ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: Τα παραμύθια του ΣΥΡΙΖΑ μας έφεραν σε ακόμα πιο δεινή θέση

Τρίτη, 1 Δεκεμβρίου 2015

Τα παραμύθια του ΣΥΡΙΖΑ μας έφεραν σε ακόμα πιο δεινή θέση


Πριν περίπου έναν χρόνο ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ψήφισε Πρόεδρο της Δημοκρατίας τον συνωνόματό μου Σταύρο Δήμα και οδήγησε την χώρα σε πρόωρες εκλογές. Λέγοντας ένα σωρό ψέματα που όλοι σας πλέον τα γνωρίζετε ΝΙΚΗΣΕ τις εκλογές του Ιανουαρίου και έκανε ελάχιστα από αυτά που υποσχέθηκε. Δεν κατήργησε τα ΜΝΗΜΟΝΙΑ και φυσικά δεν μας πήγε σε ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ.
Διαπραγματεύθηκε επί έξι μήνες για να οδηγηθούμε στο ΤΡΙΤΟ και χειρότερι ΜΝΗΜΟΝΙΟ και αμέσως μετά πριν εφαρμόσει τα βαριά και ΑΔΙΚΑ μέτρα οδήγησε την χώρα σε νέες εκλογές!! Είχε μεσολαβήσει το ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ όπου το δικό μας περήφανο ΟΧΙ μετατράπηκε σε ΝΑΙ σε όλα και σε ΤΡΙΤΟ μνημόνιο.

Αφού κέρδισε και τις εκλογές του Σεπτεμβρίου διέλυσε και ξεπούλησε όλες τις συστημικές Τράπεζες σε ένα σκάνδαλο που όμοιό του δεν έχει ξανασυμβεί. Η αξιωματική αντιπολίτευση θα έπρεπε ήδη να είναι στα κάγκελα αλλά αυτοί ψάχνουν ακόμα τον τρόπο να διώξουν το παλιό και φθαρμένο με εσωκομματικές εκλογές που έχουν καταντήσει ΠΑΡΩΔΙΑ.

Την ίδια ώρα η ανεύθυνη και επικίνδυνη κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ γέμισε την χώρα λαθρομετανάστες και πρόσφυγες από όλα τα κράτη της γης (Συρία , Αφγανιστάν , Πακιστάν , Μπαγκλαντές κ.α) και πέτυχε να μας λυπούνται όλοι οι άλλοι Ευρωπαίοι αλλά τα χρήματά τους να πηγαίνουν στην Τουρκία!! Ο παράνομος διακινητής λαθρομεταναστών κατάφερε να εξασφαλίσει από την Ε.Ε 3 δις ευρώ για να συγκρατήσει τα κύματα των λαθρομεταναστών και προσφύγων που κατακλύζουν τα ελληνικά νησιά.

Οι Ευρωπαίοι "εταίροι" μας αφού είπαν παχιά λόγια για δήθεν διαμοιρασμό των προσφύγων στα 28 κράτη μέλη τώρα το καθένα κοιτάζει πως δεν θα πάρει κανέναν ή ελάχιστους!! Για τον λόγο αυτό νομιμοποίησαν την Τουρκία σε έκτακτη σύνοδο κορυφής στις Βρυξέλλες και την όρισαν ισότιμο συνομιλητή μας!!!

Της έδωσαν και 3 δις για να κάνει λέει κέντρα υποδοχής των προσφύγων και να σταματήσουν οι ανεξέλεκτες ροές προς την Ε.Ε. Και όλα αυτά με την συμμετοχή της Ελλάδας η οποία βλέπει τους βιαστές του Κυπριακού λαού να είναι ισότιμο μέλος μιας Ε.Ε που προκαλεί πλέον μόνο ΑΗΔΙΑ σε όλο τον πολιτισμένο κόσμο.

Αυτή η ΕΕ που δήθεν ο Τσίπρας θα την άλλαζε εάν του δίναμε την πρωτοκαθεδρία στις εκλογές. Όσοι τον ψήφισαν του έδωσαν την δυνατότητα να διαπραγματευθεί και φυσικά τώρα ετοιμάζονται να πληρώσουν τα ΕΝΦΙΑ και όλους τους άδικους φόρους που δήθεν θα καταργούσε.

Το ιστολόγιό μας που από το 2008 σας έγραψε την ΑΛΗΘΕΙΑ πως η Ελλάδα θα χρεοκοπήσει , νιώθει την ανάγκη να σας πει πως αργά ή γρήγορα η Πατρίδα μας θα είναι εκτός Ευρωζώνης.

Ο λογαριασμός δεν βγαίνει και φυσικά μετά την διάλυση της μεσαίας τάξης στην Πατρίδα μας τα δεινά θα είναι περισσότερα.

Οι θυσίες μας επί έξι χρόνια πήγαν χαμένες. Σπίτια χάθηκαν , περιουσίες χάθηκαν , και το ΜΟΝΟ που παρέμεινε ίδιο είναι η ανευθυνότητα με την οποία ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ένα κόμμα ως λαός.

Οι κλέφτες και οι ψεύτες σε αυτόν εδώ τον Τόπο στηρίζονται οικονομικά και ηθικά από μια πλειοψηφία "πολιτών" που κοιτάει μόνο το δικό της συμφέρον.

Η ύπαρξη του ιστολογίου μας είναι πλέον περιττή αφού μόλις ένα 5% του Ελληνικού Πληθυσμού είναι σε θέση να αντιληφθεί ακόμα και το τι γράφουμε.

Οι δικές μας εγκλήσεις για να σωθεί ο Τόπος δεν έπιασαν. Βουλιάξαμε οικονομικά όπως οι περισσότεροι Έλληνες και αυτοί που μας πολέμησαν "ανδρώθηκαν" οικονομικά και κοινωνικά και μας έθεσαν σε περιθώριο.

Εμείς ούτε μάρτυρες είμαστε ούτε τζιχαντιστές για να ανατιναχθούμε για δήθεν αξίες. Ξέρουμε σε τι πιστεύουμε , γνωρίζουμε και τα δικά μας λάθη κα κυρίως μας προκαλεί ΑΗΔΙΑ η πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού.

Εάν δεν καταφέρουμε να μεταναστεύσουμε θα μείνουμε εδώ ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ και λίγοι να σας καλούμε να αντιδράσετε με την ψήφο σας. \

Όμως ειλικρινά δεν θέλουμε να το ζήσουμε και αυτό. Το ξεκίνημα από το μηδέν , την πλήρη ατιμωρησία όσων μας κατέστρεψαν και την δήθεν φιλευσπλαχνία όσων μας άφησαν να υπάρχουμε και εμείς ως "τσόντα" στον διαδικτυακό οχετό της λογικής τους.

Αργά ή γρήγορα θα αναζητήσετε ανεξάρτητες φωνές να σας ενημερώνουν. Τώρα έχετε απορροφηθεί στα δικά σας προβλήματα που είναι και δικά μας αφού έχουμε υποστεί τις ίδιες θυσίες με εσάς.

Διαβάζετε ακόμα για Βασιλεύουσες την ώρα που δεν έχετε να καλύψετε τις ανάγκες της οικογένειάς σας.


Καλά τα όνειρα όμως οι εφιάλτες της μνημονιακής Ελλάδας στοιχειώνουν κάθε ελπίδα για σωτηρία.

Χωρίς Κυβέρνηση , χωρίς αντιπολίτευση , με βουβή Εκκλησία και με το κίνδυνο να έχουμε και άλλους Λεβέντηδες στη Βουλή ποιος ειλικρινά πιστεύετε πως μπορεί να μας σώσει;

Η κατασροφή της χώρας γίνεται με την δική μας 'ανεμελειά" αφού θεωρήσαμε πως ένας πρώην Κνίτης θα μας έβγαζε από τα προβλήματά μας.

Οι αιώνιοι εχθροί του Ελληνισμού κυβερνάνε την χώρα για αυτό το αποτέλεσμα θα είναι ολέθριο για όλους μας.

Δεν υπάρχει αυτή την στιγμή σοβαρή ελπίδα σωτηρίας. Τα κόμματα υπηρέτες του Ευρωπαϊκού και Παγκόσμιου κατεστημένου δεν θέλουν να αλλάξουν την δυσμενή θέση της χώρας μας.

Υπηρέτες ξένων συμφερόντων κόμματα χωρίς ιδεολογία και κυρίως με στελέχη βουτηγμένα μέσα στην παρακμή.

Εσείς αποφασίσατε αυτούς που θα μας κυβερνούσαν , εσείς επιλέγετε και στηρίζετε τα συστημικά ΜΜΕ , εσείς στο τέλος θα πληρωσετε και τον λογαριασμό.

Το δυστύχημα είναι πως μας πήρατε και εμάς στο λαιμό σας.

Σ.Μ 


Δεν υπάρχουν σχόλια: