Τετάρτη, 2 Δεκεμβρίου 2015

Η βάση της ΝΔ έχει αποφασίσει ποιον θέλει για επόμενο αρχηγό


Αυτοί που καθυστερούν τις εσωκομματικές εκλογές στη ΝΔ έχουν καταλάβει πως η εκλογική βάση του κόμματος πάει για την μεγάλη ανατροπή.

Ο κόσμος , οι απλοί πολίτες , οι αγωνιστές της παράταξης έχουν επιλέξει εδώ και καιρό τον εκλεκτό τους. Ο νέος και άφθαρτος μακεδόνας πολιτικός Απόστολος Τζιτζικώστας είναι για αυτούς η μοναδική τους ελπίδα για να δουν και πάλι την Πατρίδα να προχωράει μπροστά. Μπορεί κάποιοι να μην θέλουν την ΝΔ απελευθερωμένη από τους βαρώνους και τα τζάκια της αλλά οι περισσότεροι έχουν αποφασίσει πως το κόμμα ή αλλάζει ή βουλιάζει. Μέσα από αυτό το ιστολόγιο ταχθήκαμε από την πρώτη στιγμή υπέρ της υποψηφιότητας του Απόστολου Τζιτζικώστα , πριν πάρουμε την οριστική μας απόφαση είχαμε δυο επιλογές.

Όλοι έχετε αντιληφθεί πως για εμάς εδώ το ζητούμενο ήταν και είναι η ΝΔ να έχει ΞΕΚΑΘΑΡΗ δεξιά και αντικομμουνιστική προσέγγιση σε όλα τα ζητήματα. Η τρομοκρατία της Αριστεράς που έγινε κυβερνώσα έπρεπε και πρέπει να χτυπηθεί σε όλους τους τομείς. Με κουρασμένους ηγέτες , με συμβιβασμένους δεξιούς , ή χειρότερα με υποστηρικτές μιας δήθεν "μεσαίας" και "κεντρώας" ιδεολογίας το μόνο που μπορούμε να πετύχουμε είναι μια συγκυβέρνηση με όσους χρόνια τώρα διαλύουν με τις απόψεις τους την Ελληνική κοινωνία. Από τους υποψηφίους μόνο δυο ο Απόστολος Τζιτζικώστας και ο Άδωνις Γεωργιάδης θα μπορούσαν να υπερασπιστούν την δεξιά ιδεολογία και να πετύχουν μια ΝΙΚΗ για την παράταξη στις προσεχείς εκλογές. Η υποψηφιότητα του φίλου Άδωνι Γεωργιάδη δεν θα μπορούσε όμως να συσπειρώσει μεγάλα τμήματα της κεντροδεξιάς εξαιτίας της συμμετοχής του (επιτυχής για εμάς) στην συγκυβέρνηση Σαμαρά- Βενιζέλου.

Η Χώρα δεν διεσώθη με την συγκυβέρνηση αυτή και το επιχείρημα πως τα πήγε καλύτερα από την σημερινή συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ δεν θα μπορούσε να δώσει την ώθηση που χρειάζεται αυτή την στιγμή η παράταξη για να γίνει και πάλι μεγάλη. Άλλωστε χρειάζεται και μια αναθεώρηση των σχέσεων της πατρίδας μας με την Ε.Ε γιατί με την παρούσα Ε.Ε η Ελλάδα δεν έχει τίποτα να κερδίσει. Είναι αντιληπτό πλέον και στον πλέον αδαή πως οι Βρυξέλλες καλοβλέπουν την κυβέρνηση Τσίπρα και πως οι δήθεν "εταίροι" μας στηρίζουν τους ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ ζητώντας μας να βάλουμε νερό στο κρασί μας και να κυβερνήσουμε μαζί τους. Η Κυβέρνηση Παπαδημου σε επανάληψη για να περάσουν όλα εκείνα τα μέτρα που θα καταστήσουν την Πατρίδα μας ΜΟΝΙΜΗ αποικία χρέους.

 Ο Απόστολος Τζιτζικώστας έχει διακηρύξει σε όλους τους τόνους πως δεν συνεργάζεται με τον ΣΥΡΙΖΑ για αυτό και το σύστημα τον φοβάται. Ο άφθαρτος Απόστολος δεν έχει σκάνδαλα και εξαρτήσεις από κανέναν και έτσι δεν θα μπορέσουν να τον βάλουν να υπογράψει πράγματα καταστροφικά για την χώρα μας. Σκεφθείτε όλοι εσείς εκεί έξω να επικρατήσει η ΛΟΓΙΚΗ της συναίνεσης σε ΜΕΤΡΑ που καταστρέφουν και άλλο την μεσαία τάξη. Σκεφθείτε να επικρατήσουν και πάλι στη ΝΔ όσοι μας έλεγαν πως τα ΜΝΗΜΟΝΙΑ και η ΥΠΟΤΑΓΗ στους ξένους είναι ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ.


Ο μόνος σίγουρος τρόπος  για να μην έχουμε πάλι τα ίδια είναι η επικράτηση του Απόστολου Τζιτζικώστα στις εσωκομματικές εκλογές. Σιγά μην φοβηθεί ο Τσίπρας τους Μητσοτάκηδες και τους Καραμανλήδες αυτό που φοβάται είναι έναν νέο που δεν θα έχει να απολογηθεί για τα λάθη του παρελθόντος τα οποία άλλωστε και ο ίδιος τα έχει στηλιτεύσει.

Η κριτική στα λαθη της παράταξης δεν πρέπει να σταματήσει όπως θέλουν οι συστημικοί και κατά επάγγελμα συνυποψήφιοι του Απόστολου Τζιτζικώστα , όσοι νομίζουν πως ο Σαμαράς έκανε μόνο καλά ας τον ξαναγυρίσουν ΠΙΣΩ να ξέρουν όμως πως ο λαός δεν θα τον εκλέξει και πάλι Πρωθυπουργό.

 Όσοι θέλουν τον Βούδα της Ραφήνας να κινεί τα νήματα από το παρασκήνιο και να μην βγαίνει ΠΟΤΕ μπροστά να αναλάβει τις ευθυνες του ας οδηγήσουν την παράταξη σε ακόμη μια εκλογική ήττα. Η βάση της ΝΔ είναι εξαγριωμένη με όλους αυτούς που επί σαράντα χρόνια έβγαλαν χρήματα στις πλάτες των απλών αγωνιστών που δεν ζήτησαν ποτέ ΤΙΠΟΤΑ γιατί είχαν ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ. Αυτή την ιδεολογία πούλησαν όλες οι ηγεσίες της ΝΔ από το 1974 και μετά με αποτέλεσμα να κυριαρχήσει η καταστροφική Αριστερά και να αποκτήσει τάχα μου και "ηθικό" πλεονέκτημα. Την ώρα που ο Βουλγαράκης ζητάει αναβολή των εκλογών και συνέδριο για να δώσει και άλλο χρόνο στον Τσίπρα να καταστρέψει τα πάντα.


Την ώρα που ο κύριος Βουλγαράκης ζητάει κυβέρνηση Εθνικής Σωτηρίας!! η βάση της ΝΔ ζητάει ΑΜΕΣΑ εσωκομματικές εκλογές για να βγάλει τον ΗΓΕΤΗ εκείνο που θα της δώσει και πάλι ΕΛΠΙΔΑ. Σε ένα χρόνο από σήμερα ο Τσίπρας και όσοι τον στήριξαν θα βρίσκονται στο πολιτικό περιθώριο αρκεί να αφήσουν στους αγωνιστές της παράταξης την ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ να εκλέξουν τον ΗΓΕΤΗ τους. Εάν δεν μας αφήσουν δεν θα γλιτώσουν από εμάς. Θα φύγουμε από το μανδρί και ας μας φάει λύκος όπως έλεγε ο μακαρίτης και αγωνιστής της δεξιάς παράταξης Αβέρωφ.


Οι εκλογές ΑΜΕΣΑ ή ΔΙΑΛΥΣΗ και νέο κόμμα. Καθαρές κουβέντες δεν μπορεί να μας εκπροσωπεί ο νεοφιλελεύθερος Μητσοτάκης , δεν θέλουμε τους ιδιώτες που κατέκλεψαν το ΔΗΜΟΣΙΟ , θέλουμε όλους όσους έχουν το όραμα και την ΘΕΛΗΣΗ να τα γκρεμίσουμε ΟΛΑ και να τα οικοδομήσουμε από την ΑΡΧΗ.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: