ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: Νίκησαν οι "κεντρώοι" και οι οπαδοί της συναίνεσης στις εσωκομματικές της ΝΔ

Δευτέρα, 21 Δεκεμβρίου 2015

Νίκησαν οι "κεντρώοι" και οι οπαδοί της συναίνεσης στις εσωκομματικές της ΝΔ


ΤΑ ΓΑΛΑΖΙΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΨΗΦΙΣΑΝ ΝΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗ 
Οι χθεσινές εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ για ανάδειξη νέου αρχηγού έδειξαν αυτό που φοβόμασταν. Ο κορμός της ΝΔ έχει διαβρωθεί εδώ και δεκαετίες από όσους στηρίζουν τα σύμφωνα συμβίωσης των ομόφυλων ζευγαριών , λένε ΝΑΙ στα τζαμιά για τους "αδελφούς" μας μουσουλμάνους, σκέφτονται πως είναι χρήσιμος ο διάλογος με τον Τούρκο ΑΤΤΙΛΑ που θέλει να βάλει χέρι στο μισό Αιγαίο και το κυριώτερο απέδειξε πως όσοι κατέχουν την πλειοψηφία του εκλογικού σώματος της ΝΔ δεν έχουν καμιά Εθνική ευαισθησία και είναι το ίδιο λαμόγια με το διεφθαρμένο ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Σίγουρα οι 400.000 πολίτες που πήγαν και ταλαιπωρήθηκαν σαν τα ζώα (με ευθύνη και των τεσσάρων υποψηφίων) δεν περίμεναν πως η δική τους γαλάζια παράταξη έχει γίνει ουρά του ΠΑ.ΣΟΚ παλιότερα και του ΣΥΡΙΖΑ τώρα αρκεί να μείνουμε Ευρώπη!!!


Διαφορετικά πρόβατα ροζ και γαλάζια στην κοινή τους ευρωπαϊκή στάνη που ψηφίζει νόμους ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ για την μεσαία τάξη και δεν έχει ουδεμία ΗΘΙΚΗ. Νομιμοποιεί όλες τις ιδιαιτερότητες , συνθλίβει κάθε τι εθνικό και οδηγεί το ανθρώπινο είδος σε ΑΠΟΛΥΤΗ παρακμή. Ντρέπομαι ειλικρινά που συμμετείχα σε αυτή την εκλογική διαδικασία ως αντιπρόσωπος υποψηφίου. Ντρέπομαι γιατί αντιλήφθηκα πως με το 50% και βάλε των χθεσινών ψηφοφόρων ΔΕΝ έχω ουδεμία σχέση. Δεν έχω ουδεμία διάθεση να ωραιοποιήσω τον κόσμο αυτό που πήγε χθες και ψήφισε όσους ψηφίζουν σύμφωνα συμβίωσης , περικοπές μισθών και συντάξεων σε οικονομικά αδύναμους , σε όσους χαρίζουν δις ευρώ στα κανάλια της διαπλοκής , σε όσους έκλεψαν αυτοί για να έχουν τα παιδιά τους και τα εγγόνια τους.


 Η ΝΔ της Simens , των gay παρελάσεων , του οικονομικού φιλελευθερισμού , της ελεύθερης (λέγε με ασύδωτης) αγοράς και των γραβατωμένων νενέκων δεν με αντιπροσωπεύει. Μπορεί να είμαστε λίγοι όσοι έχουμε άλλες ΑΞΙΕΣ αλλά δεν θα εξακολουθήσουμε να δίνουμε ΑΛΛΟΘΙ σε όσους βλέπουν τα δικά μας ΠΙΣΤΕΥΩ ως εμπόδιο στην δική τους οικονομική ανέλιξη. Βαρέθηκα τους βουτυρομπεμπέδες , τους μπουμπούκους , τους τζάμπα μάγκες και τους αδούλευτους που θέλουν να μας σώσουν.


Ο Βούδας της Ραφήνας , ο γκαντέμης επίτιμος , ο κάθε λογής υβριστής των δικών μου πιστεύω δεν είναι δυνατόν να με έχουν ως τον καλό αγωνιστή της παράταξης που δεν πρέπει να έχει φωνή επειδή είναι "ακραίος". Καλή τύχη στους πρώην συναγωνιστές της μεγάλης δεξιάς παράταξης, καλή τύχη σε όσους από τον Ζέρβα κατέληξαν να προσκυνάνε κάθε νεοφιλελεύθερο λελέ.


Ο δικός μας δρόμος είναι τώρα η ίδρυση ενός πραγματικά πατριωτικού κόμματος που δεν θα ντρέπεται για τον Ζέρβα , για τον Ίων Δραγούμη , για τους ήρωες του 1821 , για όσους πολέμησαν για να μην ζήσουμε εμείς την κομμουνιστική κτηνωδία στο πετσί μας. Μπορεί να σπάσουμε τα μούτρα μας όμως δεν θα παραδοθούμε ποτέ στη Νέα Τάξη Πραγμάτων και τον πολυπολιτισμό που μας προκαλεί ΑΗΔΙΑ.


Τελικά κατάφεραν να ελέγχουν το κόμμα όσοι δεν είναι και δεν υπήρξαν ΠΟΤΕ δεξιοί. Καλή τύχη Μητσοτάκη στο δεύτερο γύρο για να αποτελειώσεις ό,τι απέμεινε από αυτό το κόμμα που όχι μόνο δεν είναι δεξιό αλλά τιμωρεί και όσους δεξιούς το βοήθησαν για να κυβερνήσει για μια εικοσαετία και να φτιαχθούν με τα κλεμμένα τα "τζάκια" και οι βαρώνοι του κόμματος.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: