ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: Μας βαρεθήκατε...σας βαρεθήκαμε

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου 2015

Μας βαρεθήκατε...σας βαρεθήκαμε


Πάει και το 2015 βγαίνει σε 12 περίπου ώρες και έτσι όλοι μας πλέον έχουμε βάλει στην πλάτη μας έναν ακόμα χρόνο.
Τις επόμενες μέρες και όσο θα αναλογιζόμαστε τι συνέβη το 2015 θα είμαστε στην δυσάρεστη θέση να σας υπενθυμίσουμε πως η δική μας γκρίνια ήταν δικαιολογημένη. Η δική σας στάση ζωής είναι απαράδεκτη και για αυτό εμείς δεν έχουμε πλέον ΤΙΠΟΤΑ να μοιραστούμε μαζί σας. Βαρεθήκαμε να γράφουμε για λαμόγια και απατεώνες που εσείς στηρίζετε , θαυμάζετε και κάποιους που είναι πολιτικοί τους ψηφίζετε κιόλας.

Βαρεθήκαμε να σας βλέπουμε έτσι αδύναμους να δέχεστε μοιρολατρικά τις όποιες αλλαγές ετοιμάζουν για εμάς οι καταστροφείς κάθε ηθικής της κοινωνίας μας. Σας βαρεθήκαμε να στηρίζετε τις ιδιαιτερότητες και τα κουσούρια κάθε μειοψηφίας και να μας υβρίζετε ως δήθεν ρατσιστές και ομοφοβικούς.

Βαρεθήκαμε να στηρίζετε σταλινικούς , Ναζίδες , και γενικά ό,τι πιο αντιδημοκρατικό κυκλοφορεί και "οπλοφορεί" καταδικάζοντας μας σε ένα μέλλον χωρίς ΗΘΙΚΗ. Η εκκλησία χωρίς φωνή δεν μας βρίσκει σύμφωνους , όπως δεν μας βρίσκουν σύμφωνους και οι φωνές χυδαιότητας που δίνουν το δικαίωμα σε κάθε ανώμαλο να το παίζει διωκόμενος και "ήρωας". Τις επόμενες μέρες η δική μας ΑΠΟΥΣΙΑ στο διαδίκτυο θα σηματοδοτήσει την δική μας ΑΠΟΨΗ πως πλέον με κείμενα και ευχολόγια δεν γίνεται καμιά επανάσταση εναντίον μιας αδίστακτης εξουσίας που ισοπεδώνει τα ΠΑΝΤΑ.

Ήμασταν πολλοί λίγοι στο διαδίκτυο που έχει γεμίσει ψεκασμένους για να φέρουμε την οποιαδήποτε αλλαγή. Σας είπε ποτέ κανείς άλλος πόσο απατεώνας ήταν ο Λαυρεντιάδης , ο Κοντομηνάς και δεκάδες άλλοι που γλίτωσαν με ποινές χάδι;

Ξέρετε πόσα δις ευρώ έχουν φαγωθεί από ιδιώτες στη χώρα μας τα τελευταία 20 χρόνια; Ξέρετε πόσα πολιτικά πρόσωπα έχουν εμπλακεί σε σκάνδαλα και κυκλοφορούν ακόμα ελεύθεροι;

Σας έγραψε ποτέ κανείς πόσα έχει δώσει η χώρα μας σε τόκους την τελευταία πενταετία; Γνωρίζετε πως συντηρείτε επί δεκαετίες η "ελληνική" βασιλική οικογένεια;

Ποιος περιμένετε να σας πει την αλήθεια; Ο Βαρδινογιάννης ; Ο Μπόμπολας ; Ο Αλαφούζος;

Βαρέθηκα και  να πληκτρολογώ λέξεις που δεν έχουν καμιά ΑΞΙΑ όταν απευθύνονται σε μια πλειοψηφία που είναι ΑΞΙΑ της τύχης της.

Κουράστηκα πολύ αυτά τα 8 χρόνια με αυτό το ιστολόγιο ΑΠΟΨΗΣ που με γέμισε με αγωγές των γνωστών απατεώνων που σήμερα το παίζουν και φιλάνθρωποι.

Δικαιούμαι ως άνθρωπος το δικαίωμα να παραμείνω ήρεμος για κάποιες μέρες , μήνες , χρόνια.

Δικαιούμαι να ζω με ανθρώπους που με εμπιστεύονται και όχι με δήθεν φίλους που ποτέ δεν πίστεψαν στο διαφορετικό.

Η δική τους διαφορετικότητα είναι για μένα αρρώστια για την κοινωνία και δεν είναι δυνατόν να συνεχίσω να κάνω πως ανέχομαι τους πάντες και τα πάντα για να παραμείνω δήθεν συγκαταβατικός και "καλός".

Σας βαρέθηκα , με βαρεθήκατε κάπου εδώ οι λίγοι πιστοί του ιστολογίου θα πρέπει να καταλάβουν πως οι επιλογές δεν είναι παρά ελάχιστες.

Στον αγώνα για επιβίωση ακόμα και το χόμπι μας έγινε μαρτύριο. Γι' αυτό καλά να περνάτε και μακριά και αγαπημένοι.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: