Τετάρτη, 16 Δεκεμβρίου 2015

Σάπισε η κοινωνία μας


Σύμφωνο συμβίωσης με μελλοντική προέκταση για υιοθεσία από τα ομόφυλα ζευγάρια, ξύλο σε βουλευτή επειδή έκανε το "λάθος" να είναι κοντά στο γκέτο των αριστεροφασιστών στα Εξάρχεια και δηλώσεις γεμάτες μίσος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από ανθρώπους που υπερασπίζονται τις "Ιδέες" τους και τις ιδιαιτερότητές τους εναντίον όσων διαφωνούν μαζί τους. Ελλάδα λίγο πριν μπει το 2016 σε πλήρη ΠΑΡΑΚΜΗ αφού όλοι είναι έξαλλοι και αναζητούν αντιπάλους λίγο πριν το μεγάλο ΜΑΚΕΛΕΙΟ.
Η Αστική μας Δημοκρατία κινδυνεύει τόσο από ανόητες και μικρές μειοψηφίες όσο και από την δική μας ΕΥΘΥΝΗ που φέραμε τα πράγματα έως εδώ. Ψηφίσαμε ανθρώπους ανίκανους να διοικήσουν ακόμα και μια μικρή επιχείρηση μόνο και μόνο για να προστατέψουμε τα συμφέροντά μας και ΤΩΡΑ βουλιάζουμε ΟΛΟΙ σε ένα βόθρο που εάν δεν δημιουργήσαμε δεν κάναμε ΤΙΠΟΤΑ για να αποτρέψουμε να βρωμίσει τα ΠΑΝΤΑ γύρω του.

Η θέση η δική μας για όλα τα θέματα της Ελληνικής Πραγματικότητας είναι εδώ και πολύ καιρό γνωστή. Ξεκάθαρα χωρίς περιστροφές και ωραιοποιήσεις σας γράψαμε από το 2008 πως χρεοκοπούμε , και σας γράφαμε από ΤΟΤΕ πως η οικονομική μας καταστροφή ήρθε πολύ ύστερα από την ηθική μας παρακμή. Ο λόγος της Εκκλησίας ηχεί πλέον στα αυτιά μας ως θόρυβος και ουδείς αντιλαμβάνεται πως το ΤΕΡΑΣ που δημιουργήσαμε ήρθε η ώρα να κατασπαράξει την Αστική μας Δημοκρατία.


Ο διάλογος έδωσε την θέση του στις μπουνιές , τα επιχειρήματα γίνανε στιλέτα και σε λίγο καιρό θα έχουμε και το θλιβερό προνόμιο να θρηνήσουμε και άλλα θύματα από τις λάθος πολιτικές μας επιλογές. Το χειρότερο πως δεν υπάρχει κάτι που να εμπνεύσει τους πολίτες που δεν εμπιστεύονται πλέον κανένα πολιτικό πρόσωπο πως είναι ικανό να δώσει λύση στα πάμπολα προβλήματα που συσσωρεύθηκαν από δεκαετίες. Δεν έχω όρεξη να γράψω κανένα κείμενο πλέον για μια ΜΑΧΗ που χάθηκε.

Δεν με νοιάζει για το μέλλον αυτής της χώρας αφού το ΠΑΡΟΝ της είναι τόσο τραγικό όσο ουδείς μας θα μπορούσε να έχει φανταστεί εκεί στις αρχές της δεκαετίας του 1980 όταν η χώρα ήταν έτοιμη να κολυμπήσει στα βαθιά και θολά νερά μιας Ευρώπης που σήμερα κλονίζεται από τα μεγάλα λάθη των πολιτικών της επιλογών. Ξορκίζουν το "φάντασμα" της Λεπέν όσοι δημιούργησαν αυτό το πολυφυλετικό ΥΠΕΡ-κράτος που πνίγει τα δίκαια των εθνών-κρατών μιας Ε.Ε που νοιάζεται μόνο για το ΕΥΡΩ της.


 Η Ευρωπαϊκή "ηθική" επιτάσσει λένε οι Νεοταξίτες κράτη χωρίς σύνορα , αγορές "ελεύθερες" και ανεξέλεκτες και κυρίως σεβασμό στις ιδιατερότητες και τις ανωμαλίες των μειοψηφιών της. Αυτή η Ε.Ε είναι πλέον όχι η λύση αλλά το πρόβλημα για μια κοινωνία που έχει χάσει κάθε ΑΞΙΑ και ΙΔΑΝΙΚΟ και που δεν φέρει κανέναν Πολιτισμό πέρα από τον ΥΛΙΚΟ ευδαιμονισμό μιας πολύ μικρής ΟΛΙΓΑΡΧΙΑΣ Τραπεζιτών και Τοκογλύφων. Η Ε.Ε του Χασάν ουδεμία σχέση δεν μπορεί να έχει με τον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό , με τις αξίες του Διαφωτισμού και της Γαλλικής Επανάστασης.

 Η σημερινή Ελλάδα αναζητεί και πάλι την χαμένη της ταυτότητα μέσα από την ΙΣΤΟΡΙΑ της που παραχαράσσουν με κάθε τρόπο οι αιώνιοι πολέμιοι του Ελληνισμού. Το φίδι ντυμένο πότε κόκκινα και πότε μαύρα βγήκε από το αυγό του και δαγκώνει όλους τους Ελεύθερους Ανθρώπους της Ευρωπαϊκής Ηπείρου. Προχθές στο Λονδίνο , χθες στο Παρίσι , αύριο στην Αθήνα και πάει λέγοντας σε ένα γαϊτανάκι ΤΡΟΜΟΥ που ο εχθρός δεν είναι τόσο ευδιάκριτος όσο σας γράφουν. Η ωθωμανική μαντήλα , οι σταλινικοί δολοφόνοι , οι Ναζιστές με τα ρόπαλα , οι gay που υιοθετούν παιδιά , οι παιδόφιλοι , οι ισλαμοφασίστες του isis , οι διενείς τοκογλυφοι , η "αφωνία" της Χριστιανοσύνης αποτελούν ένα παζλ τρόμου που οδηγεί στον ΠΛΗΡΗ αφανισμό και της Δημοκρατίας και της Ελευθερίας μας.

Χάσαμε τον ΠΟΛΕΜΟ χωρίς να ρίξουμε ούτε μια ντουφεκιά και αυτό είναι που με στεναχωρεί περισσότερο. Η καπιταλιστική μας ευδαιμονία , η πλήρη αδιαφορία μας για τα κοινά οδήγησε στο να μην μπορούμε να ξεχωρίσουμε τους λύκους από τα πρόβατα.


Η τύφλωση είναι πλέον τέτοια που το φυσιολογικό γίνεται αφύσικο και οι ξεδιάντροποι αποκαλούν τους ευατούς τους ηθικούς. Συνεχίστε να παρακολουθείτε τον gay "εθνικός" σας διασκεδαστή και αφήστε όσους νιώθουν ακόμα ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ να ξεσηκώνουν όσους είναι έτοιμοι να πολεμήσουν για ό,τι απέμεινε από τον Ευρωπαϊκό μας Πολιτισμό.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: