Παρασκευή, 25 Δεκεμβρίου 2015

Καλά Χριστούγεννα σε όλες και όλους

Μέσα στην "τρέλα" των ημερών η Αγάπη που κηρύσσει η Γέννηση του Κυρίου μας ήρθε ατυχώς για εμάς σε δεύτερη μοίρα.

Τα όσα συμβαίνουν στην Πατρίδα μας τα τελευταία χρόνια σηματοδοτούν ένα αύριο ζοφερό για τους περισσότερους από εμάς.Ζητάμε πλέον όλοι το αυτονόητο μια εργασία για να καλύψουμε τις ανάγκες μας και να πληρώνουμε ένα σωρό άδικους φόρους και χαράτσια που μας επέβαλλαν δια της βίας οι δήθεν Ευρωπαίοι εταίροι μας μαζί με το ΔΝΤ δηλαδή τους Αμερικανούς.

Η μεταχείριση  της Πατρίδας κάκιστη το ίδιο ανεπαρκές και ανεύθυνο και το πολιτικό της προσωπικό που εμείς επιλέγουμε μέσω της ψήφου μας. Κάνουμε δήθεν αγώνα για να απεγκλωβιστούμε από τα μνημόνια και όλο υπογράφουμε νέα , σε ένα γαϊτανάκι που δεν έχει τελειωμό.

Τις επόμενες εβδομάδες και όσο η φοροδοτική ικανότητα των Ελλήνων εξαντλείται θα δούμε εικόνες συνανθρώπων μας να μην έχουν ούτε τα απαραίτητα για την επιβίωση.

Και μέσα σε όλα αυτά τα δεινά οι απαιτήσεις μειοψηφικών ομάδων της κοινωνίας μας να διεκδικούν να κάνουν το δικό τους αφύσικο φυσικό και να νομοθετούν εις βάρος την μεγάλης πλειοψηφίας του λαού μας που θεωρεί το θεσμό της οικογένειας πυλώνα για την σταθερότητα μιας κοινωνίας.

Μπλέξαμε και εμείς και στεναχωρήσαμε με τον καυστικό μας λόγο ανθρώπους με τους οποίους δεν είχαμε τίποτα να χωρίσουμε αλλά που εμείς θεωρούμε πως δεν είναι δυνατόν να μας επιβάλλουν την ιδιαιτερότητά μας. Πέρα από όλα αυτά βέβαια νιώσαμε ιδιαίτερα άσχημα αυτές τις μέρες γιατί δεν διαφαίνεται για την Χώρα μας καμιά λύτρωση.

 Όσοι θεωρούν πως θα ξεπεράσουμε το σκόπελο και πως θα ανασάνουμε και πάλι δεν κατανοούν το μέγεθος της ζημιάς που έχουμε υποστεί όλοι μας.

Τις επόμενες μέρες και όσο εσείς δεν ξέρετε πως θα βρείτε χρήματα για να αποπληρώσετε τα χρέη σας εμείς θα σκεφτόμαστε πολύ σοβαρά πως πρέπει να συμμετέχουμε σε μια μεγάλη προσπάθεια που θα γίνει για να αποκτήσει και πάλι η δεξιά του Κυρίου φωνή μέσα στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.


Η τραγική εικόνα της σημερινής ΝΔ μας απωθεί έντονα και δεν δυνάμεθα να βάζουμε συνέχεια πλάτη για να επικρατούν στα υψηλά κλιμάκια του κόμματος οι κίναιδοι και τα λαμόγια.

Η Νέα Ελλάδα δεν μπορεί να περιμένει και καθένας από εμάς πρέπει ΑΜΕΣΑ να αναλάβει τις ευθύνες του και να σηκώσει τα "βάρη" που του αναλογούν. Εμείς δεν παραδοθήκαμε ΠΟΤΕ δεν προσκυνήσαμε καμία Εξουσία και το κυριότερο δεν εγκαταλείψαμε ΠΟΤΕ τις Ιδέες μας. Καλά Χριστούγεννα σε όλες και όλους με ΥΓΕΙΑ και κυρίως με κρατήστε πρώτα την ανθρωπιά σας και μετά μην δεχθείτε να ξεπουλήσετε για την όποια επιβίωση τις Ιδέες σας.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: