Παρασκευή, 1 Ιανουαρίου 2016

8 χρόνια μετά γίναμε σοφότεροι για τις διαδικτυακές σας συνήθειες


Δεν μάθαμε ξαφνικά τι εστί Νεοέλληνας. Άλλωστε η κατάντια της Χώρας δεν είναι ανεξάρτητη από όλους εμάς που την κατοικούμε. Η πλειοψηφία επέλεξε τους πολιτικούς που οδήγησαν την Πατρίδα στην καταστροφή , "εμείς" χειροκροτούσαμε όλους αυτούς που τώρα μας παίρνουν τα σπίτια για να ξεχρεώσουν ένα χρέος που οι ίδιοι δημιούργησαν μοιράζοντας λεφτά σε κολλητούς και κολλητές.
Το Νέο Πασοκ ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει την πολιτική παροχών του "αείμνηστου" Ανδρέα Παπανδρέου που όπως όλοι οι παραμυθατζήδες και πολιτικοί απατεώνες έχουν ακόμα οπαδούς τα βολεμένα κομματόσκυλα του δημοσίου τομέα ή όσους έκαναν δουλειές με το Δημόσιο και έφαγαν εκατομμύρια ευρώ.

Η δική μας μικρή διαδικτυακή ΦΩΝΗ , είναι αδύνατον να δημιουργήσει έναν πατριωτικό-εθνικιστικό πόλο που είναι αναγκαίος για να ξεφύγει η Ελλάδα μας από την μέγγενη των δανειστών της.


Όσο εμείς αντιμετωπίζαμε τις μηνύσεις και τις αγωγές από τα άθλια υποκείμενα που αφού έκλεψαν είχαν το θράσος και να μας εγκαλούν ως δήθεν δυσφημιστές τους, οι καλοί μας "συνάδελφοι" δημοσιογράφοι δημιουργούσαν το κλίμα για την ολική απομόνωσή μας από όλα τα ΜΜΕ. Η τελευταία μας αντίδραση ήταν η δημιουργία ενός ιστολογίου όσο ήμασταν ακόμα στα πράγματα για να μπορούμε να λέμε όσα δεν μας άφηναν στα συστημικά ΜΜΕ όπου εργαζόμασταν για πάνω από μια δεκαετία.


Πιστέψαμε πολύ στις δυνάμεις μας και κυρίως στον ανυπότακτο χαρακτήρα των συνελλήνων αλλά τελικά κάναμε λάθος. Η πλήρη απαξίωση όλων έγινε αιτία ουδείς πλέον να πιστεύει όσα κακά σας λέγαμε πως θα επακολουθούσαν. Ακόμα και σήμερα κάποιοι αφελείς πιστεύουν πως η Πατρίδα μπορεί να ανακάμψει εντός της Ε.Ε. Θεωρούν πως οι δανειστές μας θα μας φερθούν επιτέλους ανθρώπινα. Όμως για ακόμα μια φορά πλανώνται πλάνην οικτρά!!


Κάπου εδώ η δική σας αλογόμυγα δεν θα σας τσιμπάει σε καθημερινή βάση. Κάπου εδώ οι δρόμοι μας θα χωρίσουν για διάστημα αρκετό ώστε ο καθείς από εμάς να καταλάβει τι ακριβώς θέλει από αυτό που τα συστημικά ΜΜΕ αποκαλούν ενημέρωση.

Ήμαστε άξιοι της μοίρας μας και δεν μπορούμε να βρίσκουμε πάντα δικαιολογίες για όσα μας συμβαίνουν. Και εμείς εδώ είμαστε άξιοι της μοίρας μας γιατί πιστεύαμε πως υπάρχει ένα 15% του Ελληνικού Λαού που σκέφτονται όπως εμείς.


Τελικά κάναμε ΛΑΘΟΣ και δεν ήταν το μόνο που κάναμε την τελευταία καταστροφική για εμάς πενταετία (2010-2015). Καλή συνέχεια σε όλους και ίσως στο μέλλον τα ξαναπούμε ή από εδώ μέσα ή από αλλού.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: