Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου 2016

Προσπαθούν να μας πείσουν πως ο Κυριάκος είναι λαϊκός!!!

Να τελειώνουμε με τον λαϊκισμό είπε στην πρώτη του κιόλας δήλωση ο νέος αρχηγός της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης.
Τα ίδια επανέλαβε και ο πρώην Πρωθυπουγός Αντώνης Σαμαράς με δήλωσή του. Μάλιστα ο τελευταίος νιώθει δικαιωμένος για τις επιλογές της συγκυβέρνησής του με τους κλέφτες του ΠΑ.ΣΟ.Κ και θεωρεί πετυχημένη την διακυβέρνηση της χώρας από τον ίδιο και τους συνεργάτες του!!!!!

Τις επόμενες μέρες και όσο θα βγαίνουν στη δημοσιότητα από ανεξάρτητα ΜΜΕ τα σκάνδαλα της διετίας του , οι λαμογιές των στενών συνεργατών του όπως ο κ Παπασταύρου τότε θα αρχίσει και πάλι να σιωπά όπως ο έταιρος πρώην Πρωθυπουργός  Κώστας Καραμανλής που "κατάφερε" με την χαλαρή στήριξή του στον Ευάγγελο Μεϊμαράκη  να κάνει τους αφελείς νεοδημοκράτες που ζητάνε τάχα μου ανανέωση να ψηφίσουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ελπίζουμε να μην ισχύουν όσα γράφουν σοβαρές ιστοσελίδες για την στελέχωση θέσεων του κόμματος της ΝΔ επί της "νέας" εποχής που φέρνει ο  Κυριάκος Μητσοτάκης γιατί θα απαξιώσουν πλήρως την γαλάζια παράταξη στα μάτια του έλληνα ψηφοφόρου.

Δημοσιογράφοι εξυπηρετητές εφοπλιστικών συμφερόντων, αποτυχημένοι πρώην βουλευτές και άτομα του στενού περιβάλλοντους του Αντώνη Σαμαρά την επόμενη μέρα της ΝΔ δίπλα στον καινούργιο της Πρόεδρο!!!

 Με αυτούς θα προσπαθήσει λένε η ΝΔ να κερδίσει μερικές χιλιάδες κεντρώους ψηφοφόρους για να έλθει γρήγορα στην Εξουσία. Αυτό που δεν έχουν υπολογίσει γιατί φυσικά δεν το αντιλαμβάνονται είναι πόσοι δεξιοί θα εγκαταλείψουν το κόμμα γιατί δεν είναι λαμόγια ώστε να ξεπουλάνε τις Ιδέες τους για να ακολουθήσουν τον κ. Siemens στον νεοφιλελεύθευρο κατήφορο που θέλει να οδηγήσει την χώρα.

Οι νεοφιλελεύθερες πολιτικές στην οικονομία απέτυχαν παταγωδώς σε όλον τον κόσμο περισσότερο και από τα πρώην κομμουνιστικά καθεστώτα.

Αποτέλεσμα της ΠΛΗΡΟΥΣ αποτυχίας τους είναι πως ακόμα και στην Μητρόπολη του διεθνούς καπιταλισμού , στις ΗΠΑ δηλαδή  να μην έχουν καμιά απήχηση.


Η επικράτηση του Μπάρακ  Ομπάμαβ(δυο φορές μάλιστα ) το αποδεικνύει. Το γεγονός πως οι ΗΠΑ επί Ομπάμα προχώρησαν σε πολλές και μεγάλες κρατικοποιήσεις  σε μια προσπάθεια να θωρακίσουν την Αμερικανική Οικονομία που είχε διαλυθεί από τους ανεύθυνους και πάντα επικίνδυνους κερδοσκόπους ιδιώτες, έπρεπε να προβληματίζει και τους εδώ "δεξιούς".

Ακόμα και η εμφάνιση του Τράμπ αποδεικνύει στο πόσο απέτυχαν όσοι θεωρούν ακόμα και σήμερα πως οι αγορές πρέπει να είναι ελεύθερες.

Δεν ξέρουμε τι ποσοστά θα πάρει η ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη στις επόμενες εκλογές στην Κηφισιά ή στην Εκάλη.

Είμαστε όμως σίγουρου πως στο Κερατσίνι , στο Αιγάλεω , στο Περιστέρι , στην Ηλιούπολη κ.α θα πατώσει.

Ουδείς μπορεί να πάρει στα σοβαρά τις απόψεις του Κυριάκου Μητσοτάκη για την επίλυση της ελληνικής κρίσης πλην των Γερμανών συνομιλητών του.

Ουδείς πιστεύει πως τα σχολεία μας , τα νοσοκομεία μας , και όλες οι κρατικές δομές του Κράτους που κινδυνεύουν να κλείσουν από έλλειψη προσωπικού δεν χρειάζονται ενίσχυση.

Μόνο ο Μητσοτάκης βλέπει υπεράριθμο προσωπικό και ζητά απολύσεις.

Ουδείς πλέον πιστεύει πως οι Έλληνες Εφοπλιστές βοηθάνε το Ελληνικό Κράτος.

Ουδείς Έλληνας πιστεύει πως δεν πρέπει να φορολογηθούν τα ΜΜΕ και οι ιδιοκτήτες τους.

Ουδείς πλέον Έλληνας πιστεύει πως μπορούμε να βγούμε από την οικονομική κρίση με τα μνημόνια της διαπλοκής.

Όσο κάποιοι γράφουν για τα καλά του νεοφιλελεύθερου Μητσοτάκη μας αναγκάζουν (εάν και είχαμε αποφασίσει οριστικά και αμετάκλητα ) να τα παρατήσουμε να γράφουμε κείμενα αφύπνισης για να αποτρέψουμε την πλήρη καταστροφή της Χώρας στα χέρια ενός ανίκανου και επικίνδυνου πολιτικού.

Γιατί η ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη εκφράζει όλα εκείνα που μας διέλυσαν ως Έθνος.

Όχι Κυριάκο δεν φταίει ο λαϊκισμός που φτάσαμε έως εδώ. οι μίζες της Siemens και κάθε πολυεθνικής εταιρείας  φταίνε και η ατομωρησία του πολιτικού συστήματος που ξεπούλησε σχεδόν τα πάντα έναντι ενός πινακίου φακής.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: