένουν ατιμώρητα.

Όταν η κυβέρνηση παραβιάζει τα δικαιώματα του λαού, η επανάσταση είναι για το λαό, και για κάθε μερίδα του, το πιο ιερό κι αναγκαίο καθήκον.
Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: