ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: Η μνημονιακή και διαπλεκόμενη ΝΔ δεν έχει μέλλον

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου 2016

Η μνημονιακή και διαπλεκόμενη ΝΔ δεν έχει μέλλον

Μετά από τέσσερις μήνες εσωστρέφειας η βάση της ΝΔ (όσοι πήγαν να ψηφίσουν) έβγαλαν για αρχηγό τους τον Κυριάκο Μητσοτάκη.Η Νίκη του σηματοδοτεί την στροφή της ΝΔ προς περισσότερο μνημονιακές επιλογές , προς περισσότερη "ελεύθερη" στην ουσία ασύδωτη αγορά και κυρίως απεμπολεί ΠΛΗΡΩΣ το πατριωτικό της πρόσημο.

Η στάση ενός φιλελεύθερου στα Εθνικά μας θέματα είναι σαν να λες σε κάποιον που δεν πιστεύει να κάνει τον σταυρό του.

Φιλικές σχέσεις με όλους αρκεί οι αγορές να λειτουργούν και να θησαυρίζουν οι πολυεθνικές εταιρείες.

Η φωτογραφία του κειμένου δεν είναι τυχαία. Δείχνει πως ένας νέος και "άφθαρτος" πολιτικός όπως ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει άριστες σχέσεις με τον πρώην  επικεφαλής της Siemens στην Ελλάδα κ. Χριστοφοράκο που κατηγορείτε πως λάδωνε πολιτικούς για να παίρνει η γερμανική εταιρεία δουλειές στο Δημόσιο.

Η "φίλη" και "εταίρος" μας στην Ε.Ε Γερμανία αρνείται να τον εκδώσει και να δικαστεί στην Ελλάδα για σωρεία κακουργηματικών πράξεων. Τόσο ΑΠΟΙΚΙΑ είμαστε!!!!

Αφού τον έβαλαν για κάποιους μήνες στη φυλακή οι Γερμανοί γιατί να τον στείλουν για να δικαστεί και στην αποικία τους;

Έτσι σκέφτονται οι δήθεν φίλοι και σύμμαχοί μας. Εμείς με τους Κουληδές μας τους δώσαμε το δικαίωμα να μας αντιμετωπίζουν τόσο εξευτελιστικά.

Το ξεπούλημα του ΟΤΕ στους Γερμανούς ήταν ένα σκάνδαλο που φυσικά πλήρωσε η ΝΔ σε προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις.

Πλήρωσε γενικά για όλα τα ξεπουλήματα που ονόμασε επενδύσεις. Πλήρωσε και για τις απολύσεις των οικονομικά αδυνάτων που ονόμασε ο Κούλης μεταρρυθμίσεις στο Δημόσιο Τομέα.

Αντί να κοιτάξουν στη ΝΔ να πάρουν κανένα ευρώ από τις γερμανικές πολυεθνικές που δεν κατέβαλαν ούτε τον ΦΠΑ!! περίπτωση Αεροδρομίου Ελευθέριος Βενιζέλος αυτοί κυνήγαγαν τις καθαρίστριες των Υπουργείων!!

Τόσο χαμηλά έχει πέσει το κόμμα της ΝΔ να ευνοεί απροκάλυπτα τους οικονομικά ισχυρούς εναντίον όλων των μικρομεσαίων.

Και αντί να πει ένα μεγάλο συγγνώμη για τα λάθη της έρχεται τώρα η μισή βάση της ΝΔ από όσους πήγαν και ψήφισαν να επιβραβεύσει τον Κούλη για το θεάρεστο έργο του στο Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Μαζί του ο πρώην Πατριώτης Άδωνις Γεψργιάδης που μιλάει για τους αρχαίους μας προγόνους την ώρα που ψηφίζει τα μνημόνια της υποταγής.

Μας λέει δηλαδή για τον Λεωνίδα και τους 300 , για το ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ την ώρα που λέει ΝΑΙ σε ΟΛΑ και θέλει να μείνει σε μια Ε,Ε που δεν τιμά καθόλου ούτε την πατρίδα μας μα ούτε και τον Δυτικό Πολιτισμό.

Αυτή η επιλογή  των βολεμένων ή ανεύθυνων  173.297 ψηφοφόρων που έβγαλαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη αρχηγό της ΝΔ θα "πληρωθεί¨στις κάλπες όποτε γόνουν εκλογές. Υπάρχουν βέβαια και οι υπόλοιποι από τις 404.000 που πήγαν και ψήφισαν την πρώτη Κυριακή που είχαν άλλες επιλογές.

Όμως κακά τα ψέματα το κόμμα είναι τόσο διχασμένο ανάμεσα σε νεοφιλελεύθερους και δεξιούς που η συγκατοίκησή τους στην ίδια γαλάζια πολυκατοικία είναι προβληματική έως μαρτυρική για όσους ακόμα πιστεύουν στην δεξιά ιδεολογία.

Γιατί δεν μπορεί ο δεξιός να είναι υπέρ του συμφώνου συμβίωσης , δεν μπορεί ο δεξιός να μην τιμά τους αγωνιστές της παράταξης, δεν μπορεί να μην καταθέτει στεφάνι στου Μακρυγιάννη , στον Μελιγαλά , στον Γράμμο και το Βίτσι. Αυτή η δεξιά με την επιλογή Μητσοτάκη για την ηγεσία της ΝΔ μπαίνει  στο περιθώριο.

Άλλωστε αυτή η δεξιά ήταν πάντα στο περιθώριο. Ήταν μπροστά στους αγώνες και στην άκρη όταν οι ¨δεξιές" κυβερνήσεις μοίραζαν ως λάφυρα τα δανεικά και αγύριστα όπως νόμιζαν από τα πακέτα που έρχονταν από το ντόπιο και ξένο κεφάλαιο με τους ανάλογους βέβαια τόκους!!

Άλλοτε λίγο άλλοτε περισσότερο  αυτή η δεξιά πτέρυγα του κόμματος έμπαινε στο ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ και ουδέποτε κυβέρνησε  την χώρα.

Γιατί δεν μπορεί αυτός που είπε πως η Κύπρος είναι μακριά να είναι δεξιός/ Δεν μπορεί αυτός που δεν τον νοιάζει πως θα ονομάζεται το Κράτος των Σκοπίων να είναι δεξιός.

Δεν μπορεί αυτός που ήταν υπέρ του σχεδίου ΑΝΑΝ για την Κύπρο μας να είναι δεξιός.

 Όσοι πίστευαν σε Αξίες και Ιδανικά είδαν να αναρριχώνται σε θέσεις κλειδιά μέσα στον κομματικό μηχανισμό οι φλούφληδες και οι λούληδες.

Όχι αυτή την φορά δεν θα αντέξουμε να αγωνιστούμε για να κάνουμε Πρωθυπουργό έναν ακόμη φλούφλη.

Είμαστε ΚΑΘΑΡΑ απέναντι στη ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη , είμαστε καθαρά απέναντι σε όσους θεωρούν πως η Πατρίδα μας πρέπει για το "καλό" της να υιοθετεί άκριτα τις γερμανικές στρατηγικές για την επίλυση ενός οικονομικοπυ προβλήματος που μας έχει καταστήσει ΑΠΟΙΚΙΑ χρέους.


Αυτό το χρέος δεν δύναται να το πληρώσει ένας λαός που έδωσε τα φώτα του Πολιτισμου στους Ούνους που κάνουν κουμάντο και καταστρέφουν με τις πολιτικές τους την Ευρωπαϊκή Ένωση. Αργά ή γρήγορα η γερμανοκρατούμενη Ε.Ε θα ηττηθεί και θα διαλυθεί. Μια ΕΕ που δεν σέβεται τα κράτη-έθνη που την αποτελούν δεν έχει νόημα να υπάρχει.


Θα αγωνσιτούμε με όλες μας τις δυνάμεις να κρατήσουμε τις Ελληνίδες και τους Έλληνες ενημερωμένους για όσους επιβουλεύονται την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ μας.

Είμαστε οικονομικοί σκλάβοι και θα αποκτήσουμε την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ μας μόνο όταν η Ελλάδα κυβερνηθεί από Έλληνες που αγαπάνε την Πατρίδα τους και όχι από  Γερμανοτσολιάδες!!!!!

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: