Δευτέρα, 7 Δεκεμβρίου 2015

Μια άλλη Ευρώπη γεννιέται


Η καθαρή ΝΙΚΗ των Γάλλων Εθνικιστών στις περιφερειακές εκλογές της Γαλλίας δείχνει πλέον ΞΕΚΑΘΑΡΑ πως στην Ε.Ε κάτι αρχίζει να αλλάζει.
Οι λανθασμένες πολιτικές μετανάστευσης που οδήγησαν στα σημερινά δραματικά αδιέξοδα πρέπει να αλλάξουν. Το κόμμα της Λεπέν όπως και δεκάδες άλλα στην Ε.Ε ζητούν το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ. Η Ευρώπη να παραμείνει ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ και να υπερασπίζεται τον Δυτικό Πολιτισμό ως το μοναδικό ΑΝΤΙΒΑΡΟ στην ΑΠΟΛΥΤΗ βαρβαρότητα όλων των άλλων.

Όσοι θεωρούν πως μπορούμε να συννενοηθούμε με ανθρώπους οι οποίοι κόβουν κεφάλια ας προσπαθήσουν αυτοί να πιάσουν διάλογο μαζί τους. Η ΑΝΟΧΗ μας σε πολιτισμούς κατώτερους και σε ανθρώπους που πιστεύουν σε γελοία παραμύθια για παράδεισους με πιλάφια και 72 παρθπενες έχει τελειώσει.

Ήρθε η ώρα να ξυπνήσει η Ευρώπη από τον λήθαργο δεκαετιών και να παίξει και πάλι πρωταγωνιστικό ρόλο στο διεθνές γίγνεσθαι. Το δήθεν ΣΟΚ των Σιωνιστικών ΜΜΕ δεν θα εμποδίσει όλους εμάς που πιστεύουμε στην Ευρώπη των Ελεύθερων Εθνών-Κρατών να πολεμήσουμε για την ίδια την επιβίωσή μας.

Όχι δεν θα παραδοθούμε να μας κόψουν τα κεφάλια οι δήθεν "επαναστάτες" ισλαμοπίθηκοι. Θα υπερασπιστούμε την ΦΥΛΗ μας , το ΑΙΜΑ μας, τον Λευκό Πολιτισμό μας.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: